Vulturul argintiu Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Cu 2 saptamani inainte de inundatiile de la noi din tara am tras o tura prin Moldova, Delta si M. Neagra. Voi lasa pozele sa vorbeasca iar daca sunt intrebari ...... of .......... cum pot sa fac sa nu mai fiu nevoit sa adaug imagine cu imagine ??? vor urma si celelalte cat de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Misto,insa prea multe cruci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumushummus Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 faina plimbarica.... pune si restu de poze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 of .......... cum pot sa fac sa nu mai fiu nevoit sa adaug imagine cu imagine ??? Nu poti. Poti doar sa le adaugi pe alt server dedicat de poze si aici sa introduci doar link-urile cu tag-ul - E buton in editor "insert image". Poza 6 demonstreaza clar ca esti in Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Septembrie 21, 2010 Autor Share Postat Septembrie 21, 2010 iata si continuarea ......... din ce in ce mai putine cruci si mai sunt cateva ................... Mesaj completat hai ca se poate ............. si mai sunt ......... Mesaj completat si va urma ultima parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Saracul lant , bagat in nisip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Septembrie 21, 2010 Autor Share Postat Septembrie 21, 2010 si cam atat pentru primul concediu 2010. Nu stiu cand voi mai avea timp si de partea 2,3. Ma chinui sa descopar o formula cum sa fac traseul pe o harta, ca sa vedeti de pe unde sunt culese imaginile - ma poate ajuta cineva cu un sfat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeWbIeRiDeR Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Frumos .. eu mai am 3 luni pana sa iau in sfarsit categoria A si sa iau pauza de A1 . Sigur o sa fac si eu drumetii de genu' , dar dupa ce imi cunosc motorul foarte bine si nu singur . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Ma chinui sa descopar o formula cum sa fac traseul pe o harta, ca sa vedeti de pe unde sunt culese imaginile - ma poate ajuta cineva cu un sfat ? Google maps, introduci localitatile pe unde ai fost in ordine si ar trebui sa iasa un traseu frumos:) .Nu stiu cate se pot introduce max, eu am bagat cam 10 cred. Frumoase poze, cam multe biserici, cam sumar echipament dar fain concediu. Felicitari . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Septembrie 21, 2010 Autor Share Postat Septembrie 21, 2010 Google maps, introduci localitatile pe unde ai fost in ordine si ar trebui sa iasa un traseu frumos:) .Nu stiu cate se pot introduce max, eu am bagat cam 10 cred. Frumoase poze, cam multe biserici, cam sumar echipament dar fain concediu. Felicitari . Multumesc de sfat, am sa incerc. Echipamentul este pt cealalta bicicleta, fata de unii eu vad motorul (acesta), masina, camionul, ca pe niste prieteni cu care ma inteleg si care fac numai ce le spun eu; stiu ca ... bla bla bla ... nu tine de tine cand e sa vina necazul, dar in 99% dintre evenimente tine NUMAI de tine (parerea mea). Aveam si echipament, dar la un soare placut si o viteza de drum 110 km/h nu am simtit nevoia de alte toale "specifice" celor 2 roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Poza 6 demonstreaza clar ca esti in Romania. Cred ca nu s-a prins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Septembrie 21, 2010 Autor Share Postat Septembrie 21, 2010 Cred ca nu s-a prins. sincer .......... sunteti prea plimbati si pozati ca sa va pot intelege - FELICITARI ! sunt convins ca vor mai fi si altii ca voi, BRAVO ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate