lauryzan1 Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 nu ma,pe bune unde mergem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 habar nu am, creca nicaieri, ca ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauryzan1 Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Doamne fereste ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 bineeeeeeeee.... o sa vedeti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 habar nu am, creca nicaieri, ca ploua N-o ploua, ca sa vezi capace ce-ti iei dupa ceafa! nu ma,pe bune unde mergem? Ne orientam la fata locului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 N-o ploua, ca sa vezi capace ce-ti iei dupa ceafa! sa iti iei umbrela cu tine ) in alta ordine de idei. dupa ceafa la gratar de maine o sa imi iau capace de roata la masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Maine se anunta 18-20 de grade, afara nu in casa. O tura, ceva? ...ca eu nu mai suport! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikolaki Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 activitate multa pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 eeeee nikolaki is back Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikolaki Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 )) unde e butonu de like ? )) si legat de activitate...se mai misca cineva pe aici sau nu? de plecat la mare vineri care se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 (editat) Sambata la 1 plecam spre avrig (bmw camp 4) din topoloveni. mai merge cineva? 0755012789 iuliu Editat Iulie 11, 2013 de Unguru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikolaki Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 as merge eu, dar nu cred ca reusesc sa scap pana la ora 1... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trecatorul Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 o tura maine 24 aug. Pitesti - Craiova - Turnu Severin - Moldova Noua cu intoarcere duminica si innoptat la cort viteza de croaziera 80km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Vineri plecam cateva mobre din topoloveni spre Kronstadt Bike Fest. O sa campam. Se mai alatura cineva din pitesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 la ce ora plecati? poate ne intalnim la intrare in campulung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 (editat) Ce dreaq va certati atata?! Voi n-aveti servici? Hai, potoliti-va ca si asa vremurile sunt de cacao, nu le faceti voi mai rele. Grait-a lupul intelept Maine dimineata trec si eu prin pitesti dar cu activitati legislative din pacate, o sa va salut de drum bun! Editat Septembrie 2, 2013 de Raisa_c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Grait-a lupul intelept Maine dimineata trec si eu prin pitesti dar cu activitati legislative din pacate, o sa va salut de drum bun! Raisa tie ce iti veni sa dezgropi minuni scrise cu ani in urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 la ce ora plecati? poate ne intalnim la intrare in campulung nu ne-am hotarat, cred ca in jur de 1 plecam de aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 devreme, eu plec la 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Raisa tie ce iti veni sa dezgropi minuni scrise cu ani in urma?Aduceri aminte )Haotic se merge doamneeee in Pitesti... Zicea pastorul acum ceva vreme ca prefera masina in oras, eu uitasem cat de nebuni sunt soferii in acolo. Mai ales in Prundu acolo sau spre Craiovei, parca jucau toti Carmaghedon ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 Aduceri aminte ) Haotic se merge doamneeee in Pitesti... Zicea pastorul acum ceva vreme ca prefera masina in oras, eu uitasem cat de nebuni sunt soferii in acolo. Mai ales in Prundu acolo sau spre Craiovei, parca jucau toti Carmaghedon ) Da, se merge haotic. De aia eu m-am dat la transportul in comun. Iar la ture, plec cu bicicleta. Este la fel de periculos ca si ci mobra, dar, cel putin, e mai sanatos. Sa aveti drum bun, si salutati Brasovul din partea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikolaki Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 sambata dimineata pleaca cineva? sa vrea sa merg si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 sambata dimineata pleaca cineva? sa vrea sa merg si eu Da noi, ne-am gandit sa plecam deabia de sambata. La 12 plecam din toploveni. Suntem 4 pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabarlesh Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Campania Truck&Chopper sustinuta de Moto TGM continua in fiecare zi in Targu Mures. Detalii aici sau aici https://www.facebook.com/groups/154575061380804/ http://choppertruckfestival.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikolaki Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Care iese maine la o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate