ramel Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 TRAIAN PRESEDINTE!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 gata domnilor, e pe prima pagina, sa va puna dreaku sa mai deschideti topicuri aiurea despre plimbarele si toate cele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kyfla Postat Octombrie 1, 2010 Autor Share Postat Octombrie 1, 2010 long life to jardel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 aaaahhhhh sarrrraaaap ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 scurt la obiect, next week adica 8-10 oct. 2010 intalnire bikeri la Ticleni (langa Tg.Jiu), cazare hotel Sara sau daca ai cojones la cort, eu unul voi merge, daca mai sunt doritori de un spritz cu motoveteranii ar fi minunat. Mesaj completat /index.php?...t&p=2609598 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c3h2o Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 scurt la obiect, next week adica 8-10 oct. 2010 intalnire bikeri la Ticleni (langa Tg.Jiu), cazare hotel Sara sau daca ai cojones la cort, eu unul voi merge, daca mai sunt doritori de un spritz cu motoveteranii ar fi minunat. Mesaj completat /index.php?...t&p=2609598 te duci de vineri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 de vineri pana duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikolaki Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 nu e cam frigutz de motor ? :-s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 nu e cam frigutz de motor ? :-s pt. moto nu e chiar frig, seamana poate cu o tura in septembrie la Balea, echipament bun pe tine si e marfa, problema e ca nu mai poti sa mergi cu cortul, periculos pt. partenera, stii tu mai bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c3h2o Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 ..... problema e ca nu mai poti sa mergi cu cortul, periculos pt. partenera, stii tu mai bine . hai ca asta a fost tare .... am stat putin pana mi-am dat seama de ce ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 fost, placut la Ticleni, atmosfera deosebita cu motoveteranii, foto la sectiunea foto argeseni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F L Y Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Maine iese cineva la o plimbare? Mumai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kyfla Postat Noiembrie 6, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2010 eu ies ca nu prea am mai iesit in ultimul timp, vb la tel va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 Salut! Maine se anunta vreme uscata. Care ai "sange in instalatie" ca sa facem o iesire? Nu mergem departe, prin zona la un cico. Mesaj completat Maine se anunta 13 grade. Deschidem sezonul, ce ziceti? (ca eu l-am deschis de azi) Mesaj completat Sambata 12.03. se anunta 14-15 grade. Care este dornic de o plimbarica, sa se anunte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andres Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 dupa ora 15.00 ies si eu...unde ne vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 Imi pare rau, la ora 15 deja ma intorceam. Am fost pe la Poienari, la cetate. Super drumu, liber, nici cald nici frig, o placere! Sambata viitoare se anunta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andres Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 vin daca stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VRAI Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 Un Vidraru maine??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 Pentru sambata, 19.03. propun un traseu: C.de Arges-Rm. Valcea-Pitesti. Plecare la ora 11.00 din Pitesti. Doritorii sa se anunte din timp. Daca nu, iar plec singur, ce sa fac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 e scump gazu' domne shepard. ce am acum trebuie sa imi ajunga toata saptamana sa merg la scoala, daca mai ramane ceva cred ca ajung si pana in pitesti:)) asta e , lumea numa vopseste, numai cumpara nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Sambata mergem ''iar'' la plimbare? traseu: Pitesti, C. de Arges, Rm. Valcea, Pitesti. Ca trebuie sa testez si eu Fazerul Plecarea de la Muntenia, ora 11.15-11.30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 Sambata mergem ''iar'' la plimbare? traseu: Pitesti, C. de Arges, Rm. Valcea, Pitesti. Ca trebuie sa testez si eu Fazerul Plecarea de la Muntenia, ora 11.15-11.30. ai vrut sa zici : pitesti > curtea de arges > baraj vidraru > curtea de arges > pitesti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 era gasca mare si nu am putut vira spre Valcea, asa ca ne-am oprit la Vidraru, am tras o gura de aer si ne-am intors (adica eu si Traian ca inca nu sunt 20 de grade la umbra) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 era gasca mare si nu am putut vira spre Valcea, asa ca ne-am oprit la Vidraru, am tras o gura de aer si ne-am intors (adica eu si Traian ca inca nu sunt 20 de grade la umbra) domnu rugam poze nu de alta da vreau sa vad jinling-ul cum sta mandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 Hai ca pun si poze da' doar cu mobrele, ca noi le stricam daca apaream in cadru. Deci, poze cu jinlingurile din tura de azi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate