lauryzan1 Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 dap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Eu o sa plec la ora 11.00 de la Petrom Pdul viilor, spre Targoviste. Deci, cine vine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_virago Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Maine eu si cu Mihaif2000 mergem la o tura pana la Ranca. Cine vrea sa vine este asteptat la 9:40 in parcare la Real Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 (editat) duminica... nu? Ba da Traienele, te astept yo, la petrom............... fireste. Am fost azi pe la Ag, dar nu te-am vazut pe terasa, ai schimbat locul? Editat Martie 17, 2012 de mariuscojo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Ba da Traienele, te astept yo, la petrom............... fireste. Am fost azi pe la Ag, dar nu te-am vazut pe terasa, ai schimbat locul? deci a ta era busa aia de care vorbeau asta la servici azi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauryzan1 Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Salutare baieti.Avem ceva plimbare sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaif2000 Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Eu sigur scot vacuta doar ca nu am nici o idee unde sa mergem. Ma gande-am sa ma duc pana la Brasav pe Rucar - Bran dar sunt deschis si la alte propuneri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Salutare , maine am de facut un drum Bucuresti-Pitesti-Rucar Bran . Ca sa nu mai deschid un topic , ceva , va intreb aici . Care este starea actuala a drumului Pitesti- Rucar-Bran ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaif2000 Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Si eu plec maine ca trebuie sa ajung la Brasov dar o sa plec devreme pe la 7 pentru ca merg incet. Drumu e la fel ca si anu trecut. Am incercat eu acum vreo cateva saptamani si era la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Intreb pentru ca nu stiu cum era anul trecut , n-am fost niciodata pe-acolo . Deci , cum era anul trecut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dbr.adrian Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Pitesti - Campulung este cu probleme restu ii bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray2007 Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Si mici denivelari intre Rucar si Dambovicioara, asfalt vechi valurit. Â Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Vreo iesire maine, sau sunteti toti plecati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Vreo iesire maine, sau sunteti toti plecati? unde sa iesi pe vremea asta mah... drumuri aglomerate, praf, mici, gratare ... brrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian zcm Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Ce drumuri aglomerate?Eu acum o ora am venit de la Zimnicea si a fost lejer... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_virago Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 Merge cineva maine la Hunedoara (Ghelari) sa vedem prologul de hardenduro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOSAPIENS Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Moto Sapiens Dr Tr Severin are placerea de a va anunta/invita la : /index.php?/topic/677156-clendar-activitati-moto-sapiens/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 deci, la Severin cu cine voi bea o bere? vineri am treaba la Timisoara, dar spre seara voi fi la Balotesti la intrunirea celor de la Moto Sapiens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_virago Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 Eu si cu mihaif2000 am decis sa mergem si noi la intrunirea Moto Sapiens. Am stabilit sa plecam maine in jurul orei 16 pe ruta Pitesti -Ramnicu Valcea-Targu Jiu- Turnu Severin (Balotesti). Daca mai vrea cineva sa mearga este binevenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaif2000 Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 mergem si noi weekend - ul asta pe undeva? Doar de o zi ca am vazut ca se sperie lumea de plimbari mai lungi. As zice sa facem Pitesti - CLung - Rasnov - Poiana - Brasov - Sacele - Cheia - Ploiesti - Targoviste - Pitesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Ceva iesire sambata, 23.06? Pa la 9.30 vin de la servici, deci pe la 10.30, as vrea sa plec, asa, de nebun! Daca mai doreste cineva, plec pe la 10.30 din parcarea de la Real. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaif2000 Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 merge cineva maine la o plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 (editat) Maine sunt la servici ca as merge. De curiozitate, pe unde vrei sa mergi? Pe 20 iulie, mergem la Raliul Sibiului? Este etapa IRC http://raliulsibiului.ro/ Bai, sa mor io, am devenit super membru! Moamaaa ce viril sunt! Editat Iulie 6, 2012 de Shepard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaif2000 Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Eu cred ca o sa ma duc pana la Balea. E un final de etapa de ciclism. E imp sa ajungem pana la 13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 (editat) Salutare baieti, Eu maine plec din Pitesti spre Sibiu pe transalpina - stau un pic in sibiu - si ma intorc pe transfagarasan (Balea Lac). Plecarea e in jurul orei 9 din giratoriul de la Bascov. Mai vine un baiat din Bucuresti si el din Sibiu va pleca spre Brasov. tel: 0743 53 21 68 Editat Iulie 6, 2012 de Adventix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate