Hellicks Hellmet Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 Raman tacerile. Lucrurile care nu pot fi spuse cu voce tare. Intrebarile care se pun in soapta si raspunsurile care vin cu privirea-n pamant. Daca nu ai copyright pe asta, ar fi momentul sa il obtii! Tot respectul meu de filolog. Si de motociclist, atata cat oi fi si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crina Postat Decembrie 25, 2010 Autor Share Postat Decembrie 25, 2010 Va multumesc nespus de mult pentru gandurile voastre minunate. Nu m-as fi gandit niciodata ca am putea anticipa calatoria altcuiva sau ca am putea reprezenta sursa de inspiratie pentru cineva. Dar ne-am bucura enorm sa fie asa....Va multumim!!! ................................................ Daca nu ai copyright pe asta, ar fi momentul sa il obtii! Tot respectul meu de filolog. Si de motociclist, atata cat oi fi si eu... Nu as fi crezut ca ceva din ce am scris vreodata sa fie atat de apreciat de catre cineva incat sa-mi sugereze obtinerea unor drepturi de autor. Consider cuvintele dvs. drept cel mai frumos compliment. Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Decembrie 29, 2010 Share Postat Decembrie 29, 2010 Va multumesc nespus de mult pentru gandurile voastre minunate. Nu m-as fi gandit niciodata ca am putea anticipa calatoria altcuiva sau ca am putea reprezenta sursa de inspiratie pentru cineva. Dar ne-am bucura enorm sa fie asa....Va multumim!!! ................................................ Nu as fi crezut ca ceva din ce am scris vreodata sa fie atat de apreciat de catre cineva incat sa-mi sugereze obtinerea unor drepturi de autor. Consider cuvintele dvs. drept cel mai frumos compliment. Va multumesc. acuma, eu unul nu ma pricep la analize literare si nici nu vreau sa flatez. dar ce scrii tu aici, mi se pare foarte frumos. ai talent narativ, asa ca iti voi urmari poturile. sa mai mergi si sa mai scrii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin 666 Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 Cea mai frumoasa povestire a unei excursii moto ! Multumim...asteptam urmatoarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crina Postat Martie 15, 2011 Autor Share Postat Martie 15, 2011 Cea mai frumoasa povestire a unei excursii moto !Multumim...asteptam urmatoarele. Esti prea dragut. Multumesc mult! Iar legat de urmatoarele, aveam planuri frumoase pentru anul asta, dar se pare ca mai nou avem un bebe pe drum asa ca, momentan, vom spune pas calatoriilor. Asteptam sezoanele viitoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin 666 Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 Esti prea dragut. Multumesc mult! Iar legat de urmatoarele, aveam planuri frumoase pentru anul asta, dar se pare ca mai nou avem un bebe pe drum asa ca, momentan, vom spune pas calatoriilor. Asteptam sezoanele viitoare... Un "bebe" motociclist...ce frumos ! Pe coclaurile preferate de Angi nu merge, dar o tura pe sosea e OK... Sa fiti fericiti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Foarte frumoase peisaje ! Si bineinteles fotografiile Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Oooooooooo....felicitari! In curand o sa va luati si voi o Africana cu atas si sa plecati in 3 in calatorie..Mai stiu eu pe unii care au facut asa. Si sa vezi mogaldeata mica, a fost si la Bikes on Ice ...Felicitari inca o data si..nastere usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishutz Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 (editat) Nu va suparati, dar cam cat ar costa (pentru 2 persoane si o moto) un asemenea traseu? P.s. Ma refer strict la cazare, masa, benzina.. Strictul necesar Editat Martie 27, 2011 de mishutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crina Postat Martie 28, 2011 Autor Share Postat Martie 28, 2011 Sorin 666 - Multumim foarte mult pentru urari. Speram sa fie totul bine. Va tinem la curent, oricum... bob66 - Multumim mult! sailordana8 - Multumesc din suflet si pentru aprecieri si pentru urari! Cine stie, poate ca va vom relata urmatoarea noastra calatorie dintr-o Africana cu atas... mishutz - cazarea - hotel sau pensiune, benzina, bacul - dus-intors, mancarea (doar din supermarketuri si placintarii, nu in restaurante) ne-au costat 1400 de euro. ...viata mea incepe sa se schimbe radical. In suflet sunt inca motociclista, dar in realitate ma indepartez cu fiecare clipa de aceasta lume. Mi-ar placea sa cred ca-mi sunteti alaturi la fiecare "curba" si ca ma veti ajuta sa revin pe calea "cunoscuta"...dupa ratacirile mele de-un an-doi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishutz Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 Poate ca trebuia sa incep prin a spune ca ceea ce ati facut voi e cu adevarat maret si ca e un vis pentru mine si prietena mea, vis care sper sa se indeplineasca in anii ce urmeaza. Toata stima, multumesc pentru raspuns si sper sa mai citesc de la voi din "tolba" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate