AnDrEi# Postat Octombrie 3, 2010 Autor Share Postat Octombrie 3, 2010 n-am frică gixule, că eu vin la piatra prin bacău, deci nu am ocazia pentru care să pot a mă întâlni cu plăieÂşii din girov. i-am zis treaba cu dochia, că mi-am adus aminte ce fugăreală mi-am luat eu când mergeam la amuÂşinat femei prin zonă, ăia din dochia îs dați dracu de negri ce îs în cerul gurii. boss, da ce repede ți-ai luat hornet. dimineață aveai scuter, acu gata, ai avansat. miÂşto, până diseara ai ducati desmosedici, nu? Deabia acuma am editat.:)IN plus care e problema ta?Ce te intereseaza pe tine ce am.Sau crezi ca pe vremea cand aveam scuter umblam fara atestat casaca asigurare si celelalte treburi de tot te agiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 da boss, eu Âştiu că tu eÂşti corect, dar vezi că ai uitat să editezi Âşi vârsta. fuck, shit, plm, omg, rip, ai uitat că îți trebuie permis de ăla de oameni mari pentru hornet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDrEi# Postat Octombrie 3, 2010 Autor Share Postat Octombrie 3, 2010 da boss, eu Âştiu că tu eÂşti corect, dar vezi că ai uitat să editezi Âşi vârsta. fuck, shit, plm, omg, rip, ai uitat că îți trebuie permis de ăla de oameni mari pentru hornet? Dap,aici la tara la mine nu ma vede nimeni BO$$.Pana atunci umblu cu carnetul A1,daca vrei poti sa dai de acuma cu R.I.P ca nu ma supar.Asfalt uscat.In februarie imi iau si A si gata;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 boss, da pe hâc5 ai cont? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDrEi# Postat Octombrie 3, 2010 Autor Share Postat Octombrie 3, 2010 boss, da pe hâc5 ai cont? Deja o dai in balarii.Intra pe site-ul www.monsteritul.homo.com si vezi un filmulet cu tine acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 boss, da pe hâc5 ai cont? sa mor...esti cu capu coaE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 silviule, explică-i mă lu boss ăsta că eu vreau să-l ajut. voiam să-i dau linku la niÂşte gagici din piatra care tot trag de mine să le dau cu motoreta, dar n-am timp Âşi mă gândeam că poate se bagă el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDrEi# Postat Octombrie 3, 2010 Autor Share Postat Octombrie 3, 2010 Nu ma bag man,ca am doar o singura casca:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 degeaba te-ai făcut mobrist boss, consumi curentul degeaba la calculator, plus că pun pariu că nici pe-o roată nu Âştii să mergi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 (editat) silviule, explică-i mă lu boss ăsta că eu vreau să-l ajut. voiam să-i dau linku la niÂşte gagici din piatra care tot trag de mine să le dau cu motoreta, dar n-am timp Âşi mă gândeam că poate se bagă el. nu pot sa'l bag pe combinatii pana nu'si ia papirenu..si daca el zice ca il ia in februarie,e al dracu' de curios cum da examen atunci Editat Octombrie 3, 2010 de SilviuCBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 prea mult offtopic din partea moderatorilor. cred ca ar trebui sa va dati singuri Warn.cica in regulament scria ca e interzis Offtopic-ul dar noi sas fie sanatoase. bhosss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDrEi# Postat Octombrie 4, 2010 Autor Share Postat Octombrie 4, 2010 (editat) prea mult offtopic din partea moderatorilor. cred ca ar trebui sa va dati singuri Warn.cica in regulament scria ca e interzis Offtopic-ul dar noi sas fie sanatoase. bhosss Pe forumul asta e ca la parlamentari.Ai relatii traiesti bine,nu ai, iei un sut in poponeata ! Editat Octombrie 4, 2010 de AnDrEi# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 Deci pana la urma cine era pe motor, stiu ca motorul ala era al unui vecin cu mine din Piatra, l-a vandut si altu a avut accident?? Oricum sunt niste figuri de 2 lei in Piatra cu motoare de te doare capul, isi cumpara motoare si cam atat restul nu mai conteaza, gen rable de motoare cu rable de motociclsiti and stuff. Ma rog intru untr-un subiect discutat si rasdiscutat... Chestia ca nici nu ma mira accidentele cu motoare la ce creiere "n-au" cei care le conduc.... M-as bucura sa aflu ca e praf motorul, sa nu mai chinuie dupa aia si alt sarac cu mintea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 Pe forumul asta e ca la parlamentari.Ai relatii traiesti bine,nu ai, iei un sut in poponeata ! băi sfinctere, cum ai vrea să fii tratat în condițiile în care nu ai permis dar te dai cu hornet? în plus, mai povesteÂşti Âşi de alt amic de-al tău care a încercat să de dea pe-o roată Âşi a căzut ca un sac de barabule din căruță. vreți respect Âşi sunteți supărați că vă ia lumea la perpulis, dar voi respectați pe cineva? mult tupeu mai aveți mă. ps. tu Âştii că eu nu am avut curaj să postez ceva pe forumul ăsta până nu mi-am luat mobră Âşi permis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDrEi# Postat Octombrie 4, 2010 Autor Share Postat Octombrie 4, 2010 băi sfinctere, cum ai vrea să fii tratat în condițiile în care nu ai permis dar te dai cu hornet? în plus, mai povesteÂşti Âşi de alt amic de-al tău care a încercat să de dea pe-o roată Âşi a căzut ca un sac de barabule din căruță. vreți respect Âşi sunteți supărați că vă ia lumea la perpulis, dar voi respectați pe cineva? mult tupeu mai aveți mă. ps. tu Âştii că eu nu am avut curaj să postez ceva pe forumul ăsta până nu mi-am luat mobră Âşi permis. Ok,la prima sunt deacord cu tine.La cea cu amicu care a incercat sa o dea pe o roata ,am corectat dupa si am zis ca nu a incercat sa o dea pe o roata ,avea doar viteza si i-a iesit un logan in cale,si a prins pe franare pietris:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 Deci pana la urma cine era pe motor, stiu ca motorul ala era al unui vecin cu mine din Piatra, l-a vandut si altu a avut accident?? Oricum sunt niste figuri de 2 lei in Piatra cu motoare de te doare capul, isi cumpara motoare si cam atat restul nu mai conteaza, gen rable de motoare cu rable de motociclsiti and stuff. Ma rog intru untr-un subiect discutat si rasdiscutat... Chestia ca nici nu ma mira accidentele cu motoare la ce creiere "n-au" cei care le conduc.... M-as bucura sa aflu ca e praf motorul, sa nu mai chinuie dupa aia si alt sarac cu mintea! esti vreunu care a uitat de unde a plecat ? gen... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDrEi# Postat Octombrie 4, 2010 Autor Share Postat Octombrie 4, 2010 Deci pana la urma cine era pe motor, stiu ca motorul ala era al unui vecin cu mine din Piatra, l-a vandut si altu a avut accident?? Oricum sunt niste figuri de 2 lei in Piatra cu motoare de te doare capul, isi cumpara motoare si cam atat restul nu mai conteaza, gen rable de motoare cu rable de motociclsiti and stuff. Ma rog intru untr-un subiect discutat si rasdiscutat... Chestia ca nici nu ma mira accidentele cu motoare la ce creiere "n-au" cei care le conduc.... M-as bucura sa aflu ca e praf motorul, sa nu mai chinuie dupa aia si alt sarac cu mintea! Cate accidente moto s-au produs in Piatra Neamt de iti permiti sa vorbesti asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 esti vreunu care a uitat de unde a plecat ? gen... Nu uit de unde am plecat pentru ca ma duc acolo in fiecare weekend , vorbesc doar de ce am vazut si nu mi-a placut pe strazi in Piatra! Mesaj completat Cate accidente moto s-au produs in Piatra Neamt de iti permiti sa vorbesti asa?Mesaj completat Cate accidente moto s-au produs in Piatra Neamt de iti permiti sa vorbesti asa? In Piatra am vazut vreo 2 accidente, in unul din ele era implicat exact genul de taran motociclist de care vorbeam si scandal ca la tigani din partea celor care il cunosteau. Faza e ca eu vorbeam in general de accidente, care nu ma mai surprind pentru ca vad zilnic inconstienti pe 2 roti. Imi pare rau daca te-am ofensat si ca v-ati simtit ofensati dar n-am nimic personal cu nimeni, oricum m-a amuzat cum ati sarit de fund in sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 eu as pune de un mars. OOOOOOOOOOOOOO !!!!! S-a gasit sa comenteze cel mai corect motoretist si cel care nu merge beat pe motor si fara casca ..... si in chiloti ........ si cu 160 in localitate ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 coco_monster, tu din ce canal ai mai iesit ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Am iesit din canalul de la Favorit si am intrat direct in Pardon ) Tu ai canal??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 am un canal mare în față la garaj, dar nu am reuÂşit până acum să intru în el. poate vii tu să mă ghidezi, că văd că eÂşti băgat bine pe boschetăreală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 adevaru e ca nu te poti abtine de la offtopic sa nu uit! moarte conservarilor si lui Sobiețki, traiasca plaiesii cocalari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate