coxx Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 http://www.break.com/index/biker_crashes_into_buddy1.html nasol moment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 din cate vad nu wheelie-ul l-a dat jos ci idiotul din fata lui care nu s-a asigurat,dar si el avea cam mare viteza.Oricum nasoala senzatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex27 Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 de fapt erau impreuna si cred ca amandoi trebuiau sa faca stanga, numai ca ala din spate nu a mai apucat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grubb Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Cel care vroia sa faca stanga trebuia sa se asigure. Cred ca este groaznic de dureros, avand in vedere ca pe la final se vede cum aluneca unul fix pe palma. Ouch! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barthez Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 e vechi rau filmuletzul. are 4-5 ani ca popa de cand l-am vazut prima data. il gasiti si pe bikemovies.com. cred ca s-au vindecat de mult baietzii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Mai baiete , alta treaba decat sa cauti filme pe net si sa le postezi la rubrica accidente nu ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coxx Postat August 28, 2006 Autor Share Postat August 28, 2006 Mai baiete , alta treaba decat sa cauti filme pe net si sa le postezi la rubrica accidente nu ai ? Nu, de ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 coxx, hai ca te scutesc eu de treaba si-ti fac copie la 4 dvd'uri numai cu motoare .... te v-a tine ocupat o vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 coxx, hai ca te scutesc eu de treaba si-ti fac copie la 4 dvd'uri numai cu motoare .... te v-a tine ocupat o vreme Vreau shi eu, sa fiu ocupat o vreme ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Vreau shi eu, sa fiu ocupat o vreme ) go to work Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate