Sari la conținut

Invitatie la editia 2 a O ISTORIE PE DOUA ROTI


HondaSan
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 160
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Nici nu stiu cum sa incep, nici nu stiu cum sa spun dar mie mi se pare mai mult decat jenanta cearta asta publica intre AMR (ce a mai ramas din el) si fostii membrii AMR. E clar pentru mine ca aceasta disputa nu se va stinge prea curand si este foartte trist cand vezi niste oameni maturi, altfel cu capul pe umeri, cum se manifesta cand vine vorba despre subiectul AMR.

Eu nu vad decat doua solutii pentru iesirea din situatia asta:

1 AMR inceteaza de a mai pretinde ca reprezinta miscarea motociclistica din Romania (eu personal de exemplu nu ma simt reprezentat de ei) si isi vede de treaba ca oricare alt club moto. aSa vor avea liniste si poate vor avea si realizari

2 fostii membrii AMR (contestatarii), sa se reintoarca in AMR, sa ceara organizarea de alegeri pentru desemnarea unei noi conduceri, sa castige ei daca sunt mai multi si sa revigoreze ei AMR daca spun ca o pot face.

 

 

Ce as dori eu de la AMR - o expozitie de oldtimere, un mars de protest, o campanie antiaccidente, un festival moto, cursuri pentru incepatori, o emisiune TV, sustinerea unor sportivi cu potential etc consider ca sunt in beneficiul nostru, al tuturor motociclistilor si mi-as dori sa se organizeze cat mai multe asemenea. O expeditie solitara asa cum a fost cea transsiberiana nu mi se pare ca e in beneficiul nimanui, nici macar al expeditionarului. De asemenea, comunicate de presa tampe, manifestari pretinse serioase dar care nu impresioneaza pe nimeni iarasi nu cred ca sunt in beneficiul cuiva.

Ca sa fiu mai clar si sa vin la subiectul topicului, este de apreciat facptul ca cineva a organizat o astfel de expozitie. As fi fost foarte incantat daca nu as fi fost dezamagit de calitatea ei. Am mai vazut asa ceva in afara si ceea ce se intampla la noi nici nu se compara. Ca in orice domeniu, cand faci un lucru pentru prima data nu se asteapta nimeni sa iasa perfect si primesti incurajari indiferent ce ai facut. Cand repeti acelasi lucru, lumea deja are asteptari mai mari, are pretentia de a vedea ceva facut in mod profesionist. Fiind de abia la a 2 a editie inca putem fi indulgenti dar ideal ar fi ca a 3a editie ori sa iasa foarte bine ori sa nu se mai tina de loc. Ca sa iasa bine ar fi nevoie sa se ingroape securea razboiului, macar de dragul motocicletelor, si sa puna umarul toata lumea.

 

Pana una alta, felicitari din partea mea pentru aceasta expozitie.

 

Am notat sugestiile si propunerile tale.Le cosider pozitive.Macar de ar fi toti la fel de obiectivi ca si tine.Am trai mai bine.Bunu.

Mesaj completat

Am fotografiat un infractor calare pe un motor.De altfel omu a luat trei scatoalce si sa deplasat la limita legala.

Mesaj completat

Anaibi calc.Aici e infractoru.

Mesaj completat

 

Ai bagat un cutit in inima cui stiu eu.Raule.Nu-ti mai dau cheia.Bunu

post-27437-1287667599_thumb.jpg

post-27437-1287667628_thumb.jpg

post-27437-1287667909_thumb.jpg

post-27437-1287667929_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

referitor la pze ,dupa prezentarile baietilor eu am ramas ultimu ,

Salve,prietene!Dupa cum te stiu eu nu ai cum sa fii ultimul.Dar ,culmea,chiar cineva care a fost la superintrunirea ta si a deosebitei tale sotii e ultimul(si,din cate am vazut eu,va fi vesnic ultimul,datorita caracterului lui porcos).Sper sa mai pui la cale ceva scurt anul asta,ca acum vin negresit...Numai bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E ca ala care vine la tine acasa si cand iese te mananca de roata din spate ,la oricine vrea sa-l asculte.Cu aroganta si infatuare nu cred ca coconoiu va putea intra la inima niciunui reconditionist adevarat.

Exprim un punct de vedere personal si nu are nimic de a face cu asociatia mea.Si asta este chiar ultima postare de acest gen,indiferent cine si ce o zice.Amin(in traducere inseamna "asa sa fie").

 

:D :P

Fara discutii este si punctul meu de vedere.

Editat de sconx
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am fost si eu azi, sincer chiar m-am bucurat. Nu am chef sa citesc discutiile din ultimele pagini, insa vreau doar sa le zic Bravo! oamenilor care si-au expus motocicletele. Este o pasiune frumoasa, motoare care au scris istorie si pe care multi din noi am vrea sa le admiram mai des.

Am facut si eu 1-2 poze, cu teama sa nu se ia vreun paznic de mine ca n-am voie sa fotografiez. http://picasaweb.google.ro/raven30hell/Ist...feat=directlink

 

Mentionez favoritul meu este: post-7727-1287771826_thumb.jpg :D Dar bineinteles, toate au ceva special...si la fiecare din ele mi-am pus tot felul de intrebari legate de mecanica :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc revintza.Pentru oameni ca tine a fost facuta expozitia.Pentru cei ce iubesc o motocicleta indiferent de starea in care se afla

,o iubesc pentru ceeace este si ce reprezinta :geniul uman.Sunt sigur ca nu ti-ai facut socoteli de genul cam cat profit se poate realiza de pe urma unei astfel de motociclete sau cum ai putea face ca sa o duci in afara si sa o materializezi.Pur si simplu o placi.Ca si imensa mare majoritate a motociclistilor.Multumesc revintza,munca mea si a celorlalti participanti nu a fost in zadar.

Nu m-am uitat azi mai in spate de aceasta pagina si nu stiu ce au mai scris unii.Am primit pe PM o chestie interesanta." Ai dreptate in tot ce spui,stiu ca acest coconoiu este o jigodie".Fara comentarii.

Expozitia are in continuare sute de vizitatori zilnic.Am fost in aceasta saptamana ,in inspectie in fiecare zi ,ca sa verific starea motocicletelor de care sunt responsabil.In fata fiecarei grupe de cate patru motociclete ( impartirea si asezarea ,nu-mi apartin) se gasea cate unul, doi sau trei vizitatori care le studiau cu interes si care citeau de asemenea cu interes,micile povesti.Este drept ca mai pune cate unu mana pe acceleratie sau pe sa,dar numai atat.Imi aduc aminte ca mai in vara ,pe la sofitel sau mai stiu eu ce hotel de langa Complexul expozitional Scanteii,a fost organizata o mica expozitie de o zi ,cu masini clasice.Nu stiu cine a organizat-o.M-am dus si am urmarit cu mare interes acele"vechituri".M-am uitat inauntru,pe laturi,pe dedesubt.Mi-au placut foarte mult si m-am bucurat ca este cineva care face astfel de manifestari.E bine ,mi-am zis.Ba mai mult am dat jos dintr-o masina decapotabila ce avea si claxoane tip trompeta ,manuale,niste tipi cu pipitele din dotare,care se fotografiau si claxonau de zor ,in recontitionarea de multe mii de euro ,a unui oarecare.Nu m-a dus capul sa incep sa carai pe un siteu ,care nu este al meu,ca vezi doamne securitatea este 0.Caci era 0.Am considerat de datoria mea sa -i educ pe posesorii de pipite si sa-mi fac datoria fata de munca si investitia unui OM.Habar n-am cine-i omul.Mai mult.Tot in vara ,cineva ,nu stiu cine si nici nu ma intereseaza,a organizt o mica expozitie cu vehicule de epoca.Se anuntau si motociclete.M-am suit pe motorul din dotare si m-am dus sa onorez munca unor oameni,cu prezenta si interesul meu.Cam aceleasi masini ,frumoase,unele mai reusite ,altele mai putin reusite,ca si restaurare.Le-am apreciat pe toate la fel.La intrarea in Muzeul Sutu (am uitat sa spun ca este vorba de manifestarea de la Sutu) ,se afla o motocicleta.Numai una.Un DKW militar ,parca. (daca gresesc o sa-mi sara iara in cap uni).Niciun cordon de protectie.Bineinteles ca toata lumea era cu miinile pana la cot bagate in amarata de motocicleta.M-am luat ,la modul cel mai vehamant,de cei ca puneau mana unde nu trebuie si am ajuns chiar sa fiu invitat in spate ca sa-mi iau bataie ca prea am fost obraznic.Habar n-aveam cine-i proprietarul sau cine-i organizatorul.Consider ca mi-am facut datoria.Aici se face diferenta intre indivizi.O poate face foarte usor oricine.

Si pentru cine stim noi :RAZBUNAREA ESTE ARMA PROSTULUI.Este din intelepciunea popoarelor.

Sa fiti iubiti si fara frica.Bunu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E usor sa vorbesti din spatele unui monitor, fara a fi implicat in nicio actiune de acest gen. Nu stiu povestea si nici nu ma intereseaza. Produsul final, adica aceasta expozitie si-a indeplinit scopul, iar asta e cel mai important. E frumos sa vezi de unde s-a plecat cu motocicletele si unde s-a ajuns, evolutia lor...

Suntem toti cred constienti de cata munca implica restaurarea, intretinerea unei astfel de motorete...dar si cata mandrie sa detii asa ceva :D E ca un tablou vechi, pictat de un artist de renume, pe care il tii la vedere in camera de zi ca toata lumea sa il admire.

 

Felicitari pentru idee, munca si pasiune! La cat mai multe evenimente de acest gen.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bunule, eu unul nu mai disec prostiile tale, pentru mine ramai acelasi mosulica simpatic, a carui boala avanseaza rapid.

Ravenita, daca nu stii despre ce e vorba, ramai in barca ta, nu sari in a altuia, risti sa te ineci.

Mesaj completat

"Jigodia" din PM-ul primit de Bunu tocma este la tv. Cat despre PM-uri inventate, am un versulet, "prostia-i la putere". Chiar si pe locul secund.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mitocanul tot mitocan.A vrut sa spuna ca nu digera.Omu nu digera multe,printre altele si neputinta sa motociclistica,neputinta sa de ase arata la fata.Deformatie profesionala.Este mereu dupa un colt.Nea prd asta are obraznicia sa se compare cu celebrul Nae,pe care-l cunoaste foarte bine de la diverse invartituri de motociclete si acte si mai stiu eu ce.Anul asta am fost la multe intalniri moto,prin toata tara.In multe locuri am dat de Nae si in altele m-a intrebat lumea de Nae.Nicaieri,da nicaieri, nu aintrebat nimeni de mihai prd.Ba ,ca sa nu exagerez ,la Intalnirea de comuniste de la Boboci ,a intrebat cineva de el.Acela am fost eu si am intrebat daca nu cumva a venit si omu.Raspunsul a fost pigmentat cu niste zambete ironice si cu deja clasicul,asta nu vine niciodata.Asa ca da ,Nae este celebru,de prd nu stie decat sectiunea pe care se face ca o modereaza.

La precedentul post am inserat afirmatia facuta pe PM de catre un motociclist (nu-i spun numele), visavis de un oarecare coconoiu.Acest motociclist a spus asa:Sunt de acord cu tot ce ai spus.Coconoiu este o jigodie.Revintza ,probabil ca sa nu mai incrancenam topicul,a taiat sau a sters ceeace am scris eu.pai nu am pus treaba asta ca sa-l jignesc pe omu.I-am facut un mare serviciu.I-am aratat ce parere au motociclistii adevarati despre el.Musiu coconoiu,dragoste cu sila nu se face.Si prost tovaras ti-ai luat in compania lui mihai.Asa cum am mai spus-o, o spun iara .Motociclistii ,reconditionistii,colectionarii,in genere oamenii adevarati ,nu-l respecta pe acest om,se tem de el (dovada sta faptul ca de cate ori isi etaleaza nesimtirile fata de de persoana mea,primesc ori telefoane de incurajare ori mesaje pe PM ).Ba mai mult dom coconoiu,acest baietas se teme sa iasa in lume.Pursisimplu nu are curaj sa mearga la nicio intalnire cu motococlistii.Noi ne intalnim tot anul si pe ici si pe colo,pe la intruniri,pe la intalniri,pe la carciumi,pe la unul ,pe la altul,da mihai prd nu apare nicaieri.Deci nu exista.Ia fa bine mata si da-i vreo doua la palma,pune-l putin in genunchi pe coji de nuca,pune-l putin la colt pentru ca in loc sa te introduca cu capul sus aici,printre motociclistii reconditionisti,adevarati pasionati,baietasu te-a introdus cu picioarele inainte.

Cumatru prd o cam da la intors.Dupa ce a declansat o mizerie de nedescris pe topicul MEU,acu ,sanchi,ca mosulica ,ca nu ma mai baga in seama,mofturi de mahala.Mi-a placut aia cu simpatic.Pai numai simpatic nu-i sunt unuia care in toata viata lui de pseudomotocilist a mers cu motocicleta cat merg eu intr-un singur sezon.

Expozitia are in continuare succes.Bunu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hahahahaaaa...cel mai bun post de pe ziua de azi. Motociclistii se tem de mine... :D

Nu o sa mai reusesti personajule, de data asta nu mai tac sa pastram buna intelegere, uite ma fac mai al dracu mahalagiu decat esti tu, ca doar de pe Drumul Jilavei se ajunge repede-repejor in Berceni.

Si sa nu crezi ca nu imi dau seama de jocul tau, intretinerea topicului in prime-time prin certurile intretinute, asa cum ai facut si la editia precedenta, personaj simpatic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dle Mentosan,

 

E o vorba, adevarul supara , asa incat e destul de clar pentru toata lumea de ce ati trecut deja la invective. Eu nu sunt o jigodie, sunt cea mai mare jigodie de pe planeta cand intalnesc "fosti" ca Dvs ascunsi prin tot felul de ONG-uri care se pretind specialisti, pasionati si incearca sa educe populatia , pretind ca au descoperit apa calda si ca n-au auzit sa mai fi facut cineva ceva in domeniul in care activeaza. In realitate scopul lor e cu totul altul decat pasiunea, si daca sunteti bun cititi topicurile prin care oamenii dezavueaza activitatea AMR, isi dau demisia in bloc, fondatorii se dezic de ea, oameni intreaba unde se duc banii, daca sunteti unicul membru, etc . Scandalul de la AMR e facut tot de mine ?

 

Dvs jigniti intreaga comunitate de colectionari de vehicule istorice cu tampeniile pe care le debitati, s-o luam pe rand. V-ati inflamat ff tare dupa acest articol

http://www.automobilia.ro/evenimente/istorie%20pe%202%20roti in care singura eroare, corijata si neintentionata, era nr de motociclete ascunse printre magazine. Nu e vina mea ca nu exista o prezentare generala a expozitie, cu locatii de expunere, lista exponatelor , etc.

 

Expozitia de care pomeniti (lasati Scanteia la care ati fost abonat toata viata ca nu mai e de actualitate) a durat fix 4 zile si a continut si motociclete, vreo 3 la numar, printre care si cea cu biletul de care v-ati luat aiurea . N-ati fost acolo deci NU EXISTATI cel putin pentru organizatori.

http://www.automobilia.ro/evenimente/bucharest%20classic

N-o spun eu, o spun toate cluburile serioase din tara asta care s-au reunit acolo FARA MARELE SPECIALIST MENTOSAN si faimoasele lui epave. CAND SPUNETI CA A DURAT DOAR O ZI IAR MINTITI

 

Acum ca datorita unei anumite conjuncturi ati reusit sa convingeti un om extrem de pasionat, pe care cu nesimtire il jigniti comentand aiurea despre realizarile lui, sa va imprumute aproape 20 de motocilete restaurate si sa faceti o expozitie e fff frumos. Data viitoare sa vedem ce mai expuneti, in afara de fier vechi, ma refer strict la pseudo colectia Dvs, in realitate niste epave pe care n-o sa fiti niciodata capabil sa le restaurati, pentru simplul motiv ca dupa mintea Dvs sunt perfecte. PENTRU EXPOZITIE AM TRANSMIS FELICITARI SI CATEVA SUGESTII, STIU SUNTETI PERFECT DECI AU FOST CATALOGATE DREPT INJURII.

 

Referitor la expozitia de la Palatul Sutu a existat atata cordon cat si-a adus fiecare http://www.automobilia.ro/evenimente/Antebellum asta a fost conventia, restul din comoditate au preferat sa nu se dezlipeasca de masini. Cordonul se vede in prima poza din album DECI IAR MINTITI. Referitor la implicarea Dvs in evenimentele pe care le organizam, ar fi de preferat sa evitati perimetrul. ATMOSFERA DE LA SUTU A FOST F BUNA DECI IAR MINTITI. ATI FOST TRIMIS LA PLIMBARE PT CA PUNEATI MANA PE MOTOCICLETA, FACEATI PE SEFUL CU PARTICIPANTII SI STRESATI VIZITATORII. In concluzie poate ne scutiti cu prezenta mai ales ca dupa ce ati devenit o mare vedeta TV am descoperit si noi cine era sa ne strice cheful la Antebellum, Mentosan in persoana.

 

In concluzie nu trebuie sa ai carnet moto ca sa iubesti motocicletele, nu trebuie nici macar sa-l cunosti pe marele Mentosan, poti pur si simplu sa le iubesti. Acum ca Mentosan e disperat sa urce rapid pe firmament ca mare colectionar e o chestie care se vede cu ochiul liber. O poate face dar nu laudandu-se cu munca (motoarele) altora. Ca sa fiu mai exact dle Mentosan, in ciuda faptului ca nu ma cunoasteti, eu pot oricand sa organizez o expozitie personala, cu fiare restaurate de mine, in timp ce Dvs va laudati cu munca altora. Ce viseaza Mentosan ? Sa abureasca lumea cu proiectul muzeu, sa-si restaureze epavele pe banii altora, un trai linistit la pensie dupa o activitate profesionala fff zbuciumata SITE-UL VA STA LA DISPOZITIE ORICAND SA NE POVESTITI CU CE V-ATI OCUPAT , PROFESIONAL VOPRBIND. Eu sincer stiu raspunsul pentru ca am mai vazut astfel de personaje la viata mea. Brusc mi-am descoperit pasiunea de a le demasca pentru ca lasati in voia lor se trasforma in niste personaje care parjolesc totul in jur, povestea AMR-ului nu e intamplatoare.

 

De azi inainte dle Mentosan, pentru ca ati avut comportamentul asta subrban la adresa mea o sa am grija sa auziti exact ceea ce nu va place, adica adevarul. Sau credeti ca cei care si-au expus motocicletele va dau dreptate ? Imi cer sincer scuze fata de ei si sunt convins ca au inteles corect faptul ca nu expozitia era problema ci jignirile primite in schimbul unor pareri.

 

Si inca ceva, cand ati scris acum ceva timp ca n-ati auzit de Vova v-ati semnat certificatul de prim Mentosan paralel cu lumea motocicletelor,cu mult mai paralel decat mine care n-am B-ul. Nu va deranjati , ca nici el nu are placerea sa cunoasca personaje de genul Dvs asa incat suntem doi necunoscuti in fata unei somitati in domeniul restaurarii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tre sa-i luam ventilele de la roti lui Mentos, ca sa nu-i raceasca materia cenusie de la atata plimbarica prin tara si-n somn...

In alta ordine de idei, nu-i mai faceti inima rea, face naiba vreun atac cerebral...deh...la varsta si kilometrii lui...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dle Mentosan,

 

E o vorba, adevarul supara , asa incat e destul de clar pentru toata lumea de ce ati trecut deja la invective. Eu nu sunt o jigodie, sunt cea mai mare jigodie de pe planeta cand intalnesc "fosti" ca Dvs ascunsi prin tot felul de ONG-uri care se pretind specialisti, pasionati si incearca sa educe populatia , pretind ca au descoperit apa calda si ca n-au auzit sa mai fi facut cineva ceva in domeniul in care activeaza. In realitate scopul lor e cu totul altul decat pasiunea, si daca sunteti bun cititi topicurile prin care oamenii dezavueaza activitatea AMR, isi dau demisia in bloc, fondatorii se dezic de ea, oameni intreaba unde se duc banii, daca sunteti unicul membru, etc . Scandalul de la AMR e facut tot de mine ?

 

Dvs jigniti intreaga comunitate de colectionari de vehicule istorice cu tampeniile pe care le debitati, s-o luam pe rand. V-ati inflamat ff tare dupa acest articol

http://www.automobilia.ro/evenimente/istorie%20pe%202%20roti in care singura eroare, corijata si neintentionata, era nr de motociclete ascunse printre magazine. Nu e vina mea ca nu exista o prezentare generala a expozitie, cu locatii de expunere, lista exponatelor , etc.

 

Expozitia de care pomeniti (lasati Scanteia la care ati fost abonat toata viata ca nu mai e de actualitate) a durat fix 4 zile si a continut si motociclete, vreo 3 la numar, printre care si cea cu biletul de care v-ati luat aiurea . N-ati fost acolo deci NU EXISTATI cel putin pentru organizatori.

http://www.automobilia.ro/evenimente/bucharest%20classic

N-o spun eu, o spun toate cluburile serioase din tara asta care s-au reunit acolo FARA MARELE SPECIALIST MENTOSAN si faimoasele lui epave. CAND SPUNETI CA A DURAT DOAR O ZI IAR MINTITI

 

Acum ca datorita unei anumite conjuncturi ati reusit sa convingeti un om extrem de pasionat, pe care cu nesimtire il jigniti comentand aiurea despre realizarile lui, sa va imprumute aproape 20 de motocilete restaurate si sa faceti o expozitie e fff frumos. Data viitoare sa vedem ce mai expuneti, in afara de fier vechi, ma refer strict la pseudo colectia Dvs, in realitate niste epave pe care n-o sa fiti niciodata capabil sa le restaurati, pentru simplul motiv ca dupa mintea Dvs sunt perfecte. PENTRU EXPOZITIE AM TRANSMIS FELICITARI SI CATEVA SUGESTII, STIU SUNTETI PERFECT DECI AU FOST CATALOGATE DREPT INJURII.

 

Referitor la expozitia de la Palatul Sutu a existat atata cordon cat si-a adus fiecare http://www.automobilia.ro/evenimente/Antebellum asta a fost conventia, restul din comoditate au preferat sa nu se dezlipeasca de masini. Cordonul se vede in prima poza din album DECI IAR MINTITI. Referitor la implicarea Dvs in evenimentele pe care le organizam, ar fi de preferat sa evitati perimetrul. ATMOSFERA DE LA SUTU A FOST F BUNA DECI IAR MINTITI. ATI FOST TRIMIS LA PLIMBARE PT CA PUNEATI MANA PE MOTOCICLETA, FACEATI PE SEFUL CU PARTICIPANTII SI STRESATI VIZITATORII. In concluzie poate ne scutiti cu prezenta mai ales ca dupa ce ati devenit o mare vedeta TV am descoperit si noi cine era sa ne strice cheful la Antebellum, Mentosan in persoana.

 

In concluzie nu trebuie sa ai carnet moto ca sa iubesti motocicletele, nu trebuie nici macar sa-l cunosti pe marele Mentosan, poti pur si simplu sa le iubesti. Acum ca Mentosan e disperat sa urce rapid pe firmament ca mare colectionar e o chestie care se vede cu ochiul liber. O poate face dar nu laudandu-se cu munca (motoarele) altora. Ca sa fiu mai exact dle Mentosan, in ciuda faptului ca nu ma cunoasteti, eu pot oricand sa organizez o expozitie personala, cu fiare restaurate de mine, in timp ce Dvs va laudati cu munca altora. Ce viseaza Mentosan ? Sa abureasca lumea cu proiectul muzeu, sa-si restaureze epavele pe banii altora, un trai linistit la pensie dupa o activitate profesionala fff zbuciumata SITE-UL VA STA LA DISPOZITIE ORICAND SA NE POVESTITI CU CE V-ATI OCUPAT , PROFESIONAL VOPRBIND. Eu sincer stiu raspunsul pentru ca am mai vazut astfel de personaje la viata mea. Brusc mi-am descoperit pasiunea de a le demasca pentru ca lasati in voia lor se trasforma in niste personaje care parjolesc totul in jur, povestea AMR-ului nu e intamplatoare.

 

De azi inainte dle Mentosan, pentru ca ati avut comportamentul asta subrban la adresa mea o sa am grija sa auziti exact ceea ce nu va place, adica adevarul. Sau credeti ca cei care si-au expus motocicletele va dau dreptate ? Imi cer sincer scuze fata de ei si sunt convins ca au inteles corect faptul ca nu expozitia era problema ci jignirile primite in schimbul unor pareri.

 

Si inca ceva, cand ati scris acum ceva timp ca n-ati auzit de Vova v-ati semnat certificatul de prim Mentosan paralel cu lumea motocicletelor,cu mult mai paralel decat mine care n-am B-ul. Nu va deranjati , ca nici el nu are placerea sa cunoasca personaje de genul Dvs asa incat suntem doi necunoscuti in fata unei somitati in domeniul restaurarii.

 

baiatu,esti dus cu pluta .tu nici nu stii cu cine stai de vorba.si tu esti un "mosulica simpatic"?Ai o tehnica de Stefan Ghiorghiu.Iti repet musiu,nu ai ce cauta pe aici.Vezi ca se cer articole la revista Micul Secesionist.vad ca te umfli ca "gogoasa infuriata" din folclor ca vezi doamne ce ti-am facut eu tie,marelui etc ,etc.Iti spun o chestie musiu,atunci cand ai inceput sa debitezi diverse murdarii din dotare,trebuia sa te gandesti ca vei primi o replica pe masura,ca nu esti tu alfa si omega,cel putin aici unde nu avem sefi si nu avem a ne pleca in fata nimanui.Deci nici in fata ta sau a lui mihai prd.Poate asta doresti sa-ti zicem sarumana.Mah,daca o sa ai ceva merite deosebite poate,poate,foarte poate o sa ai salutari si de la mine si de la alti.Deocamdata te remarci prin tupeu,mult tupeu si gashka.Mica da zburdalnica.Experienta mea de viata a cuprins si indivizi ca tine si ca prd-ul si inca unu sau doi.In sedintele de pe vremuri se scula unu si zicea"tovarasi propun sa...... si pe tov........... sa-l si sa facem si sa dregem.Si se scula din sala altu si da-i: tovarasi desigur .........cutare si cutare,sunt de acord cu antevorbitorul meu,pe tov........sa-l facem si sa-l dregem.Si iute asa sa scula si vorbea toata securimea impreuna cu simpatizantii.E greu sa ne rupem de porcariile trecutului.Daca nu vorbeai ce nu trebuie nici nu stiam ca mai existi si daca nu te aducea prd-ul in fata.Probabil ca stai de 7-8 luni la panda ca sa sari pe un biet "pianist" care face si el ce poate.pai dac n-ai avut ocazia sa citesti,ia de aici:RAZBUNAREA ESTE ARMA PROSTULUI.Daca aveai un minim de bunavointa,veneai la vernisaj,in urma invitatiei pe care ti-am facut-o pe acest cinstit topic si se cam termina daravera.Ai preferat in schimb sa te "porcaiesti" (sincer ,am crezut ca ai mai multa demnitate ) si o faci in continuare.Ai o problema.Tu ai o problema.Da ai o mare problema.

Minti cu nerusinare ca am fost scos afara de la Sutu.pai tu ai impresia ca eu am fost acolo singur?Nu sefu.Am fost mai multi,motocilisti,care au vazut ca nu era nimeni la paza si bineinteles au vazut ca nu am avut nicio problema cu nimeni,vorbesc de organizatori.Minti cu nerusinare,stiind bine ca nu este adevarat ce afirmi,da calomnia isi face treaba.Din 20 de cititori ,unu nu va fi atent si va zice"iaauzi ba ,pe Bunu l-a dat afara de la Sutu".Sunt dezamagit,foarte dezamagit.Stii,dezamagirea vine atunci cand ai niste pretentii,cand speri ceva.Am sperat tot anul asta ca am gresit cand m-am dat la tine,am zis ca am fost prea dur,prea nelalocul meu,ca nu trebuia sa abordez problema asa cum am facut-o.Saracu om si el,de buna intentie si io cu toroipanu.Cand citeste cineva despre tine zice,asta-i om mare nene,ca sa stai de vorba cu el iti trebuie programare si rufe curate.Astea erau pretentiile mele in ce te priveste.Si cand colo,ce sa vezi?O tzatza de mahala (asta cu poreclitul de la o mahala se trage),care ameninta,porecleste,cleveteste,barfeste.Am crezut ca esti o bucata de ELITA.Te-ai luat de mine ca nu am stiut acum un an cine este Vova.Mah,da tu stii cine este Gore?Din Chitila?Mare posesor de mashini de epoca.Sunt sigur ca nu stii dar,dar eu te cred in continuare mare cunoscator de mashini de epoca.

M-a luat plictiseala si.....mila de cand te tot lovesc.Eu sun un boxer cu multa inima si nu vreau sa-mi ucid adversarul ( desi tu nu esti adversarul meu,n-ai fata).

Am fost azi pe la expozitie in inspectia zilniaca.Sa vad daca rahatul mancat de cate unii se adevereste.Pot anunta pe toti expozantii ca "mobrele"sunt in perfecta stare ,integrale si se bucura de merele interes al publicului.Unii au impertinenta sa se si fotografieze cu ele.Ca un lucru negativ pot remarca faptul ca :TRAIM IN ROMANIA si motocicletele ,desi sunt in incinta unuia din cele mai frumoase Mall-uri din Romania si mai scumpe, sunt pline de praf.Am vrut sa le sterg dar am fost atentionat sa fac lucrarea dupa ora 23.00 asa ca am lasat-o balta.In concluzie ,totul este OK,nu asa cum se arunca de mihai prd pe acest topic.Sa fiti cuminti si fara frica.Bunu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bunule, eu unul nu mai disec prostiile tale, pentru mine ramai acelasi mosulica simpatic, a carui boala avanseaza rapid.

Ravenita, daca nu stii despre ce e vorba, ramai in barca ta, nu sari in a altuia, risti sa te ineci.

Mesaj completat

"Jigodia" din PM-ul primit de Bunu tocma este la tv. Cat despre PM-uri inventate, am un versulet, "prostia-i la putere". Chiar si pe locul secund.

Bai mihai,nu pot sa cred...da ce esti asa inversunat?

Da asa,sa intelegem si noi,ce mare om esti tu de le zici asa cu foc...unde este problema,concret!

Ce nu-ti convine?

Fii tare si dovedeste-ne inca o data ca asa este,cum spui tu! :laugh:

Editat de sten
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bunule, eu unul nu mai disec prostiile tale, pentru mine ramai acelasi mosulica simpatic, a carui boala avanseaza rapid.

Ravenita, daca nu stii despre ce e vorba, ramai in barca ta, nu sari in a altuia, risti sa te ineci.

Mesaj completat

"Jigodia" din PM-ul primit de Bunu tocma este la tv. Cat despre PM-uri inventate, am un versulet, "prostia-i la putere". Chiar si pe locul secund.

 

Revintza,ai grije ca tocmai ai iesit din rand.Ai avut cumva impresia ca esti de capul tau?Fataaaaa,te crezi in democratieeeeee?Fata ,esti exemplul tipic,de om sincer care crede ca poate sa traiasca sincer si nemurdarit de catre "baiatii buni".Ori taci ,ori urli in conformitate cu interesele proprietarului si a pupatorilor churului lui.Te salut cu respect revintza.Cat despre "jigodie" ,pentru oricine doreste pun PM -ul la dispozitie.Mai putin numele expeditorului.Daca el doreste ,poate iesi pe "post".Daca nu ,eu nu voi divulga numele lui sub nicio forma.Bunu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

" ................... La intrarea in Muzeul Sutu (am uitat sa spun ca este vorba de manifestarea de la Sutu) ,se afla o motocicleta.Numai una.Un DKW militar ,parca. (daca gresesc o sa-mi sara iara in cap uni).Niciun cordon de protectie.Bineinteles ca toata lumea era cu miinile pana la cot bagate in amarata de motocicleta.M-am luat ,la modul cel mai vehamant,de cei ca puneau mana unde nu trebuie si am ajuns chiar sa fiu invitat in spate ca sa-mi iau bataie ca prea am fost obraznic.Habar n-aveam cine-i proprietarul sau cine-i organizatorul.Consider ca mi-am facut datoria.Aici se face diferenta intre indivizi.O poate face foarte usor oricine."

 

In realitate Mentosan nu a fost chemat in spate ci poftit afara din curtea muzeului pentru ca ne jignea publicul caruia ii vorbea pe un ton nepotrivit, acum are cica martori ca evenimentul POVESTIT CHIAR DE EL si citat de mine mai sus nu a existat. Ma rog hai s-o lasam balta dle Mentosan ca m-am prins , cu ajutorul unui forumist, care e problema dumitale.

 

PROBLEMA REALA

 

Fiti buni si faceti click pe linkul http://colectionari.amoro.ro/ asta si o sa vedeti ce-l doare pe dl Mentosan in realitate.

 

Scopul Grupului Colectionarilor - Departament al Asociatiei Motociclistilor din Romania este , citez "organizarea atestarilor motocicletelor istorice si clasice"

 

In concluzie dl Mentosan s-a gandit ca daca ma face pe mine de cofetarie pe forumul asta si mai organizeaza si cateva evenimente devine mare sef.

 

Gresit dle Mentosan !!!!

 

1. Personal am fondat RETROMOBIL CLUB ROMANIA dar nu ma ocup de atestari asa ca ati ales gresit tinta

2. RCR-ul este autoritate nationala FIVA si in calitatea asta e singura institutie abilitata prin lege in Romania sa acorde atestate de vehicule istorice, ce scrieti dvs acolo e o abureala

3. Toata legislatia e aici http://www.retromobil.ro/stiri/Regim_jurid...le_istorice.pdf

4. Faptul ca prezentati niste motociclete "rujate" drept restaurate dovedeste ca nu aveti nici cea mai mica ideea unde ar trebui sa ajungeti intr-o restaurare

5. Episodul de mai sus in care v-ati permis sa veniti la un eveniment privat si sa va erijati in organizator dand indicatii in stanga si in dreapta dovedeste ca va credeti Mentosan Imparat

6. Ca si altii de acelasi profil dubios , educati in comunism , aveti pretentia ca dupa ce ma jigniti in toate felurile, jigodie si altele , eu sa tac ca dvs sa va puteti desfasura in voie

7. Incercati sa va ascundeti in spatele unui eveniment f reusit, a unor oameni f pasionti ca si-au expus acolo o parte din sufletul lor, crezand ca asta va da dreptul sa aruncati cu noroi in cei care isi permit sa va atraga atentia unde sunt minusurile , si sunt slava Domnului f multe

 

 

In concluzie Dvs dle Mentosan puteti atesta, in ce ordine vreti, autobuzele RATB, ceasul de la Gara de Nord, scarile rulante de la Universitate, telegondola din Mamaia precum si alte masinarii care n-au legatura cu vehiculele istorice.

 

Mai cititi articolul care a declansat toata aceasta poveste, izvorata din frustarea dvs de a nu avea nici o motocicleta restaurata , din frustrarea de a depinde de motocicletele altora pentru a face un eveniment si din frustrarea de a va apuca la pensie de o chestie pe care altii o practiva din copilarie.

 

http://www.automobilia.ro/evenimente/istorie%20pe%202%20roti

 

Cititi apoi si porcariile si ineptiile debitate de dvs din senin si fara vreun fundament, nu mai pozati in victima ca nu va ataca nimeni munca ci doar derapajele.

 

Pe curand dle Mentosan !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai mihai,nu pot sa cred...da ce esti asa inversunat?

Da asa,sa intelegem si noi,ce mare om esti tu de le zici asa cu foc...unde este problema,concret!

Ce nu-ti convine?

Fii tare si dovedeste-ne inca o data ca asa este,cum spui tu! :laugh:

 

 

Mestere Stănescu, data viitoare incearca sa imi scrii numele cu majuscula. Daca nu stii ce inseamna, nu e nici o paguba, ai mintea Âşi mentalitatea localitatii in care salasluiesti, mentalitatea animalelor care au devalizat Bucurestiul civilizat. Chiar aÂşa de disperat e Bunu, si-a chemat lătrătorii din AMR?

 

PS. Vreau totuÂşi să îți urez "Casă de piatră", să sperăm că a doua căsătorie o să o poți duce la bun sfârÂşit.

 

Cât despre Bunu, e inutil să comentez, îmi place să aud scheunatul Âşacalilor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mestere Stănescu, data viitoare incearca sa imi scrii numele cu majuscula. Daca nu stii ce inseamna, nu e nici o paguba, ai mintea Âşi mentalitatea localitatii in care salasluiesti, mentalitatea animalelor care au devalizat Bucurestiul civilizat. Chiar aÂşa de disperat e Bunu, si-a chemat lătrătorii din AMR?PS. Vreau totuÂşi să îți urez "Casă de piatră", să sperăm că a doua căsătorie o să o poți duce la bun sfârÂşit.Cât despre Bunu, e inutil să comentez, îmi place să aud scheunatul Âşacalilor.

Prea tare raspunsul tau...tipic activitatii tale.... :laugh:

In concluzie,nu ai fost in stare sa ne explici nimic,doar lui stanescu i-ai transmis cate ceva... :D

Nu stiu daca e cineva mai disperat decit tine....concluzia...a deranjat acesta expozitie?

Editat de sten
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu, domnule Marius Stanescu, pe mine ma bucura existenta expozitiei.

Ma deranjeaza meschinaria, fatarnicismul, minciuna si indolenta transformata in prostie.

 

Nu te mai chinui sa te dai altcineva decat esti (meschinaria, se pare ca e sport national la ...3 initiale), te da IP-ul de gol.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

" ................... La intrarea in Muzeul Sutu (am uitat sa spun ca este vorba de manifestarea de la Sutu) ,se afla o motocicleta.Numai una.Un DKW militar ,parca. (daca gresesc o sa-mi sara iara in cap uni).Niciun cordon de protectie.Bineinteles ca toata lumea era cu miinile pana la cot bagate in amarata de motocicleta.M-am luat ,la modul cel mai vehamant,de cei ca puneau mana unde nu trebuie si am ajuns chiar sa fiu invitat in spate ca sa-mi iau bataie ca prea am fost obraznic.Habar n-aveam cine-i proprietarul sau cine-i organizatorul.Consider ca mi-am facut datoria.Aici se face diferenta intre indivizi.O poate face foarte usor oricine."

 

In realitate Mentosan nu a fost chemat in spate ci poftit afara din curtea muzeului pentru ca ne jignea publicul caruia ii vorbea pe un ton nepotrivit, acum are cica martori ca evenimentul POVESTIT CHIAR DE EL si citat de mine mai sus nu a existat. Ma rog hai s-o lasam balta dle Mentosan ca m-am prins , cu ajutorul unui forumist, care e problema dumitale.

 

PROBLEMA REALA

 

Fiti buni si faceti click pe linkul http://colectionari.amoro.ro/ asta si o sa vedeti ce-l doare pe dl Mentosan in realitate.

 

Scopul Grupului Colectionarilor - Departament al Asociatiei Motociclistilor din Romania este , citez "organizarea atestarilor motocicletelor istorice si clasice"

 

In concluzie dl Mentosan s-a gandit ca daca ma face pe mine de cofetarie pe forumul asta si mai organizeaza si cateva evenimente devine mare sef.

 

Gresit dle Mentosan !!!!

 

1. Personal am fondat RETROMOBIL CLUB ROMANIA dar nu ma ocup de atestari asa ca ati ales gresit tinta

2. RCR-ul este autoritate nationala FIVA si in calitatea asta e singura institutie abilitata prin lege in Romania sa acorde atestate de vehicule istorice, ce scrieti dvs acolo e o abureala

3. Toata legislatia e aici http://www.retromobil.ro/stiri/Regim_jurid...le_istorice.pdf

4. Faptul ca prezentati niste motociclete "rujate" drept restaurate dovedeste ca nu aveti nici cea mai mica ideea unde ar trebui sa ajungeti intr-o restaurare

5. Episodul de mai sus in care v-ati permis sa veniti la un eveniment privat si sa va erijati in organizator dand indicatii in stanga si in dreapta dovedeste ca va credeti Mentosan Imparat

6. Ca si altii de acelasi profil dubios , educati in comunism , aveti pretentia ca dupa ce ma jigniti in toate felurile, jigodie si altele , eu sa tac ca dvs sa va puteti desfasura in voie

7. Incercati sa va ascundeti in spatele unui eveniment f reusit, a unor oameni f pasionti ca si-au expus acolo o parte din sufletul lor, crezand ca asta va da dreptul sa aruncati cu noroi in cei care isi permit sa va atraga atentia unde sunt minusurile , si sunt slava Domnului f multe

 

 

In concluzie Dvs dle Mentosan puteti atesta, in ce ordine vreti, autobuzele RATB, ceasul de la Gara de Nord, scarile rulante de la Universitate, telegondola din Mamaia precum si alte masinarii care n-au legatura cu vehiculele istorice.

 

Mai cititi articolul care a declansat toata aceasta poveste, izvorata din frustarea dvs de a nu avea nici o motocicleta restaurata , din frustrarea de a depinde de motocicletele altora pentru a face un eveniment si din frustrarea de a va apuca la pensie de o chestie pe care altii o practiva din copilarie.

 

http://www.automobilia.ro/evenimente/istorie%20pe%202%20roti

 

Cititi apoi si porcariile si ineptiile debitate de dvs din senin si fara vreun fundament, nu mai pozati in victima ca nu va ataca nimeni munca ci doar derapajele.

 

Pe curand dle Mentosan !

 

Mai pacalici ,mic si frumos,daca ai vreo dovada,numai una ,in sprijinul minciunilor tale,bag-o sefulica aici.Precis nu ai,pentru ca eu stiu adevarul.Esti cam disperat si nu stiu de ce .Ce draq ai patit?Cred ca ti-a luat D-zeu mintile.Io ma joc cu tine si tu iei totul mult prea in serios.Se vede clar ca nu ai stofa de motociclist,nici vocatie,ca de carneeet?Ce sa vb. cu tine?Despre cardane,despre cat costa o autentificare( legal sau pe langa),zi mah.Ce sa vb. eu cu tine?Zi mah.Nu te inteleg.ce drq cauti tu aici?Pe cine cauti?Esti strain de locul asta.Poate te-a trimes cineva?Cu un scop anume.Nu ma duce capul.Ca nu esti de aici.Se poate vedea de la distanta.Da ,cum sa zic,vorba crestinilor:sa fie primit.Adica sa fii primit.Asa se zice cand primesti de pomana ceva ieftin si fara valoare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu, domnule Marius Stanescu, pe mine ma bucura existenta expozitiei.

Ma deranjeaza meschinaria, fatarnicismul, minciuna si indolenta transformata in prostie.

 

Nu te mai chinui sa te dai altcineva decat esti (meschinaria, se pare ca e sport national la ...3 initiale), te da IP-ul de gol.

Mai...ai o problema cu ip-ul meu...chiar crezi ca si eu sint militian...ce naiba fii serios!

Sincer am crezut ca te deranjeaza expozitia...dar se pare ca nu....poate am inteles eu gresit...desi,nu sint militian.... :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...