mihaip Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 As avea nevoie de surubul 16 : http://www.ronayers.com/fiche/300_0305/foo...mp;parent=11810 Stie cineva cine mi l-ar putea aduce si la ce pret ? (Am nevoie de unu dar, iau si 2 bucati daca vin la pereche). Aseara am reusit sa rup unul cind montam aparatoarea aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 De ce nu le faci la un strungar ? te rezolva in 2 minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat August 30, 2006 Autor Share Postat August 30, 2006 De ce nu le faci la un strungar ? te rezolva in 2 minute. Am mai avut discutia asta, cind pentru o saiba de cupru decalit mi s-a spus sa ma duc la orice strungar. da-mi si mie un telefon / adresa de strungar . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dl_Doctor Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 (editat) Vezi ca in lista din stanga scrie dimensiunile surubului tau: 16: SCREW (adica surub), M5X16 si mergi la magazin de suruburi si il ceri exact pe dimensiune. (prebabil litera M zice ca e metric.... adica alt pas decat cel normal.). Varianta asta e mult mai ieftina pt ca la un strungar tre sa ii lasi cateva zeci de mii, asa de bun simt, iar la magazinul de suruburi el costa 1000 lei sau poate 2000 (adica 10 sau 20 bani noi). Trebuie sa existe magazin de suruburi pe acolo. La acelasi magazin gasesti orice fel de saibe. incl cupru Editat August 30, 2006 de Dl_Doctor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Trebuie sa existe magazin de suruburi pe acolo. e pe bd. aerogarii un magazin care are shuruburi de toate dimensiunile shi de calitate!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat August 30, 2006 Autor Share Postat August 30, 2006 Multumesc pt info. Trec intr-o zi pe aerogarii. Nu e problema de M5x16 .. am vazut si eu informatia. Problema este estetica .. as vrea sa am si un surub original sau care sa arate ca originalul (cu inbus & stuff) , pentru ca daca ma hotarasc la anu sau peste 2 ani sa vand motoru nu da bine sa ai un surub cu cap hexagonal si unu inbus. Nici macar 4 (si pe dreapta) hexagonale nu arata bine. Anyway .. retin aerogarii si fac o plimbare cu proxima ocazie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 eu mi-am facut la strungar surub cu cap de imbus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 un alt magazin de suruburi este la intersectia mosilor cu Eminescu. au suruburi cu cap imbus filetate pina in capat sau doar o zona program l-v:8-18 s:8-13 d:inchis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate