Sari la conținut

Casca Cross/enduro

Postări Recomandate

vreau sa imi cumpar o casca noua ce imi recomandati. in raportul pret performanta

E un topic in sectiunea asta in care s-a discutat.Concluzia a fost ca ochelarii sunt mai importanti decat casca.Atata timp cat casca are certificat ECE 22-05(mai sunt si altele), e ok d.p.d.v. al sigurantei.Incearca un Madhead de la Louis.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vreau sa imi cumpar o casca noua ce imi recomandati. in raportul pret performanta

Incearca un Airoh Tyger. Are un prieten, e foarte solida, si e unica pentru ca are si viziera. Astfel o poti transforma usor din enduro in street si invers. Decupajul e suficient de mare pt ochelari, plasticul e negru mat iar viziera din standard e neagra plus ca arata super cool! Si eu mi-am comandat tot de asta tocmai ca sa pot mixa enduro cu strada fara sa schimb casca :P O gasesti aici http://www.paulas-bikershop.com/catalog/index.php la acelasi pret de pe LOUIS.DE si ti-o trimit prin curier rapid ajunge intr-o zi.

Hai noroc

tygermb.jpg

Link spre comentariu

Eu am un HJC si sunt f multumit de ea, nu a fost nici ieftina dar nici o casca foarte scumpa

mersi la asta ma gandeam si eu cred ca o sa o cumpar . da in legatura cu plata se plaTESTE CU CARDU SAU LA LIVRARE? MERSI TUTUROR

Link spre comentariu

Daca faci enduro e bine sa fie cat mai usoara si sa se poate scoate captuseala (pentru spalare).

Daca vrei doar de plimbare, ia Tigeru'. E cool. Cred ca gasesti si la Motoadventure Cotroceni.

Link spre comentariu

eu mi-am luat madness de la la louis , var la reducere 70 e . afr cred ca ii zice. E foarte usoara, are 1,2 kg si captuseala detasabila + este din fibra.

Bafta.

post-5170-1157010128_thumb.jpg

Editat de giovan
Link spre comentariu

mersi la asta ma gandeam si eu cred ca o sa o cumpar . da in legatura cu plata se plaTESTE CU CARDU SAU LA LIVRARE? MERSI TUTUROR

Eu zic ca ek HJC-ul e super ok eu sunt multumit modelul care il am eu e CL-X4, poti sa vezi modelele la www.hjc-europe.com.

Link spre comentariu

eu mi-am luat madness de la la louis , var la reducere 70 e . afr cred ca ii zice. E foarte usoara, are 1,2 kg si captuseala detasabila + este din fibra.

Bafta.

salut si scuze de deranj.Miai putea spune ce marime e casca ta si cat ai la cap?adica cati cm?te rog,nu vreau sa o cumpar dar ma intereseaza.

Link spre comentariu

Incearca un Airoh Tyger. Are un prieten, e foarte solida, si e unica pentru ca are si viziera. Astfel o poti transforma usor din enduro in street si invers. Decupajul e suficient de mare pt ochelari, plasticul e negru mat iar viziera din standard e neagra plus ca arata super cool! Si eu mi-am comandat tot de asta tocmai ca sa pot mixa enduro cu strada fara sa schimb casca :baldy: O gasesti aici http://www.paulas-bikershop.com/catalog/index.php la acelasi pret de pe LOUIS.DE si ti-o trimit prin curier rapid ajunge intr-o zi.

Hai noroc

tygermb.jpg

la casca asta airoh... tyger... pe louis si pe paula's castile n-au si chestia de deasupra... e simpla fara cozorocul ala... ala ti-l poti monta dupa pe casca?

Link spre comentariu

la casca asta airoh... tyger... pe louis si pe paula's castile n-au si chestia de deasupra... e simpla fara cozorocul ala... ala ti-l poti monta dupa pe casca?

:baldy:

Tiger-ul e o super casca. Pe la noi o s-o gasesti pe aia neagra. Mie mi-a trimis-o un prieten din UK p-asta:

post-2388-1157464069_thumb.jpgpost-2388-1157464082_thumb.jpg

dar cu vizorul transparent. Vizoare gasesti in Cotroceni la MotoAdventure iar cozorocul il pui si il scoti cand vrei tu, depinde pe unde te dai...

:cheers:

Editat de Kuki
Link spre comentariu