Icalin Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 vreau sa imi cumpar o casca noua ce imi recomandati. in raportul pret performanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 pai eu tocmai miam luat azi o casca Madhead AF-R.si mi se pare foarte buna si pretul e super bun(si eu de obicei am probleme cu bugetul).Uitate pe www.louis.de.Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 vreau sa imi cumpar o casca noua ce imi recomandati. in raportul pret performanta E un topic in sectiunea asta in care s-a discutat.Concluzia a fost ca ochelarii sunt mai importanti decat casca.Atata timp cat casca are certificat ECE 22-05(mai sunt si altele), e ok d.p.d.v. al sigurantei.Incearca un Madhead de la Louis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Eu am un HJC si sunt f multumit de ea, nu a fost nici ieftina dar nici o casca foarte scumpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 vreau sa imi cumpar o casca noua ce imi recomandati. in raportul pret performanta Incearca un Airoh Tyger. Are un prieten, e foarte solida, si e unica pentru ca are si viziera. Astfel o poti transforma usor din enduro in street si invers. Decupajul e suficient de mare pt ochelari, plasticul e negru mat iar viziera din standard e neagra plus ca arata super cool! Si eu mi-am comandat tot de asta tocmai ca sa pot mixa enduro cu strada fara sa schimb casca O gasesti aici http://www.paulas-bikershop.com/catalog/index.php la acelasi pret de pe LOUIS.DE si ti-o trimit prin curier rapid ajunge intr-o zi. Hai noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Icalin Postat August 30, 2006 Autor Share Postat August 30, 2006 Eu am un HJC si sunt f multumit de ea, nu a fost nici ieftina dar nici o casca foarte scumpa mersi la asta ma gandeam si eu cred ca o sa o cumpar . da in legatura cu plata se plaTESTE CU CARDU SAU LA LIVRARE? MERSI TUTUROR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 mersi la asta ma gandeam si eu cred ca o sa o cumpar . da in legatura cu plata se plaTESTE CU CARDU SAU LA LIVRARE? MERSI TUTUROR la livrare am sunat eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 vreau sa imi cumpar o casca noua ce imi recomandati. in raportul pret performanta Daca faci enduro e bine sa fie cat mai usoara si sa se poate scoate captuseala (pentru spalare). Daca vrei doar de plimbare, ia Tigeru'. E cool. Cred ca gasesti si la Motoadventure Cotroceni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 Yo am un IXS HX166 nefolosit, pret 150.- eur (pret catalog 249.-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 (editat) eu mi-am luat madness de la la louis , var la reducere 70 e . afr cred ca ii zice. E foarte usoara, are 1,2 kg si captuseala detasabila + este din fibra. Bafta. Editat August 31, 2006 de giovan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 mersi la asta ma gandeam si eu cred ca o sa o cumpar . da in legatura cu plata se plaTESTE CU CARDU SAU LA LIVRARE? MERSI TUTUROR Eu zic ca ek HJC-ul e super ok eu sunt multumit modelul care il am eu e CL-X4, poti sa vezi modelele la www.hjc-europe.com. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 Yo am FOX Pro-Pilot e super okey dar nu merita banii (300eur) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 eu mi-am luat madness de la la louis , var la reducere 70 e . afr cred ca ii zice. E foarte usoara, are 1,2 kg si captuseala detasabila + este din fibra. Bafta. salut si scuze de deranj.Miai putea spune ce marime e casca ta si cat ai la cap?adica cati cm?te rog,nu vreau sa o cumpar dar ma intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreipac Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Incearca un Airoh Tyger. Are un prieten, e foarte solida, si e unica pentru ca are si viziera. Astfel o poti transforma usor din enduro in street si invers. Decupajul e suficient de mare pt ochelari, plasticul e negru mat iar viziera din standard e neagra plus ca arata super cool! Si eu mi-am comandat tot de asta tocmai ca sa pot mixa enduro cu strada fara sa schimb casca O gasesti aici http://www.paulas-bikershop.com/catalog/index.php la acelasi pret de pe LOUIS.DE si ti-o trimit prin curier rapid ajunge intr-o zi. Hai noroc la casca asta airoh... tyger... pe louis si pe paula's castile n-au si chestia de deasupra... e simpla fara cozorocul ala... ala ti-l poti monta dupa pe casca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 (editat) la casca asta airoh... tyger... pe louis si pe paula's castile n-au si chestia de deasupra... e simpla fara cozorocul ala... ala ti-l poti monta dupa pe casca? Tiger-ul e o super casca. Pe la noi o s-o gasesti pe aia neagra. Mie mi-a trimis-o un prieten din UK p-asta: dar cu vizorul transparent. Vizoare gasesti in Cotroceni la MotoAdventure iar cozorocul il pui si il scoti cand vrei tu, depinde pe unde te dai... Editat Septembrie 5, 2006 de Kuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Io mi-am luat un Thor SVR, 50 usd la reducere. Am vazut ca prin magazine costa 270euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 MADHEAD RULLLLLZZZZZ!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 MADHEAD RULLLLLZZZZZ!!! NORMAL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate