dead_man_walking Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 cand l-am vazut pe nenea ala la snagov scotzand ditamai peshtele din lac, a rasarit in mintea noastra ideea de a merge la pescuit asha ca in weekendul ce a precedat intrunirea, ne-om suit pe motoare shi am purces la drum domnu apash ne-o zis ca shtie el un loc bun incepem cu zona unde am campat am avut shi pescari cu noi chiar am reushit sa prindem catziva peshtishori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 am si io doua imagini...mai...neconventionale cu tobele domnului wolf... multumim macelarului sef Apash Ling Ling !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 3, 2006 Autor Share Postat Septembrie 3, 2006 partea cea mai interesanta shi mai lunga au fost cele 2 noptzi petrecute acolo dupa a nu shtiu cata bere la 2 litri, mi-am cunoscut viitorii socri!!! sa-mi traiasca!!! asha ca, in premiera mondiala, pun poze cu mama soacra shi tata socru peseu: daca v-a placut, repetam shi data viitoare ca oamenii radeau cand spuneam mama soacra shi tata socru multumim macelarului sef Apash Ling Ling !!! daca tot a adus in discutzie domnishoara bucataru nostreu shef marele apash cunoscut mai recent sub numele de ling ling ( tot de la berea aia la pet cred ca i s-a tras numele ) sa punem nishte poze cu respectivul personaj in actziune shi cu opera lui am si io doua imagini...mai...neconventionale cu tobele domnului wolf... pentru poze mai explicite privitzi mai jos!!! dar sa revenim la povestea noastra shi sa lasam VTR-ul lu wolfu in pace urmeaza 92 de poze de la petrecerile dintre partidele de pescuit, dar mai inc-olo, ca sa-mi fac curaj ca o sa dureze mult shi bine!!! cel putzin nu sunt 500 de poze cate am facut, ca am dat delete la greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Super fain. Dc nu aveam nunta (macar a fost misto nunta) veneam si noi. Data viitoare sigur nu ratam . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Urata specie de peste... Cu ce l-ati prins? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 3, 2006 Autor Share Postat Septembrie 3, 2006 Urata specie de peste... Cu ce l-ati prins? a fost un crap de 75 de kile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brutus Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 A fost super fain. DMW-ule ... io nu am avut probleme de la berile la pet, dar combinatia cu tuica de pruna si votca lu' Wolf a fost fatala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categA Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 cred ca a fost super misto data viitoare sa spuneti si voi inainte sa plecati la pescuit, nu dupa sunt "invidioasa" bafta si la mai multe iesiri la pescuit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 (editat) Saracu Apasu. S-a afumat bine de la foc, sa nu se strice... Da ce ati avut cu VTR-ul lu Wolfu'? Nu mai aveati jar si vreati sa faceti carnea aia la tobele lui? PS: nu cumva Ling-Ling vine de la viitorul chopparas care il va lua de la Dorumaster? Editat Septembrie 4, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 4, 2006 Autor Share Postat Septembrie 4, 2006 poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 A fost super bine....distractie la maxim ....bautura la greu....si mai ales am vazut in actiune niste pescari ADEVARATI : - Mielu - Mutulica - Apasu - Wolfu - Ivan cu sotia - Brutus cu sotia - B 50 - Ina - D.M.W. - Escu - Maria - Miriam - Carmella si eu.... adica DoruMaster....am prins peste la<greu> ( mai mult fate si cativa cat palma ).....momeala am avut de tot felul ....eu am spus ca mai bine dam la PORTOFEL si in mod sigur prindeam pesti mai mari. LA SFARSITUL LUNII SEPTEMBRIE - MERGEM IN DELTA ( 22 - 25 09 06 ) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 4, 2006 Autor Share Postat Septembrie 4, 2006 ai uitat de : Ipman Gru shi cand pomeneshit de mama soacra shi de tata socru, te rog sa foloseshti cuvintele domnu' b50 shi doamna ina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 A fost super bine....distractie la maxim ....bautura la greu....si mai ales am vazut in actiune niste pescari ADEVARATI : - Mielu - Mutulica - Apasu - Wolfu - Ivan cu sotia - Brutus cu sotia - B 50 - Ina - D.M.W. - Escu - Maria - Miriam - Carmella si eu.... adica DoruMaster....am prins peste la<greu> ( mai mult fate si cativa cat palma ).....momeala am avut de tot felul ....eu am spus ca mai bine dam la PORTOFEL si in mod sigur prindeam pesti mai mari. LA SFARSITUL LUNII SEPTEMBRIE - MERGEM IN DELTA ( 22 - 25 09 06 ) ? Eu sunt mare pescar intradevar..inafara faptului ca era sa-l "plumbuiesc" pe vecinul de vis-a-vis.. am prins, mai nene, niste beri in balta , pe care am avut grija apoi sa le scot una cate una ..in functie de necesitati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Super partida de pescuit Fiecare a pescuit ce a putut , unii fatze altii beri , cert e ca a fost o intrunire pe cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 (editat) DMW :dupa a nu shtiu cata bere la 2 litri, mi-am cunoscut viitorii socri!!! sa-mi traiasca!!! asha ca, in premiera mondiala, pun poze cu mama soacra shi tata socru [peseu: daca v-a placut, repetam shi data viitoare ca oamenii radeau cand spuneam mama soacra shi tata socru dar sa revenim la povestea noastra shi sa lasam VTR-ul lu wolfu in pace urmeaza 92 de poze de la petrecerile dintre partidele de pescuit, dar mai inc-olo, ca sa-mi fac curaj ca o sa dureze mult shi bine!!! cel putzin nu sunt 500 de poze cate am facut, ca am dat delete la greu : DMW-ule........daca ai dat delete la pozele pe care le-am facut eu ... eshti mancat... Vei astepta degeaba viitoarea sotie (Dac Man Waiting WiFe...)......te pun bine cu viitorii socrii...Ai grija vorbesc cu sora mea sa-ti bage strambe la nepoata! A fost o partida de pescuit super.....s-a pescuit la bere......Sa ne traiasca finii! La multi ani! Pun si eu singurele poze pe care am reusit sa le fac......Dupa ce ca eu n-am memoria lui DMW m-au mai lasat si acumulatorii......asha ca aviz celor interesati....toate pozele compromitatoare sunt la DMW.... Editat Septembrie 4, 2006 de CARMELLA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 4, 2006 Autor Share Postat Septembrie 4, 2006 da pozele unde sunt??? sper ca ce ai postat e un demo!!! dupa ce ajung acasa diseara mai pun vreo 50 de poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi28 Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 ... fain... dupa ce dau examenul poate vin si eu cu voi la balta...nu m-am saturat pe anul asta de apa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 da pozele unde sunt??? :crack: sper ca ce ai postat e un demo!!! Pozele facute de mine sunt la tine pe card....sper ca nu cele pe care le-ai sters...ne-am inteles??!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 4, 2006 Autor Share Postat Septembrie 4, 2006 tanti fatoooooooooooo intai le-am micshorat pe toate, dup-aia am dat delete la greu la alea mici, alea mari pe care le-a facut Domnia Voastra sunt toate la locu lor shi ne-deletuite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 4, 2006 Autor Share Postat Septembrie 4, 2006 pestele ala se numeste coasta de miel .... o sa-l vedetzi pe Mielu mergand cam intr-o parte vro 2 saptamani pana se cicatrizeaza rana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 vrem poze cu nepoata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 4, 2006 Autor Share Postat Septembrie 4, 2006 vrem poze cu nepoata... nu mai au voie oamenii sa bea o bere, doua, trei etc ( la 3 ne-am oprit din numarat ) ca vine lupu shi cere poze cu nepoata :cheers: :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_kid Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 (editat) nu mai au voie oamenii sa bea o bere, doua, trei etc ( la 3 ne-am oprit din numarat ) ca vine lupu shi cere poze cu nepoata :moto: Vrei sa moara lupu de curiozitate? Baga poze cu nepoata!!! PeSe : Cand venim la nunta? btw... frumoasa intrunire Editat Septembrie 4, 2006 de the_kid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 4, 2006 Autor Share Postat Septembrie 4, 2006 nu raspund persoanelor care nu cunosc sau se fac ca nu cunosc ce inseamna sa te distrezi :cheers: off topic poze ceretzi la carmella ca ea se lauda ca are, da daca suntetzi asha curioshi sa va gasitzi perechea, exista un topic special pe aici: MATRIMONIALE PT MOTOCICLISHTI :moto: revin cu poze: ultimele poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi28 Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 mai dar frumosi mai sunteti in pozele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate