Patrick_M Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Dupa cum spuneam, pe franare, cand incepe sa se comprime telescoapele, trage dreapta, ca o mica smucitura,1cm, dupa care, nu mai simt diferenta in ghidon. Furca este upside-down de aprilia pegaso, motorul este bmw f650. Acum 1 luna am pus ulei nou si simeringuri noi de ulei si praf. Cineva mi-a zis ca sunt in telescop niste.....supape? (lapsus) de ulei pe sens si pot fi alea obosite si sa comprime unul mai repede? Multumesc pt sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Dupa cum spuneam, pe franare, cand incepe sa se comprime telescoapele, trage dreapta, ca o mica smucitura,1cm, dupa care, nu mai simt diferenta in ghidon. Furca este upside-down de aprilia pegaso, motorul este bmw f650. Acum 1 luna am pus ulei nou si simeringuri noi de ulei si praf. Cineva mi-a zis ca sunt in telescop niste.....supape? (lapsus) de ulei pe sens si pot fi alea obosite si sa comprime unul mai repede? Multumesc pt sfaturi Rulmenti de la rtoata cum sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Noiembrie 8, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2010 Ii voi verifica si pe aia. Ms de reminder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 (editat) Incearca sa apropii anvelopa de un telescop si de celalalt,strange cu mana,vezi daca misca de undeva. Editat Noiembrie 8, 2010 de Penetru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Am avut Âşi eu aceaÂşi problemă. Era de la rulmenții de la roată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Noiembrie 9, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2010 Multumesc pt sfat. Daca tot vine iarna, am vreme sa le faC toate. Dau o bere, cu prima ocazie, promit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 Chiar daca nu e sesizabil jocul in rulment baga degetul in el si invarte,daca merge sacadat e dus. Iarna scurta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 Ai verificat daca are joc roata?.....dar cu frana fatza eliberata, ca altfel viciezi rezultatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Noiembrie 9, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2010 inca nu am verificat. trebuie sa imi mai vina niste piese si ma apuc. vreau sa pun o reductie la baia de ulei pt ca s-a dus filetul. e aluminiu si busonul otel. proasta combinatie. si ma gandeam ( cum a spus Andrei Belcic) la o bucsa ( reductie gen cele la calorifere) cu filet si interior si exterior. Doar ca nu stiu ce dimensiune si material Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 incearca intai un helicoil astfel vei pastra filetul original si nu vei fi nevoit sa schimbi busonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Noiembrie 9, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2010 In traducere? Oricum caut pe net sa vad ce este helicoil, dar vreau si o explicatie simpla, la obiect. Nu sunt in domeniu, dar invat. Mesaj completat Am vazut pe youtube. Acum doar trebuie sa fac rost de asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Masa Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 ai putea incerca sa refaci filetul cu electrozi durafix, este mai ieftin decat helicoil.mult noroc http://www.durafix.ro/pages.php?&pID=10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Noiembrie 10, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2010 SIncer nu stiu daca ma bag la topit chestii pe baia de ulei,. La 2 cm de surub este o sita fina si nu as vrea sa o distrug. Capul tot la o reductie imi este Mesaj completat Am schimbat rulmentii, a disparut problema. Multumesc mult pt ajutor. Dau o bere cu prima ocazie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate