Speedy.K Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Am si eu o problema: Se potriveste un motor de Planeta 5 pe un cadru de Jupiter 4 ? Adica se potrivesc priderile pentru motor, sau trebuie sa ma apuc sa tai si sa sudez? Intreb pentru ca n-am inca cadrul dar il voi avea curand. Merci frumos celor care imi vor raspunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 se potriveste 100%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 7, 2006 Autor Share Postat Septembrie 7, 2006 Multumesc. Ma bazez pe tine ca vad ca restu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 si eu stiu ca motoarele de ij se potrivesc in general pe alte biciclete de ij Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 7, 2006 Autor Share Postat Septembrie 7, 2006 si eu stiu ca motoarele de ij se potrivesc in general pe alte biciclete de ij Danke ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 NU se potrivesc prinderile! cadrele sunt la fel dar prinderile nu! la planeta in spate sunt 2 suruburi care tin motorul undeva pe la mijlocul cadrului! la jupiter este un singur surub deasupra basculei! UNUL si lung! iar prinderile din fatza sunt la fel DAR difera flansele! nu poti sa iei un motor de planeta si sa-l pui pe jupiter fara modificari! evident nici invers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_op Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 NU se potrivesc prinderile! cadrele sunt la fel dar prinderile nu! la planeta in spate sunt 2 suruburi care tin motorul undeva pe la mijlocul cadrului! la jupiter este un singur surub deasupra basculei! UNUL si lung! iar prinderile din fatza sunt la fel DAR difera flansele! nu poti sa iei un motor de planeta si sa-l pui pe jupiter fara modificari! evident nici invers! CORECT !!! Si pe mine ma intereseaza chestia asta ... vreu sa pun motor de Planeta pe cadru de Jupiter. Am vazut la mai multi mosnegi ca au pus motor de Festival pe cadru de Jupiter ... dar nu stiu cum l-au prins. Daca va trece vreo idee sa nu o tineti numai pt voi. Salutare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 aham aflu lucruri voi. Pai si no poti pune pe cadrul de Jupiter in fata 2 flanse de prindere de Planeta? In spate la Planeta sunt 2 suruburi in zona basculei. Ma oricum macar cadrele se potrivesc, prinderile se rezolva si nu se vor observa la RAR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Are dreptate Stresu. Am vrut sa pun si eu un motor de Jupiter pe un cadru de Festival si partea din spate nu se potriveste. De asemenea nu dau nici orificuiile flanselor din fata. Mi se pare ca sunt prea inguste si nu ajung la "cuplajul" motorului de Jupiter. E vorba depre Jupiter/Festival. Despre Planeta 5/Jupiter 4 : http://www.izhmoto.ru/eng/planet Off topic: nu stiti nimic despre modelele alea noi de IZH??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 8, 2006 Autor Share Postat Septembrie 8, 2006 (editat) NU se potrivesc prinderile! cadrele sunt la fel dar prinderile nu! la planeta in spate sunt 2 suruburi care tin motorul undeva pe la mijlocul cadrului! la jupiter este un singur surub deasupra basculei! UNUL si lung! iar prinderile din fatza sunt la fel DAR difera flansele! nu poti sa iei un motor de planeta si sa-l pui pe jupiter fara modificari! evident nici invers! Merci frumos. Din pacate nu mai e cazu'. Ala de la care trebuia sa iau cadru s-a sucit. Oricum Merci inca o data. PS Si pe viitor ar fi bine sa vorbeasca cine stie exact despre ce e vorba. Editat Septembrie 8, 2006 de speedy.k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate