plescoi rulz Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2010 haideti cu pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Diseara pozele, ca n-am apucat aseara sa le pun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Am fost eu saptamana trecuta e super ok tot drumul. Ceva mai prost la iesirea din pitesti. A se citi "numai gropi la iesirea din Pitesti" (cred ca partea gaurita incepe dinainte de Piscani). Nu stiu cu ce mobra ai fost tu, dar singura bucata foarte buna mi s-a parut cea de dupa serpentinele de dupa Moeciu si coborarea in Podu Dambovitei, eventual si Dragoslavele-Campulung. In rest, Rasnov-Tohanu Nou nasol, Podu Dambovitei-Rucar nasol (cu un plus pentru coborarea in Rucar, unde inainte de fiecare curba stransa iti clantane dintii in gura). Astept pozele, pentru ca ieri eu am mers de la Rasnov pana la Bran in ceata, iar Piatra Craiului am prins-o cufundata in nori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 (editat) deci.......cum a fost? A fost miÂşto Editat Noiembrie 22, 2010 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 La ferma de struti: Pe drum: Soare: Casca + motor Alta: La iesirea din campulung: Trenul: Asteptand trenul: Adunarea la OMV: Mai am vreo 130 de poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Diseara pozele, ca n-am apucat aseara sa le pun. Hai ÂŞtefane, sări cu pozele alea odată... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 ia sa vedem , daca reusim sa punem si noi poze ... mai departe ... si continuam , ca vad ca merge vine intrebarea : s-or vedea bine ? ca ai ci nu scrie decat niste cifre ... sa fiti si iubiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Dydy,erai la orizontala cand ai facut pozele! N-ati inghetat?Am vrrut sa va interceptez pe la Bran la o cafea,dar am avut niste treburi. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 vine intrebarea : s-or vedea bine ? ca ai ci nu scrie decat niste cifre ... sa fiti si iubiti bai nene, bai oameni buni,......... am intors monitorul invers sa pun si eu cateva: Toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate