SilviuCBR Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 http://www.cancan.ro/actualitate/intern/un...axi-134314.html de el ce se stie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 (editat) http://www.cancan.ro/actualitate/intern/un...axi-134314.html de el ce se stie? de mine n-a scris nimeni in ziar cand mi s-a intamplat acelasi lucru,dar nu cu un taxi si vinovatii au mai si plecat(fugit), spunandu-mi mai intai sa ma uit mai bine pe viitor!!! (in timp ce eu plangeam de durere) nu ca as fii vrut sa se scrie asa ca fapt divers....chestiile astea se intampla aproape zilnic Editat Noiembrie 18, 2010 de motoREA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 lasa pisi macar tu n-ai ajuns la floreasca, rite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2010 (editat) de mine n-a scris nimeni in ziar cand mi s-a intamplat acelasi lucru,dar nu cu un taxi si vinovatii au mai si plecat(fugit), spunandu-mi mai intai sa ma uit mai bine pe viitor!!! (in timp ce eu plangeam de durere)nu ca as fii vrut sa se scrie asa ca fapt divers....chestiile astea se intampla aproape zilnic sa'nteleg ca vrei sa ajungi 'vedeta' prin ziare,chiar si cu pretul asta?! Editat Noiembrie 18, 2010 de SilviuCBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xander Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 de mine n-a scris nimeni in ziar cand mi s-a intamplat acelasi lucru,dar nu cu un taxi si vinovatii au mai si plecat(fugit), spunandu-mi mai intai sa ma uit mai bine pe viitor!!! (in timp ce eu plangeam de durere)nu ca as fii vrut sa se scrie asa ca fapt divers....chestiile astea se intampla aproape zilnic trebuia sa le reti nr si sa suni la BPR, au fugit de la locul accidentului. iti luai o hartie de la IML si ii faceai pe nesimtitii aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 de mine n-a scris nimeni in ziar cand mi s-a intamplat acelasi lucru, lasă pisi că scriu eu. fii atentă. motociclistă strânsă cu portiera pe podul grant O motociclistă de militari a făcut apoplexie pe motiv că nu a reuÂşit să ajungă nici acum în ziar. Fata a fost strânsă cu uÂşa de pe stradă de un manelist cu trabi, care pe măsură ce dădea fumuri pe podul grant, a agățat-o pe motoristă în trena lui de fum Âşi când a oprit Âşi a deschis portiera, motociclista a fost atrasă de vârtejul de aere creat astfel, s-a izbit violent cu pieptul de carton, dar având platoÂşă de aia pentru fete, cucoana n-a pățit nimic aÂşa că i-a dat o geantă în cap Âşi toată lumea a fost fericită Âşi au trăit fericiți până la adânci bătrâneți . masa, pupăturile Âşi felicitările au avut loc pe motoretism.ro. ps. cu geanta asta l-a articulat pe trabi-man. http://bp2.blogger.com/_Zfux2pPEz70/SArA95...-h/DSC02210.JPG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 (editat) lasă pisi că scriu eu. fii atentă. motociclistă strânsă cu portiera pe podul grant O motociclistă de militari a făcut apoplexie pe motiv că nu a reuÂşit să ajungă nici acum în ziar. Fata a fost strânsă cu uÂşa de pe stradă de un manelist cu trabi, care pe măsură ce dădea fumuri pe podul grant, a agățat-o pe motoristă în trena lui de fum Âşi când a oprit Âşi a deschis portiera, motociclista a fost atrasă de vârtejul de aere creat astfel, s-a izbit violent cu pieptul de carton, dar având platoÂşă de aia pentru fete, cucoana n-a pățit nimic aÂşa că i-a dat o geantă în cap Âşi toată lumea a fost fericită Âşi au trăit fericiți până la adânci bătrâneți . masa, pupăturile Âşi felicitările au avut loc pe motoretism.ro. ps. cu geanta asta l-a articulat pe trabi-man. http://bp2.blogger.com/_Zfux2pPEz70/SArA95...-h/DSC02210.JPG aolooo de cand ma pandeai sa scriu ceva sa ai motiv sa nu te mai plictisesti, incercand sa creezi o povestioara amuzanta numai pt gandirea ta. mi se pare ciudat si penibil totodata faptul ca scrii la fiecare post si ai ceva de comentat mereu,de fapt contrazici pe toata lumea (pe la accidente in special,unde nu faci decat sa vorbesti de rau pe cei ce mor din accidente). nu am nevoie de cearta cu tine si de jigniri, ca stiu ca asta ar fii urmatorul tau pas, nu ne cunoastem , nu ai de ce sa vorbesti si sa ma judeci si sa presupui cum sunt eu in realitate! Mesaj completat trebuia sa le reti nr si sa suni la BPR, au fugit de la locul accidentului. iti luai o hartie de la IML si ii faceai pe nesimtitii aia... nu am precizat ca nu le-am luat nr. asta bineinteles ca am facut-o,iar acum sunt in proces cu ei. nu era intentia mea sa apar in ziar, ci doar am zis ca mereu se intampla accidente cu deschisul usii in fatza, lateralul unui motorist,e culmea sa se scrie despre toate....however, poate starea lui chiar este grava, spre deosebire de accidentul meu care mi-a provocat mai mult dureri groaznice Editat Noiembrie 18, 2010 de motoREA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Alina,te-ai apucat sa te certi cu lumea pe forum?? ,monstere iesi cu bicla la plimbare ca e frumos si lasa fetili in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bendix Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Accidente din astea se intampla des cu biciclisti, scuteristi si motociclisti, arareori cu automobile si niciodata cu camioane, tractoare si alte utilaje mari ! Mesaj completat http://www.daciaclub.ro/-t196847.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_gsxr Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 motociclistul e bine (adica eu) am doar mana stanga lovita grav, dar fara factura, cei de la cancan au preluat prost stirea, am fost transportat la floreasca pentru o simpla radiografie. va atasez si stirea de la protv http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/un-...nei-masini.html din pacate mana accidentata a mai fost rupta si acum durerile sunt groaznice...dar voi rezista... pacat de suzy a mea care a iesit cam sifonata... imi poate spune cineva ce fac acum.... (duminica voi lua dosarul de la politie) care sunt urmatorii pasi? stima Mesaj completat motociclistul e bine (adica eu) am doar mana stanga lovita grav, dar fara factura, cei de la cancan au preluat prost stirea, am fost transportat la floreasca pentru o simpla radiografie. va atasez si stirea de la protv http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/un-...nei-masini.html din pacate mana accidentata a mai fost rupta si acum durerile sunt groaznice...dar voi rezista... pacat de suzy a mea care a iesit cam sifonata... imi poate spune cineva ce fac acum.... (duminica voi lua dosarul de la politie) care sunt urmatorii pasi? stima scuze pt greselile gramaticale dar scriu doar cu dreapta caci stanga e in stand-by Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 pai daca n-ai fost la politie inca, o sa trebuiasca sa te duci si vei fi indrumat acolo, in principiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_gsxr Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 pai daca n-ai fost la politie inca, o sa trebuiasca sa te duci si vei fi indrumat acolo, in principiu am fost, dar taximetristul nu avea asigurarea la el si ne-a chemat duminica..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 (editat) tu ai dat declaratia? caci de la sine nu se rezolva, tre constituite niste chestii care formeaza un dosar dupa care se inainteaza la procuratura pt cercetare penala (cum zic cei de la prost tv) Editat Noiembrie 18, 2010 de Florin_FZN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_gsxr Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 tu ai dat declaratia? caci de la sine nu se rezolva, tre constituite niste chestii care formeaza un dosar dupa care se inainteaza la procuratura pt cercetare penala (cum zic cei de la prost tv) da am dat declaratia, a dat si taximetristul, doar ca firma la care lucra,firma de taximetrie, i-au dat o alta asigurare de la o alta masina.... acum ma tem sa nu aiba ala asigurare....atunci eu ce fac??? daca stie cineva...rog sa scrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Accidente din astea se intampla des cu biciclisti, scuteristi si motociclisti, arareori cu automobile si niciodata cu camioane, tractoare si alte utilaje mari ! True. Acum 10 ani mi s-a intamplat si mie asta, pe bicicleta. M-am ales cu sase dinti lipsa, am "muscat" chiar din rama. imi poate spune cineva ce fac acum.... (duminica voi lua dosarul de la politie) care sunt urmatorii pasi? Eu sunt "cazul fericit". Am fost "poftit in masina" chiar de catre sofer, care a achitat toate daunele. Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllyMcBeal Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 da am dat declaratia, a dat si taximetristul, doar ca firma la care lucra,firma de taximetrie, i-au dat o alta asigurare de la o alta masina.... acum ma tem sa nu aiba ala asigurare....atunci eu ce fac??? daca stie cineva...rog sa scrie daca nu exista asigurare pentru taxi-ul care te-a lovit, raspunde firma de taximetrie care este parte responsabila civilmente (care ulterior o sa isi ia banii de la taximetrist). Trebuie insa sa te constitui parte civila in proces. Daca tot nu reusesti sa iti recuperezi paguba de la ei, exista si Fondul de protectie al victimelor strazii, dar e cale lunga pana acolo. Oricum, sanatate multa si bafta sa iti repare astia fieru. Daca poti sa ii jumulesti bine de bani, fa-0 ca merita jegosii drq. Urasc taximetristii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 da am dat declaratia, a dat si taximetristul, doar ca firma la care lucra,firma de taximetrie, i-au dat o alta asigurare de la o alta masina.... acum ma tem sa nu aiba ala asigurare....atunci eu ce fac??? daca stie cineva...rog sa scrie Intr-o tara europeana civilizata nu tu ar trebui sa te temi ca n-are ala asigurare, dar cunosc sentimentul doar traim in Romania. Bafta si incearca sa urmezi legile astea de cacao, evita micile intelegeri. Din pacate sistemul romanesc este asa cum este si o sa te puna putin pe drumuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_gsxr Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Intr-o tara europeana civilizata nu tu ar trebui sa te temi ca n-are ala asigurare, dar cunosc sentimentul doar traim in Romania. Bafta si incearca sa urmezi legile astea de cacao, evita micile intelegeri. Din pacate sistemul romanesc este asa cum este si o sa te puna putin pe drumuri. nu mi-e frica de drumuri....tot ce vreau eu e sa-mi fac fierul pe asigurare....il vreau la fel cum era cu o seara inainte,adica intreg si frumos:), al dracului de frumos:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duncan Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 ... eu m-as gandi si la mana sa o treci la "reparatii" si ar fi bine sa faci niste controale... sa nu recidiveze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 imi poate spune cineva ce fac acum.... (duminica voi lua dosarul de la politie) care sunt urmatorii pasi? suna-ma 0762.262.989 Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Mi-a deschis si mie una usha in fatza acum 2 zile! Deabia am reusit sa opresc cu usha intre picior si ghidon daca intelegeti cam in ce postura am fost pus. Intr-o fractiune de secunda fara sa ma uit la ea i-am luat usha si am trantit-o cu asa forta de s-a refugiat saraca spre locul mortului. Cred ca o sa beleasca ochii de 15 ori inainte sa coboare din masina. De zis nu i-am zis nimic ca citeam in privirea ei ca era inspaimantata.E prima data cand ma atinge o masina Si inca ceva am mai executat in seara aia (mi se trage de la accidentul vazut pe mihai bravu zilele trecute cand tipa bietu om cu piciorul rupt). Daca vad un bizon ca incearca sa se asigure sa treaca peste linia dubla continua ma postez pe cealalta parte a ei si ma uit spre ei. E exceptionala manevra. Imediat dobitocul renunta si pleaca. Ar trebui facuti niste fluturasi autoadezivi sa le lipim de masina cand ii vedem ca fac manevra asta ucigatoare. P.S. Stiu ca nu e frumos sa torni dar poate e printre noi un motopolitist care vrea sa dea scurt 30-40 de amenzi grase. Sa parcheze motorul pe bulevardul Decebal visavis de Ruby Tuesday si sa urmareasca cati taie si intorc pe linia aia continua si chiar pe trecerea de pietoni de la Spring Time. Vanatoare placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 motoREA, glumeam cucoană, nu te ambala aÂşa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Asa putin a fost avariata usa taximetristului ??? Tot asa mi s-a intamplat si mie, dar la vreo 5-10 km/h si usa arata cam asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Asa putin a fost avariata usa taximetristului ??? Tot asa mi s-a intamplat si mie, dar la vreo 5-10 km/h si usa arata cam asa: tu ai bandit ma, motocicleta sanatoasa, de FIER, grea, olscul, nu aluminiile astea moderne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xander Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 aolooo de cand ma pandeai sa scriu ceva sa ai motiv sa nu te mai plictisesti, incercand sa creezi o povestioara amuzanta numai pt gandirea ta. mi se pare ciudat si penibil totodata faptul ca scrii la fiecare post si ai ceva de comentat mereu,de fapt contrazici pe toata lumea (pe la accidente in special,unde nu faci decat sa vorbesti de rau pe cei ce mor din accidente). nu am nevoie de cearta cu tine si de jigniri, ca stiu ca asta ar fii urmatorul tau pas, nu ne cunoastem , nu ai de ce sa vorbesti si sa ma judeci si sa presupui cum sunt eu in realitate! Mesaj completat nu am precizat ca nu le-am luat nr. asta bineinteles ca am facut-o,iar acum sunt in proces cu ei. nu era intentia mea sa apar in ziar, ci doar am zis ca mereu se intampla accidente cu deschisul usii in fatza, lateralul unui motorist,e culmea sa se scrie despre toate....however, poate starea lui chiar este grava, spre deosebire de accidentul meu care mi-a provocat mai mult dureri groaznice atunci e bine eu era sa il iau pe un dobitoc pe motor care a sarit dintr-o duba oprita la semafor. avea usa laterala, care gliseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate