robertkiran Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Vrem sa le vedem si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Facebook. Ural Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 (editat) Mihai pozele nu sunt mortale ... mai degraba morbide !!! De unde ati luat sicriul? Editat Octombrie 20, 2013 de robertkiran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 De la magazin evident. Trebuie sa stii ca Mihai a facut deliciul satului azi in probe... Am pus in sicriu cca 140 kg nisip in saci langa roata atasului, si nu se ridica de pe drum nici daca incerci special. Ies niste drifturi de toata frumusetea si la stanga si la dreapta... Combinatia a fost facuta la comanda, nu pentru ca ne-ar place noua in mod deosebit... Dar daca omul are o fantezie noi ne straduim sa o indeplinim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 asta e, nu? foarte tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Babel din sat erau invidioase pe sicriul asta. Nu pupa ele asa luxury. Ce ma oftic, e ca nu am reusit sa fac poze cu luna plina deasupra motocicletei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furtex Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 cu asta ai vrut sa vii aseara la mine ... ? ... vrei sa vorbesc cu vecin'miu ? ...cu asta se ocupa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 (editat) Iesise in probe... vecinul vrea sa includa in oferta un dric motocicleta? Mai exista prin Europa Urale dric. Combinatia asta pe care am construit-o acum are insa un caracter ludic nu funebru... Aseara Dracula conducea si monstrul lui Frankenstein statea in atas (sicriu) prin Sibiu... Editat Octombrie 22, 2013 de cios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Daca nu exista imagini inseamna ca nu s-a intamplat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furtex Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 da .. corect ... vrei sa spui ca trebuie sa asteptam lansarea oficiala de la multiplex .... adica nu putem vedea si noi trailerul ? ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Daca nu exista imagini inseamna ca nu s-a intamplat. Exista imagini. Cred ca nu a fost nici un cetatean in zona care sa nu fi facut cel putin 10 poze. Cu exceptia mea si a lui Mihai desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Imaginile ie for the contract. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Daca are peste suta de kile, nu ie propice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 (editat) Aici dau și ceva detalii tehnice. Nu înțeleg ( se mai întâmplă uneori), etrierul de la roata spate e acționat hidraulic și/sau mecanic? P.S. Filtrul ăla e chiar infect... Are Drobu dreptate. Evoluăm, evoluăm dar parcă ne schimbăm.... Când or începe erori la calculatorul de bord, de la sonda lambda, de la motorașul de ștergător și pompa de șpriț cu Harghita la 750 parcă mai dulce e un Ural ca Alioșa lui Ovidiu... Editat Noiembrie 15, 2013 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 etrierul spate are actionare hidraulica SI mecanica (frana de parcare) si in plus e si flotant. Filtrul de ulei nici mie nu-mi place (puteau face un capac care sa-l mascheze) dar e muuult mai bun decat varianta ruseasca. D-aia Uralul are 2 calculatoare nu unul ca sa minimizeze riscul sa ramai cu mobra-n drum din cauze electrice. Orice senzor va da erori, motocicleta va functiona pana la civilizatie. Vine cu un sistem de diagnoza care nu necesita soft si hardware special. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Noiembrie 30, 2013 Share Postat Noiembrie 30, 2013 (editat) Avand in vedere concediul prelungit in care ma aflu mi-am zis sa profit putin de timpul liber si m-am apucat de URAL. Am pregatit piesele pentru vopsit si am inceput pe la partea mecanica cate ceva... Dupa indelungi framantari am ales varianta aniversara 70 ani: stie cineva codul original de culoare la varianta din poze ? RAL 8010 cumva? Editat Noiembrie 30, 2013 de red bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Noiembrie 30, 2013 Share Postat Noiembrie 30, 2013 (editat) ...sau s-ar potrivi mai bine Dunkelgelb? Editat Noiembrie 30, 2013 de red bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 30, 2013 Share Postat Noiembrie 30, 2013 (editat) de ce nu alegi din paleta saraca dar originala de culori: albastru azur, verde-albastru, gri shorece , rosu later edit: defapt stai astea-s culorile tipice pt Ural 8.103 12V '80-90 - cu cadrul negru vopsit electrostatic de fabrica.pentru Ural M63 cea mai intalnita cred eu era verde-albastru deschis apoi rosu "krasnâi octiabâr :D" si un oarecare maroinsa cadrul in aceiasi culoare cu motocicleta, vopsire clasica. Editat Noiembrie 30, 2013 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 (editat) Sincer imi place varianta asta : in pofida celei originale . Dedic restauratrea acestui Ural, bunicului meu cazut la datorie in noiembrie 1942 la Cotul Donului. Doresc sa iasa o varianta Aniversara care sa te duca cu gandul la varianta militara, dar cu finisaje ceva mai apropiate de civil. Exact ce au facut cu Modelul aniversar 70 ani. Astazi de ziua nationala a Ramaniei, am adus piesele acasa ...urmeaza distractia. Editat Decembrie 1, 2013 de red bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 baga mare, ca la primavara facem o plimbare spor in continuare la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 (editat) Asi baga mare, dar ceva nu merge ... Astazi m-am apucat de am bagat rulmentii in ideea ca ma apuc sa montez spitele. Zis si facut, dar am constatat cu stupoare ca spitele mici nu sunt ceeace trebuie. Am cumparat acum mai bine de un an spitele, dar nici prin gand nu mi-a trecut sa la verific. Cele lungi se potrivesc ...desi au niple diferite (un set de 40 un fel celalalt altfel): Cele scurte...surpriza, cu aproape 2 cm mai lungi... Am luat deja legatura cu GASPAR sa le inlocuiesc . Aveti idee de ce sunt doua dimensiuni? Cele primite au 137mm si cele de pe motocicleta au 120mm. Adica asa ceva imi trebuie : 40 bucati Editat Decembrie 3, 2013 de red bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 Pai daca sunt mai mari de ce nu le tai la cota si le filetezi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 sare chromul , daca erau din inox nu ar fi fost problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 ...nu le poti fileta corect!Daca te uiti cu atentie , filetul este rulat , si nu taiat cum ar iesi cu o filiera...si zona filetata are diametru mai mare. Am si eu niste seturi pentru MT si am constatat ca sunt mai scurte , si foarte slobode la niple ...asa ca ma uit la ele cat sunt de lucitoare... Roti de 19' si roti de 18'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 Roti pe 18' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate