Sari la conținut

Piese Jawa Originale


smokefield
 Share

Postări Recomandate

kama3 (intrebare, se citeste cumva kamaz?).....crede-ma ca am intrat pe forum cu gandul sa postez si eu exact topicul asta :baldy:

 

ma rau esta ca sunt piese contrafacute si sunt pansonate ca cele originale. eu am comandat de la (nu dau nume.......ca sigur va dati seama despre cine e vorba) pt jawa niste piese, printre care 2 bobine, 2 perechi platini. Atat bobinele cat si platinile au inscriptia PAL pe el. Mie personal nu-mi vine a crede ca sunt de origine. Platinile s-au impuscat cam in 4000 km. Si cam la 5000 km a murit o bobina. (nu mai povestesc ca am schimbat nushcate platini in ultimile 2 zile si am facut sute de reglaje ca sa o fac sa mearga si mereu acelasi rezultat: un piston mergea si in unul numai rateuri. Tocmai dupa ce curatasem si carbul, vad ca la fel face. Montez totul la loc si cand eram mai dezamagit, dau din intamplare cu mana pe sub rezervor si ating o bobina care era calda. Bobinele fiind noi. Iau o bobina din cele originale cu care a venit jawa de la cehi si o pun in loc. Porneste la prima pedala si merge ceas.) imi cer scuze ca v-am plictisit cu descrierea.....dar revin cu aceeasi intrebare: unde gasim piese originale?

 

Daca e vorba de platini, cautati la dezmembrari, pe la vreo Skoda S100 sau 1000MB. Eu am gasit la un mosulica si e exceptionala. Daca e vorba de pistoane, segmenti, bolturi, e mai dificil. Eu am luat de la Oradea setul motor si s-a dovedit a fi de calitate foarte buna (asta e suspect de a fi original).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Florin Brad 0744381675.In primul rind pentru Bucuresti dar cred ca trimite si prin posta.

Eu am cumparat cite ceva de la el si mi se par OK.e drept ca nu am facut prea multi km.

mai exact colivii bolt-20 ron, simeringuri furca 5- 12 ron/buc.Acum vreau sa cumpar un lant(60 ron) care cica e orginal cehesc(Favorit).Ramane de vazut

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ts-urile sunt cu disc pe fata, aprindere electronica, comenzi schimbate, masca spate, lampa, tobele, si butucul de chei si parca ceva usor schimbat la bord in rest la fel

 

nu cred ca mai este reprezentanta in bucuresti, am trecut prin zona prin mai si nu mai era magazinul, era altceva

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:angryfire: Cred ca de f-o 4-5 ani de zile ma chinui sa va explic ca Jawa 634 nu e California :finger: In afara de faptul ca ambele sunt pe 6 volti, nu au mai nimic in comun, alt cadru-alt motor :angryfire: E adevarat, de pe "California" nu se potriveste nimic pe astea mai din '75 incoace

 

 

Ultima data acum ceva ani si eu am luat piesele bune tot de la Florin, si au fost de calitate. :)

 

 

Modelele noi de jawa 350 ( Clasic, Chopper,Tramp ;) )au motor de tip 640 care e la fel cu cel de TS cu mici chitibusuri schimbate gen aprindere electronica.

 

 

Platini puneti cu incredere de Skoda, sunt la fel facute de aceeasi fabrica. Cred ca mai merge si vitezometrul tot de pe skoda veche. Bobine si condensatori puteti folosi de dacie, fise la fel .

 

 

Ambielajul se repara, costa max un milion in loc de 7 unul nou. Nea Misu "rulz" pentru simplul motiv ca e singurul de care am auzit in buc care face ambielaje :angryfire:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Axa cu Scame, daca am gresit vreo virgula in ce am scris mai sus, eu imi recunosc greseala, doar ca te las pe tine sa o identifici. Platini se potrivesc de Skoda 100MB si S100. De 120L nu se potrivesc. Vitezometru de 100MB iti zic sigur ca nu se potriveste, ca e patrat. De la alte modele nu stiu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator moto_comuniste

am observat ca motoarele is la fel cu cele vechi (la astea de 350cc)

 

Nu-s mai! Pe langa cele spuse de catre baieti mai sus difera si lungimea "bratelor" ambielajului. Daca pui unul vechi o sa ai surpriza sa-ti loveasca in qulase si sa nu aspire -> motorul ala n-o sa porneasca.

Jawa Californian e total diferitade 634, TS, sau Basic (asa cum ii zice acuma) si in plus Californian arata si superbine; radiatoarele cilindrilor sunt rotunjite, aripa spate, rezervorul, furca, cutiile laterale, etc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 years later...

ok,dar pana la urma,de unde facem rost de piese pentru batranele Jawe ?

 

Salut,

Eu comand de la Gaspar: 0744472055, baietii mai comanda piese si de la Danny: 0740848790.

Succes!beer.gif

Editat de best_biker09
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...