bozoro Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 (editat) Salut, Impreuna cu inca 2-3 motociclete intetionez sa fac urmatoarea tura de circa 1950 km: 1.TRIESTE-FIRENZE 2.FIRENZE (se stationeaza,1 zi vizita) 3.FIRENZE-TERNI 4.TERNI (tura cu mobrele pe muntii din prejur...CURBE...CURBE...) 5.TERNI-ROMA (vizita Roma) ORBETELLO 6.ORBETELLO (plaja...mare..nebunii) 7.ORBETELLO-PISA (vizita) - LA SPEZIA 8.LA SPEZIA (vizita CINQUE TERRE) 9.LA SPEZIA- PARMA-VERONA 10.VERONA-VENEZIA 11.VENEZIA-TRIESTE In ideea in care un grup mai marisor,probabil,obtine reduceri mai substantiale pe la cazari, daca mai sunt si alti doritori suntem bucurosi sa ni se alature. Cu respect, Fabio T Editat Noiembrie 24, 2010 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Salut. In ce perioada intentionati sa plecati? De vineri se anunta zapada pe aici (eu stau langa Bergamo, la 50 de km de Milano). Traseul ales e frumos, ar fi bine sa si aveti timp de vizite . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2010 Salut.In ce perioada intentionati sa plecati? De vineri se anunta zapada pe aici (eu stau langa Bergamo, la 50 de km de Milano). Traseul ales e frumos, ar fi bine sa si aveti timp de vizite . Salut, Excursia este programata pentru anul viitor in luna iunie. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Salut, Excursia este programata pentru anul viitor in luna iunie. Numai bine Scuze, nu am citit bine titlul . Pana in iunie mai e ceva vreme, poate va insotesc o bucata de drum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Salut! Ma, daca-mi gasiti si mie un job in Italia pana atunci, sigur voi veni si eu (ca m-am saturat de romanica si de drumurile ei). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2010 stiu ca mai e ceva ceva vreme, dar trebuie pregatit totul din timp. Mesaj completat Tura va cuprinde: vizite in orase, excursie enduro touring in centrul italiei, cazare (pe cat posibil) la agroturisme, drumuri numai prin munti, evitam aproape total autostrazile, zile de stat la mare.....etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mustaciosu2007 Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 stiu ca mai e ceva ceva vreme, dar trebuie pregatit totul din timp.Mesaj completat Tura va cuprinde: vizite in orase, excursie enduro touring in centrul italiei, cazare (pe cat posibil) la agroturisme, drumuri numai prin munti, evitam aproape total autostrazile, zile de stat la mare.....etc. Sant amator de un astfel de traseu in caz ca va cuprinde mai multe obiective turistice interesante de vizitat si mai putin numar de km. indicatoare sau borne kilometrice. Tinem aproape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 25, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2010 (editat) ideea e sa inbinam placutul cu si mai placutul. adica la fiecare oprire se viziteaza ceva. dar ca sa ajungi pana in centrul Italiei e clar ca trebuie sa faci si ceva km. tinand cont ca 80% din traseu e printre munti si dealuri sigur nu va fi nici plictisitor nici nu va parea lung. sa vedem cati ne adunam. Editat Noiembrie 25, 2010 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Fabio,suna tentant si in principiu ma bag si eu la tura asta,chiar mi-e dor de italia!cu cazarea o mai rezolvam pe la ravena,l'aquila,daca ajungem pe acolo.vorbim mai multe cand ne vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell_mc Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Care va fi tempo-ul? Aveti deja idee cu cu ce viteza vreti sa mergeti si cam citi km pe zi? Ce fel de motociclete participa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 26, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2010 in principiu suntem cu enduro-touring. dar nu e nici o regula nici o obligatie. fiecare vine cu ce are. etapele nu sunt foarte lungi , asa ca se pote veni cu orice moto. tinand cont de faptul ca nu se merge decat pe drumuri foarte virajate etapele pe zi vor fi intre 500km si 200. e greu de spus cu ce viteza se va merge, dar prea repede nu poti sa mergi. e plin de radere si pe acolo ca in toata europa. Mesaj completat Radare vroiam sa spun dar am scris cu stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 Cam cat preconizezi ca dureaza excursia si costuri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 26, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2010 (editat) traseul pe care l-am pus e desfasurat pe zile, adica 11. costurile sunt mai greu de estimat acum.....eu am facut o socoteala in mare si cred ca trebuie circa 1200 euro de moto in 2 persoane. din care circa 700 cazarea. Editat Noiembrie 26, 2010 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadixkid Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 din ce oras pleci? Mesaj completat ai descris doar drumul din Italia, dar pana acolo cum ajungi.....presupun ca nu faci drumu pana in Italia dintr-o bucata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 26, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2010 se pleaca din Trieste....eu pana acolo ma duc dintr-o bucata. adica Drobeta - Trieste , e numai autostrada. ideea e sa plecam toti din Trieste. pana acolo poate veni fiecare pe unde vrea, in cat timp vrea. oricum si asta se discuta. plecam impreuna sau separat, in functie si de disponibilitatea fiecaruia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 Deci se pleaca pe la sarbi?!n-am fost niciodata pe acolo.suna din ce in ce mai interesant si tentant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 28, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2010 Da, eu pe acolo o iau. O sa plec sambata dimineata din Drobeta, sa ajung sambata seara la Trieste. Duminica adunarea la Trieste, luni dimineata plecarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mustaciosu2007 Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 ............................................................................................................ sa vedem cati ne adunam. As dori sa stiu si eu daca mai e valabila ideea de a ne mai aduna . Cu cateva explicatii tot ne esti dator. Nu cumva discutiile se mai poarta prin alte parti?Io asa stiu. Tradare sa fie ,da s-o stim si noi. Pana una alta in asteptarea unor lamuriri sa fie sa trecem anul cu bine cu de toate si cu sanatate. Un an cu bine si La Multi Ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIRCEA74 Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 Salut, Impreuna cu inca 2-3 motociclete intetionez sa fac urmatoarea tura de circa 1950 km: 1.TRIESTE-FIRENZE 2.FIRENZE (se stationeaza,1 zi vizita) 3.FIRENZE-TERNI 4.TERNI (tura cu mobrele pe muntii din prejur...CURBE...CURBE...) 5.TERNI-ROMA (vizita Roma) ORBETELLO 6.ORBETELLO (plaja...mare..nebunii) 7.ORBETELLO-PISA (vizita) - LA SPEZIA 8.LA SPEZIA (vizita CINQUE TERRE) 9.LA SPEZIA- PARMA-VERONA 10.VERONA-VENEZIA 11.VENEZIA-TRIESTE In ideea in care un grup mai marisor,probabil,obtine reduceri mai substantiale pe la cazari, daca mai sunt si alti doritori suntem bucurosi sa ni se alature. Cu respect, Fabio T Salut si LA MULTI ANI! cu cazarea la Roma va ajut eu. impreuna cu prietena mea gestionam un bed and breakfast aici, foarte convenabil ca pret zona si confort. Cat despre tura, poate reusim sa ne unim si noi. Pana atunci mai e, dar si noi dorim sa ne organizam o vacanta by moto in Italia, daca tot suntem aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 @Mircea74 , prego , da niste detalii despre osteria pe care o gestionati : preturi , locatie , alea-alea . Molto grazie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 O tură până în Italia intenționez să fac Âşi eu la vară, doar că trebuie să ajung în Sicilia, dar nu voi vizita nimic. Vreau să ajung cât mai repede acolo Trebuie să mă pregătesc până atunci, n-am făcut foarte multe ture lungi. Cel mult am făcut aproape 1000km într-o zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathm Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 eu stau in rosate...circa 10 min pana in milano. daca mai sunteti pe aici si nu aveti cu cine sa va plimbati...eu ma plictisesc sa merg singur si fara nici o destinatie. indiferent daca ploua sau ninge (in cantitati acceptabile pt motor) eu sunt pe strazi... in vara am sa fac iar un drum pana acasa pe motor. daca e cineva dornic de companie anuntati'ma Andrei 3042342335 :banana: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_borzi Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 salut cand ai vrea sa mergi in sicilia ca si pe mine m-ar bate gandul sa fug pana akolo si cam prin ce zona? Mesaj completat salut cand ai vrea sa mergi in sicilia ca si pe mine m-ar bate gandul sa fug pana akolo si cam prin ce zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIRCEA74 Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 @Mircea74 , prego , da niste detalii despre osteria pe care o gestionati : preturi , locatie , alea-alea . Molto grazie ! Salutare, daca vrei sa vezi poze ale locatiei, si alte astea, intra te rog pe www.letbedrome.it aici o sa te edifici. Pozitia vilei e foarte buna, la nici 20 min pana in centru, cu legaturi la transportul in comun, supermarket practic in fata casei, cam tot ce-i trebuie omului in vacanta. Preturile sunt si ele trecute pe site. Pentru alte detalii, mail pe adresa respectiva sau PM aici. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 Salutare, daca vrei sa vezi poze ale locatiei, si alte astea, intra te rog pe www.letbedrome.it aici o sa te edifici. Pozitia vilei e foarte buna, la nici 20 min pana in centru, cu legaturi la transportul in comun, supermarket practic in fata casei, cam tot ce-i trebuie omului in vacanta. Preturile sunt si ele trecute pe site. Pentru alte detalii, mail pe adresa respectiva sau PM aici.Multumesc. Salutareeee!!!!! Va pupam si ne bucuram ca sunteti bine......acolo la civilizatie. Poate, daca ne ajuta Doamne Doamne, o sa reusim si noi sa facem o tura prin Italia si nu o sa va ocolim. Ne-ar face realmente placere sa ne revedem. scuze de off topic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate