bullbikers Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 Totusi cred ca la marimea 42 se refera acel 12 ... sunt prea multe sizecharturi pe net care se contrazic... suna-l si intreaba-l pe om direct. Sau cauta shoe sizechart pe net si vezi imagini... o sa te lamuresti... NU! )) sau vezi aici, eu in asta m-as increde! http://www.alpinestars.com/shoesizechartmtouring.htm Sizechart-urile difera de la producator la producator, d'aia nu se nimeresc alea ce le-ai gasit pe net. La Dainese 43=10...si vad ca la Alpinestars 43=9. Asa ca trebuie cautat sizechart-ul producatorului respectiv ca sa-si faca o idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcarsto Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 curatenie de primavara.......DONEZ......o pereche de cizme moto touring.....nu sunt cine stie ce.....purtate de 2-3 ori. marime 12. scrie ca sunt fabricate in italia. revin cu poze zilele astea (cred ca duminica..vineri si sambata am examene). 0729081282 ALEX Codlea marimea 12 este echivalenta cu 46. eu am 44 si imi sunt mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 marimea 12 este echivalenta cu 46. eu am 44 si imi sunt mari. Cea mai sfanta e proba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 Daca dvs aveti 44 si va sunt mari, eu clar as innota in ei . Multumesc oricum si imi cer scuze pentru deranj.Succes la examene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcarsto Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 cizmele au fost date......actualul proprietar sa le poarte sanatos si fara incidente!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcarsto Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 cizmele au fost date......actualul proprietar sa le poarte sanatos si fara incidente!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Daca trebuie cuiva asta sa de un PM !!!! Se poate lua din Fagaras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 Stii cumva dimensiunea displayului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 Stii cumva dimensiunea displayului? 33cm x 28cm cu tot cu carcasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 Multumesc frumos. Aveam un prieten care cauta un display de 15.6" de aia am intrebat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 Daca trebuie cuiva asta sa de un PM !!!! Se poate lua din Fagaras. Diplayul nu mai exista! Aruncat la gunoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BxP_BV Postat Martie 9, 2011 Autor Share Postat Martie 9, 2011 Am mai gasit ceva de dat. Router 4 porturi, nu l-am mai folosit ce peste 1 an. Are si incarcatorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 Donez! 1. Geaca piele marimea 38 (de gagice mah) - cu ceva uzura pe ea 2. Geaca piele marimea 34 (tot de gagice) 3. Pantaloni piele marimea 28 (tot de gagice) 1. 2. 3. PM sau 0726179475 - Sergiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu\cbr Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 donez carte tehnica de jawa-350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 (editat) Am de donat/scăpat de niÂşte caucioace MiÂşelin Anakee. Adevărul e că sunt cam uzate dar încă se mai pot face ceva kilometrii cu ele (nu se văd sârmele încă). Dimensiuni 100/90 x 19 130/80 x 17 Dacă e cineva interesat să-mi dea un PM. Editat Aprilie 18, 2011 de sebicozaurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fureteur Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Salut, de care Jawa 350 ? Din ani 60 sau mai recenta ? donez carte tehnica de jawa-350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 DONEZ set stickere Suzuki pt moto marca Oracle.Predare personala in Bv. S-au dat! Se vor monta de pe o Katana. Mult succes maine la examenul de A proprietarului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebi_C Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 Donez carte tehnica Honda Dominator NX500 / NX650 - este o copie a cartii originale, scoasa la imprimanta, 85 pagini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu\cbr Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 Salut, de care Jawa 350 ? Din ani 60 sau mai recenta ? nu mai stiu daca am raspuns da e carte de jawa mai recenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 (editat) Michelin Pilot Road 180/55/17 uzura 60-70% Editat Mai 7, 2011 de FLR-BV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BxP_BV Postat Mai 9, 2011 Autor Share Postat Mai 9, 2011 Am mai gasit ceva de dat. Router 4 porturi, nu l-am mai folosit ce peste 1 an. Are si incarcatorul. S-a dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redstarbiker Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Multumesc,dar din pacate am nevoie sa fie identice cu cele de pe masina mai exista? ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Michelin Pilot Road 180/55/17 uzura 60-70% Daca mai este valabil il iau eu! nu il pun pe motor,(confectionez o masa),asadar daca e dat nu-i bai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate