Adriana_g Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 cred ca vin si eu... care mai pleca din cluj... parca era careva din Dracula Bikers... si pepsi ce zici? ne riscam pe 30 septembrie iarna? cica sunt 316 km.. intrebarea e ..pe unde o luam?) Ma risc eu daca ma duci cu motorul.. ca pepsi am impresia ca se trage pe fese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orion Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 (editat) Ma risc eu daca ma duci cu motorul.. ca pepsi am impresia ca se trage pe fese cate kile ai? ca eu sunt destul de mare:)) sa nu depasim masa autorizata ... daca nu o depasim... cu cea mai mare placere PS: fesele lu pepsi cred ca-s varza Editat Septembrie 24, 2006 de Orion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana_g Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 cate kile ai? ca eu sunt destul de mare:)) sa nu depasim masa autorizata ... daca nu o depasim... cu cea mai mare placere PS: fesele lu pepsi cred ca-s varza Nu depasim nimic. Deci ramane stabilit? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orion Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 (editat) man daca vorbesti serios da-mi un PM! si sub 100 de kile... uups... cred ca esti fata nu "membru"... dupa poza .. si chiar si dupa nick Editat Septembrie 24, 2006 de Orion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 na adriana vad ca ti-ai gasit pe altcineva sa te duca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orion Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 na adriana vad ca ti-ai gasit pe altcineva sa te duca pepsi dragule nu ma bag peste tine... mai ales ca eu am crezut ca e membru pana acum cateva minute... deci eram complet dezinteresat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 fata asta lupta pe mai multe fronturi .. nu-i asa Adriana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana_g Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 fata asta lupta pe mai multe fronturi .. nu-i asa Adriana? Ce sunt cu acesele astea? Pai ma pot baza pe voi? Cand imi veti da un raspuns sigur.. ma voi baza pe voi.. cu poate si cu daca nu merge. Orion, ce are daca-s fata si nu-s membru? Vreau sa ajung acolo si as prefera nu cu trenul. Daca ma duci bine, daca nu... iarasi e bine, tu decizi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orion Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 (editat) Ce sunt cu acesele astea? Pai ma pot baza pe voi? Cand imi veti da un raspuns sigur.. ma voi baza pe voi.. cu poate si cu daca nu merge. Orion, ce are daca-s fata si nu-s membru? Vreau sa ajung acolo si as prefera nu cu trenul. Daca ma duci bine, daca nu... iarasi e bine, tu decizi. faza cu mebrul era scuza ca te intrebam de kilograme..... eu ma duc... am loc pe motor.... mi-ar place sa vina si pepsi si nu vreau sa ma bag peste el.... si chestia ca esti membra o sa imi faca cu atat mai multa placere daca vi cu mine... Am zis Editat Septembrie 24, 2006 de Orion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 Membra , 'membru' sau nu ,io zic sa strangem randurile si sa ne infiintzam cat mai multi acolosha si sa o comitem de zile mari Asa ca mergeti cu sticla de beutura la pretenari si cu un buchet de flori la gagici si convingeti-i sa merga toti io o sa vin din bucale .....adica multi km...de drum frumos V-am salutat keep safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana_g Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 faza cu mebrul era scuza ca te intrebam de kilograme..... eu ma duc... am loc pe motor.... mi-ar place sa vina si pepsi si nu vreau sa ma bag peste el.... si chestia ca esti membra o sa imi faca cu atat mai multa placere daca vi cu mine... Am zis Bun, am stabilit, vin cu tine . Stai linistit, Pepsi nu se supara pentru ca nu are nici un motiv. Mai vb zilele astea. Ce sunt cu acesele astea? Pai ma pot baza pe voi? Cand imi veti da un raspuns sigur.. ma voi baza pe voi.. cu poate si cu daca nu merge Ps. Accesele... am uitat un c. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 interesanta locatia... tre venit si cu echipament de baie? asta in caz ca e apa termala... in rest cred ca reusesc sa conving soatza sa venim. Bazinul va fi plin cu apa, deci, cine doreste sa faca baie poate linistit sa-si aduca "echipament".... numai sa fie cald va rog sa comandati 24 de grade si SOARE Vezi la link-urile astea: http://www.vremea-meteo.com/prognoza/vreme...p?url=Timisoara http://wwwa.accuweather.com/world-forecast...=6&metric=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 25, 2006 Admin Share Postat Septembrie 25, 2006 Discutiile private pe messenger sau PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragon tech Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 cred ca vin si eu... care mai pleca din cluj... parca era careva din Dracula Bikers... Draculenii merg toti, doar ca noi o sa fim de vineri in Timisoara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MoonShadow Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 concert ceva v-a fi seara?...si ink o intrebare dak mergem cu cortul vor fi probl? see u there i can`t wait Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 concert ceva v-a fi seara?...si ink o intrebare dak mergem cu cortul vor fi probl? see u there i can`t wait Nu va fi nici un concert, e chef de inchidere de sezon... Poti veni linistit cu cortul, nu costa nimic, loc este destul... Te/Va asteptam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Lasa Adriana ca daca nu te vrea nimeni, mergi cu mine. .Pacat ca-s din Constanta si fac mai mult pe drum decat stau acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana_g Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Lasa Adriana ca daca nu te vrea nimeni, mergi cu mine. .Pacat ca-s din Constanta si fac mai mult pe drum decat stau acolo. CUm sa nu ma vrea?! Iar pentru gandul tau frumos ne vedem la strand la o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 CUm sa nu ma vrea?! Iar pentru gandul tau frumos ne vedem la strand la o bere. Cu cea mai mare placere, doar ca amu 10 min am aflat ca tre sa-mi schimb traiectoria si nu mai pot ajunge acolo. Daca mai ramane valabila berea cu placere la vara, la mare Distractie placuta si distrati-va si pentru cei ce nu pot veni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana_g Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Cu cea mai mare placere, doar ca amu 10 min am aflat ca tre sa-mi schimb traiectoria si nu mai pot ajunge acolo. Daca mai ramane valabila berea cu placere la vara, la mare Distractie placuta si distrati-va si pentru cei ce nu pot veni. Imi pare rau, oricum si eu pana la urma se pare ca voi ajunge cu trenul... soarta ). Ne vom distra si pt tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Imi pare rau, oricum si eu pana la urma se pare ca voi ajunge cu trenul... soarta ). Ne vom distra si pt tine. Sar'na, senchiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedman Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 90 % vin si eu. numai sa fie vreme buna si bani de gaz si bere..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 (editat) Fusa fusa si se dusa. Ia vedeti cam ce a fost. /index.php?...t=0#entry521067 Editat Octombrie 2, 2006 de Shak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 ...si cateva poze sa vedeti cum arata strandul... ...era fain sa faci poze si dupa chef.....sau chiar de la chef!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 /index.php?showtopic=63891 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate