sageata Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 BAGATI POAZE NOI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 Intrunire faina. Acu poze, comentarii mai tarziu ca-s obosit. De la poze nu va asteptati la ceva artistic. Aparatul i l-am dat unei fete f. dragute (prietena lui AWD), care a pozat tot ce a miscat. Cei care nu ati venit la Tg---mai e si maine o zi. Revin maine sau macar timp de o luna cu restul pozelor, ca mai am vreo 500 si ceva. Ahh, ce somn imi este. Noapte buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 Revin maine sau macar timp de o luna cu restul pozelor, ca mai am vreo 500 si ceva. Ahh, ce somn imi este. Noapte buna. somn ushor!!! tot maine le pun shi eu exact din aceeashi cauza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 si eu in trecere prin tg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 (editat) Intrunirea a fost faina, organizarea mi s-a parut buna (mai ales la parada), locatia intrunirii a fost insa prea generoasa - cred ca un cadru mai restrans ar fi avut farmecul sau. Gasca noastra, Alexxx, Atw, Wrongname, Amra, Stilgar si ceilalti care s-au mai raspandit nu a fost lipsita de peripetii tehnice dar pana la urma am scos-o la capat binisor. Wrongname si Amra - sa ma contactati pt. poze! Hai sa pun si eu cateva imagini. Editat Septembrie 10, 2006 de Purghy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baldovica Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 BRAVO!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 hai ca incep sa pun io poze, ca pana acu doar amatori ( au pus cate 2-3 poze) partea I din III in total off topic: multzumesc pretinilor de la Hot Wheels pentru ca mi-au dublat bicepsul dupa trasul sforii mai putzin posesorului de BMW care statea ultimul shi tzinea sfoara pe loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 So.. cu forte noi si trezit dupa o alta grozavie vazuta (work stuff), sa continuam. Intrunire faina, la parada s-a mers foarte bine, preturile la mancare si bautura de bun simt (asta e vina organizatorilor), locatie destula sa faci liniute cu choppere (m-a facut AWD) si comuniste (Jupiter rulz ), saxofonul lu Maxu si strigarea mea de "Hai Base" au fost remarcate de Bodo, oameni ok, prieteni, bere, Ina--TZATZEEE, asa ca AWD-ule, la anu sunt tot acolo. Pozele le pun asa cum au fo facute, nu le mai selectez pe momente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 (editat) Am venit sambata pe la 5, am plecat acum cateva ore, nu pot sa zic decat! LASER FRATE! Cat am apucat sa vad din intrunire, a fost super misto! As mai avea de zis: 1.George, daca mai ai legitimatii d-alea de intrare, pastreaza-mi si mie una te rog frumos pentru cand ne mai intalnim. 2.Care erai frate cu BMW-ul ala alb, de ai prins nisipul ala langa trepte si ai facut buf de ti-ai spart casca (care era prinsa pe lateral) ? 3.Pentru petrecaretul care la 3juma s-a apucat sa violeze savage-ul ala. Amice, esti nesimtit!! Boierule, am inteles ca tu l-ai "potolit" - sa traiesti! . Ca de urletele mele ("Baaa, termina ba, ,***injuratura*** ") n-a ascultat. edit: PS1: Am fost in aceeasi situatie cu Thomas, ZAU daca mint! Nu-mi mai gaseam bocancii, ca si eu tocmai ii cautam cu disperare sa merg la o "vorba" cu respectivul. PS:2 Daca soferul camionului cu care m-am intalnit sambata dup-amiaza pe drum ( camion care era cu mezeluri cris-tim - parca) intra pe forum, SALUTARI si drumuri bune! Editat Septembrie 10, 2006 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Ashaa..continuam cu poze de la parada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Nu mi-am gasit bocancii in tim util sa ies si eu sa-l calmez pe distrusul ce freca chopper-ul ala la 3.30 dimineata Per total a fost ok, se putea si mai bine un pic Cateva poze de la noi - tipic romanesc - la M-rea Dealu - Intr-un pct de belvedere deasupra Orasului, cu prietenii apropiati - Tgv vazut de sus - Apus de soare "din deal" - nu intrebati ce faceam aici - no comment P.S. Meritul pozelor - Macleod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Am fost si vineri seara si sambata seara acolo si nu am recunoscut decat pe Lt. Navarro...restul unde ati fost frate?(din care cunosteam binenteles) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Am fost si vineri seara si sambata seara acolo si nu am recunoscut decat pe Lt. Navarro...restul unde ati fost frate?(din care cunosteam binenteles) ne distram :angryfire: poze II din III Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Si de la parada am mers la Cetatea Chindiei, unde organizatori ne-au invitat sa ne imprietenim cu domnitele. Ba criminalule (Kesu cred ca era), n-ai vazut nene ca domnitele erau de 13-15 ani? Vorba lu DMW: "Astia vor sa faca din noi pedofili". Aici s-a nascut o noua stea pe firmamentul echipelor de tras la sfoara: Corciturile (6 oameni din 4 cluburi diferite). Foarte faina Cetatea, o mai vazusem acu vreo 20 si ceva de ani (eram mic, mic , mic). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Si de la parada am mers la Cetatea Chindiei, unde organizatori ne-au invitat sa ne imprietenim cu domnitele. Ba criminalule (Kesu cred ca era), n-ai vazut nene ca domnitele erau de 13-15 ani? Vorba lu DMW: "Astia vor sa faca din noi pedofili". ne invita omu sa facem ce e obishnuit sa faca el!!! da o sa-l prinda politzia intr-o zi!!! Aici s-a nascut o noua stea pe firmamentul echipelor de tras la sfoara: Corciturile (6 oameni din 4 cluburi diferite). ne-am nascut talentatzi shi am murit sperantze!!! tzin sa precizez :crack: ca io am ales numele asta!!!! Ultimele Poze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Nenorocitule, ai pus poza in care sunt cu nevasta lu AWDu in spte. Ce-o sa zica asta cand o vedea? Georgeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Nenorocitule, ai pus poza in care sunt cu nevasta lu AWDu in spte. Ce-o sa zica asta cand o vedea? Georgeee i-am aratat-o la max. 10 minute din momentul in care am facut-o!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Continuam cu poze de la Cetate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 tzin sa precizez :angryfire: ca multzumesc foarte mult "motociclistului" ( ca s-a intrat doar cu A-ul ) care mi-a furat chestia asta de pe manerul stang Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 (editat) 2.Care erai frate cu BMW-ul ala alb, de ai prins nisipul ala langa trepte si ai facut buf de ti-ai spart casca (care era prinsa pe lateral) ? Petre ma, cin' sa fie?? P.S. 2 julituri, in rest bine sanatos Iaca si niste poze Editat Septembrie 10, 2006 de sharpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Faza ciudata, DMW, cuiva tot cu un chopper, i s-a furat in urma cu vro luna aceeai treaba de pe mansa din stanga -parca. Si sta pe unde stai si tu. O fi vre1 care are nevoie de decoratii pe moped? tzin sa precizez biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ca multzumesc foarte mult "motociclistului" ( ca s-a intrat doar cu A-ul ) care mi-a furat chestia asta de pe manerul stang @Sharpe Reincarca poza te rog, ca e prea mare si nu o "ia" pe toata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Faza ciudata, DMW, cuiva tot cu un chopper, i s-a furat in urma cu vro luna aceeai treaba de pe mansa din stanga -parca. Si sta pe unde stai si tu. O fi vre1 care are nevoie de decoratii pe moped? junior ia reciteshte putzin ce am scris!!! chestia aia s-a furat la intrunirea de la targovishte!!! de catre un "motociclist" care e legatura cu zona in care stau eu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Hehehe, si am mai stat ceva la cetate. P.S.: AWD-ule, recunosc bre ca eu ti-am mancat prunele alea pe care le aveai in coburi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate