megamotoreta Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 asadar,ca a venit frigul nitel, ma gandesc daca asa putea sa-mi protejez picioarele mai bine de frig. sa nu fiu nevoit sa ma imbrac cu pantalonii touring, sunt urati si cam umflati, ma incomodeaza la mersul pe jos. am vazut la doua scutere cum proprietarii le fixasera la carena frontala niste aripioare si in stanga si in dreapta. cam zece centimetri fiecare. aveau rolul de a asigura o protectie mai buna la vant. nu am putut sa-i intreb cum au procedat exact, ideea e ca al meu e mult mai rapid decat cele mici,de 50, si ma gandesc sa nu se desprinda... deci, a incercat cineva sa monteze asa ceva? din tabla cau fibra? prinse in suruburi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 (editat) pai acuma vrei sa stam sa iti calculam noi ce prindere trebuie sa ii faci ca sa reziste la vantul pe care il strapungi tu cu racheta ta? lipestele si tu serios, daca dai cu deshtu in ele si cad inseamna ca nu-s destul de bine sudate, io cred ca nu ai ce face acum ca a venit frigu:)) Editat Decembrie 7, 2010 de Unguru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Decembrie 7, 2010 Autor Share Postat Decembrie 7, 2010 pai daca nu stii atunci de ce te agiti? eu m-am adresat celor care stiu-pentru ca au facut deja asta sau au de gand sa o faca. mi-e teama sa lipesc aiurea, vreau ca la primavara sa le dau jos lejer, nu vreau sa las urme pe carena... Mesaj completat se numesc paravanturi....ale naibii chestii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 Ce vrei tu exista, is din textil si nu is foarte scumpe. Si eu eram viteaz si ma dadeam iarna trecuta cu mobra, dar intamplarea face ca in seara asta, cand ma intorceam de la munca cu autobuzu sa vad un pustan de vro 16 ani cu isi tureaza scuteru can pleaca de pe loc si ajunge fix in fata unei masini. Normal, era zapada pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 mai practic pentru ca tine de cald si de ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 asadar,ca a venit frigul nitel, ma gandesc daca asa putea sa-mi protejez picioarele mai bine de frig. sa nu fiu nevoit sa ma imbrac cu pantalonii touring, sunt urati si cam umflati, ma incomodeaza la mersul pe jos. am vazut la doua scutere cum proprietarii le fixasera la carena frontala niste aripioare si in stanga si in dreapta. cam zece centimetri fiecare. aveau rolul de a asigura o protectie mai buna la vant. nu am putut sa-i intreb cum au procedat exact, ideea e ca al meu e mult mai rapid decat cele mici,de 50, si ma gandesc sa nu se desprinda... deci, a incercat cineva sa monteze asa ceva? din tabla cau fibra? prinse in suruburi? nu prea tine de cald sau de vant ce vrei tu sa faci acolo cu tabla sau fibra ,aia e tiganie o sa arate ca naiba scuterul ,,,eu zic ca cea mai practica varianta e cea expusa de ....anothergxg....si nu esti nevoit sa iei izmene si nici pantaloni grosi sa te incomodeze la oo, hai bafta la tunat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 Tre' sa ma laud si aici si Sper sa nu prinda picioare, sau sa n-o taie/arda careva. Seara o duc in casa, insa nu pot sa o car dupa mine la fiecare oprire prin oras. Pe vanta/frig isi face treaba foarte bine, revin cu impresii dupa prima ploaie mai sanatoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate