Speedy.K Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 (editat) Merci, oameni buni. Cum ziceam, lucrez pe Labirint, la 200 de metri de carciuma. Si la ce se prezinta afara o sa vin perpedes, desigur, ca si aseara, la Baniciu. Rezervarea am rezolvat-o aseara cu "aia mica", la indicatiile prietenului Rotila. Deci ne vedem diseara. Editat Decembrie 17, 2010 de speedy.k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 Heh, ca tot ai zis de Baniciu de aseara, uite un mic remember de acum cateva ore (cam off topic el asa ) PS: pt cei ce priviti, nu, diseara nu o sa fie asemenea aglomeratie ca in clip, relax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 noutati...? nimeni nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 noutati...?nimeni nimic... Ba da! Intre timp am fost pana in Mongolia si m-am si intors. Foarte tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 (editat) Ba da! Intre timp am fost pana in Mongolia si m-am si intors. Foarte tare! Zi mersi ca ti-am cumparat io toti kilometri, ca altfel nici nu plecai din spatele blocului. M-am intors si io in dimineata asta. Problema e ca nevasta ma intreaba cand mai mergem inca o data in Mongolia. Pe bune da data asta. Sunt disperat! Referitor la eveniment nu comentez mai mult decat ca Mihai e de un mare bun simt. Blana, cum ar zice el. Mi-a placut cum s-a ascuns sa nu vaz ce-mi scrie el pe pagina aia lasata intentionat alba. Si mi-a mai placut ce a zis prin viu grai despre calatorie, desi n-am apucat mare lucru pentru ca nimeni n-a pomenit nimic despre cum vor decurge ostilitatile, asa ca a trebuit sa stam cu ochii beliti cand se ridica Mihai si gasca de la masa de jos pentru a se muta la microfoanele de pe scena de sus. Si nu ne-a iesit intotdeauna, pentru ca erau si niste beri implicate in confuzia din creierasele noastre. Multam, Mihai! Editat Decembrie 20, 2010 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 Zi mersi ca ti-am cumparat io toti kilometri, ca altfel nici nu plecai din spatele blocului. M-am intors si io in dimineata asta. Problema e ca nevasta ma intreaba cand mai mergem inca o data in Mongolia. Pe bune da data asta. Sunt disperat! Multam, Mihai! Ha, ha, cu alte cuvinte ai be-li-t-o! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielap Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Un om, o motocicleta, 26.000 km, 4 luni, 13 tari. Peste 500 de imagini incredibile si multe pagini de poveste în 43 de scrisori. Maine seara va avea loc o noua intalnire cu Mihai Barbu, unde isi va prezenta cartea "Vand kilometri" si va raspunde intrebarilor celor prezenti. Locatia este Garage Hall, o cafenea situata langa Piata Amzei, pe str. George Enescu nr.25. http://www.bmwblog.ro/2011/01/24/mihai-bar...la-garage-hall/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate