Baiazid Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 TOATE MODIFICARILE DE ORICE NATURA VOR FI ANUNTATE IN POSTUL 33 PAG 4 CA SA EVITAM CITIREA A 100 PAGINI PT O CONCLUZIE Detaliile traseului pe http://86.106.187.134/Samuraiders/travel/traseu_v3.htm Ideea pe scurt: SAMBATA 16 septembrie 1. Plecare Bucale 2. Facem valea jiului pana in Petrosani 3. Mergem prin munti pana la Voineasa unde dormim la vreo pensiune DUMINICA 17 septembrie 4. Plecare Voineasa printr-o parte a vaii oltului 5. Trecem prin Sibiu 6. Trecem prin Sighisoara 7. Mergem spre Brasov 8. Bucuresti BUN: Merge cineva? Viteze: 120 croaziera Sate: 80 Benzina: 200 ron Cazare voineasa: 60 ron Haleala luam la noi Ideea e fara bagaje, prostii .. etc. Doar un rucsacel cu cateva conserve si apa. ~850 KM in doua zile. Pare mult dar e nimica toata. Am facut sambata trecuta 380Km in 4 ore jumate. Cu pauze de alimentare si o pauza de masa de aprox 30 min. E toamna si se impute vremea. Hai sa terminam anul frumos cu o plimbare serioasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Recomand Cabana Groapa Seaca si la bani si la conditii De acolo si pana la Obarsia Lotrului sunt vreo cativa km buni de drum forestier, deci cu vitezanele o sa trebuiasca sa mergeti usor de tot. Drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Eu plec azi încolo (fac stânga la Petroşani şi mai merg vreo 50 km) şi mă întorc sâmbătă. Dacă spuneai mai din timp poate ieşea ceva, acum e deja prea târziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 una dintre cele mai bune idei din ultima vreme! ma uit in portofel si va anunt din timp! chiar ma tenteaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 800 km am facut intr-o zi acum o luna si ceva. deci as vrea s ama bag sa vad cum stau cu finantza. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bungee Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Salut. La ce ora vrei sa pleci? Pentru ca si eu vreau sa fac o tura dar doar sambata (max 700 KM). Si poate mergem impreuna prima parte. Razvan P.S. Recomand intoarcerea pe Cheia duminica (eviti aglomeratia de pe DN1 si am inteles ca drumul este destul de curat in we pentru ca nu prea circula tirurile). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 14, 2006 Autor Share Postat Septembrie 14, 2006 Salut. La ce ora vrei sa pleci? Pentru ca si eu vreau sa fac o tura dar doar sambata (max 700 KM). Si poate mergem impreuna prima parte. Razvan P.S. Recomand intoarcerea pe Cheia duminica (eviti aglomeratia de pe DN1 si am inteles ca drumul este destul de curat in we pentru ca nu prea circula tirurile). Sal, e un plan pus pe site. La 9. Orele nu se pot respecta pe parcurs ca poate mai vedem un obiectiv ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Ba da' esti carnat???? N-ai zis ca vii la Breaza?! E toamna si se impute vremea. Hai sa terminam anul frumos cu o plimbare serioasa. D-asta am si organizat la Breaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 14, 2006 Autor Share Postat Septembrie 14, 2006 Ba da' esti carnat???? N-ai zis ca vii la Breaza?! D-asta am si organizat la Breaza Anu' asta nu prea m-am dat cu motorul. Si cum breaza mi-a deschis apetitul ... as profita de vreme sa mai fac 1000km. Oricum din club vin colegii mei la breaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Macar ei sa vina! O sa-i imbat si o sa-i umflu de mancare...numai sa-ti faca in ciuda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Nu va bazati pe cazare la Voineasa !!! Traseul Tirgu Jiu-Petrosani-Voineasa-Brezoi este superb chiar daca pe alocuri drumul este rau ( in zona lacului Vidra f rau dar se poate megre). Sa incercati sa-l faceti pe lumina. Noi am fost in zona respectiva cand ne-am intors de pe Transfagarasan si a fost superb ! /index.php?...59020&st=40 Drum bun si distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 14, 2006 Autor Share Postat Septembrie 14, 2006 Nu va bazati pe cazare la Voineasa !!! Traseul Tirgu Jiu-Petrosani-Voineasa-Brezoi este superb chiar daca pe alocuri drumul este rau ( in zona lacului Vidra f rau dar se poate megre). Sa incercati sa-l faceti pe lumina. Noi am fost in zona respectiva cand ne-am intors de pe Transfagarasan si a fost superb ! /index.php?...59020&st=40 Drum bun si distractie placuta Putem dormi la Sibiu oricum, sau sa fortez Sighisoara. Eu zic ca daca plec la 7-8 dimineata din buc, in 40 min sunt la Pitesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Ai zis ca viteza de croaziera e 120 km/h Vezi ca pe autostrada se lucreaza pe un sens vreo 20 de kilometri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Putem dormi la Sibiu oricum, sau sa fortez Sighisoara. Eu zic ca daca plec la 7-8 dimineata din buc, in 40 min sunt la Pitesti. Chiar daca pe harta pare scurta, bucata Petrosani-Voineasa-Brezoi se face destul de greu. Cu cat plecati mai devreme cu atat mai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 14, 2006 Autor Share Postat Septembrie 14, 2006 Haideti, care mai mergeti? Eu plec azi încolo (fac stânga la PetroÂşani Âşi mai merg vreo 50 km) Âşi mă întorc sâmbătă. Dacă spuneai mai din timp poate ieÂşea ceva, acum e deja prea târziu. Ieri mi-a venit ideea. Cochetam sa leg Azuga de ceva anume. Am extrapolat prea mult si am ajuns la concluzia ca se termina vara si nu am facut nimic. Pacat ca nu poti veni Jobul nu imi permite sa chiulesc ... asa ca Sambata si Duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Detaliile traseului pe http://86.106.187.134/Samuraiders/travel/traseu_v3.htm Ideea pe scurt: SAMBATA 16 septembrie 1. Plecare Bucale 2. Facem valea jiului pana in Petrosani 3. Mergem prin munti pana la Voineasa unde dormim la vreo pensiune DUMINICA 17 septembrie 4. Plecare Voineasa printr-o parte a vaii oltului 5. Trecem prin Sibiu 6. Trecem prin Sighisoara 7. Mergem spre Brasov 8. Bucuresti BUN: Merge cineva? Viteze: 120 croaziera Sate: 80 Benzina: 200 ron Cazare voineasa: 60 ron Haleala luam la noi Ideea e fara bagaje, prostii .. etc. Doar un rucsacel cu cateva conserve si apa. ~850 KM in doua zile. Pare mult dar e nimica toata. Am facut sambata trecuta 380Km in 4 ore jumate. Cu pauze de alimentare si o pauza de masa de aprox 30 min. E toamna si se impute vremea. Hai sa terminam anul frumos cu o plimbare serioasa. idee.... nu mai bine pleci de vineri seara treci prin breaza(mi-l imbeti pe rablament) si sambata te-ai tirat in excursie... asa o sa-l multumesti si pe rablmentul de stephon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 14, 2006 Autor Share Postat Septembrie 14, 2006 idee.... nu mai bine pleci de vineri seara treci prin breaza(mi-l imbeti pe rablament) si sambata te-ai tirat in excursie... asa o sa-l multumesti si pe rablmentul de stephon Vineri seara ma duc in Utopia club. Canta Adminul de net de la firma. Si a zis ca daca nu ma prezint, imi taie netu la job. Deci... UTOPIA CLUB vineri seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Vineri seara ma duc in Utopia club. Canta Adminul de net de la firma. Si a zis ca daca nu ma prezint, imi taie netu la job. Deci... UTOPIA CLUB vineri seara atunci rupere de cap placuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 baiazid sucks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 14, 2006 Autor Share Postat Septembrie 14, 2006 Hai ca e toamna, vin ploile si nu mai apucati eu oricum merg, dar mi-ar place companie. O excursie = o amintire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 auzi la el iar place companie! ba da esti chiar tzaran! lasa ca itzi arat io companie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 ti-am zis baiazide ca nu-i bine sa lipsesti de la Breaza :angryfire: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 14, 2006 Autor Share Postat Septembrie 14, 2006 Tnx ca imi stricati topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Hai bre la Breaza, si te plimbi saptamana aviatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Up pt. topicu' lu' Baiazid...care mai doreste care mai pofteste...plimbare laser cu Baiazid! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate