Sari la conținut

Accident Stupid Pe Plaja


Mihai Florea
 Share

Postări Recomandate

prima mea cazatura pe bune cu motor cu tot...totul s-a intamplat ieri dupa-amiaza pe data de...13..sigur e cu ghinion...mergeam pe plaja de la mamaia spre navodari si in dreptul la hanul piratilor exista nish baraci pe marginea plajii de care sunt legate barcile ce stau laga mal printr-o sfoara foarte groasa de vreo 4 cm grosime...ca un fileu de tenis pus de-a latul pe plaja...mergeam cu vreo 60-70 la ora pe nisp pe partea mai uda si la un mom dat a tb sa ocolesc nish pietre si santuri....mi s-a parut ca vad in fata in departare o funie intinsa. :angryfire: ...fiind foarte concentrat pe pastrarea aderentei si posibil si din cauza iluziei optice,de departe am crezut ca pot trece pe sub ea....ajungand periculos de aproape....pe la 10 m de ea am realizat ca este de fapt la 1m inaltime dar deja aveam viteza si nush cum..am ramas fara reactie...sigur aveam macar 50 la ora...in momentul cand am intrat in plin in ea...intai s-a lovit de capacul turometrului pe care l-a crapat si indoit destul de bine...apoi a trecut peste oglinzi...si m-a lovit direct in piept...m-am trezit ca motorul se tot duce fara mine si ca funia ma sfasaie sub bratul drept si ca-mi rupe hainele de pe mine...noroc ca aveam geaca de piele si n-a reusit...m-am trezit cu ea si pe la nivelul gatului si deodata am lovit-o si cu casca...cred ca in mom ala deja stateam in pozitia culcat fiindca vedeam norii...viziera s-a desprins...eram pe undeva prin aer...cred c-am zburat vreo 5m pe putin...cred ca m-am si rasucit prin aer...si am aterizat pe spate,in umarul stang...cu destul nisip intre dinti si totusi intr-o singura bucata...motorul era culcat pe nisip cu semnalizarea stanga rupta si cu scarita indoita,si cateva zgarieturi la plastice....noroc ca nu era la nivelul gatului ca altfel eram headless horseman.. :angryfire: vine un om care avea grija de barca aia....si-mi zice si el ca e a nush cata oara cand se intapla chestia asta si se decide in sf sa puna o hartie colorata de semnalizare pe funia aia...cam tarziu...acum..ma doare spatele,umerii,am pielea de pe bicepsi cam cojita,ca acolo m-a si lovit,si o durere de gat... ;) ..alta data...valabil si pt altii...cascati bine ochii in fata mai ales la chestii d-astea...ca doare rau. :angryfire: ..mai era un motociclist c-o vitezana...culmea...pe plaja...la vreo 200m in fata.. a vazut si el event-ul..m-a intrebat dak sunt ok si a plecat ...casca in cui cel putin o saptamana..cel putin...cat despre motor...se repara...mai ales ca-i first bike :) ..formula..a :finger:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

kam najpa... kasa zik asha.

1. Bine ca iejti bine.

2. mobra se repara.

3. Alta data casca ochii mai bine.

4. Expresia era parka.... "Asfalt uskat"... nu nisip ud"

 

Ride safe

mersi....dar avand in vedere ca am mers cu ea pe asfalt uscat,ud,pe furtuna,in padure,pe noroi,am urcat pe munte cu ea,am facut enduro....nush cat mai e valabila expresia "asfalt uscat"...mai degraba drum uscat :angryfire: ...dar pe nisip e nevoie de exact invers... :angryfire: ..oricum...casc ochii mai bine pe viitor :angryfire:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ceva asemanator am patit si io in urma cu vre-o 10 -12 ani. Eram la tara, meream cu semicursiera.. Si pe strada la vre-o cateva case departare era un grup de gagici.. si cativa baieti. io sa ma falesc cu semicursiera, zic ssa trag o tura prin zona.. imi iau avant si o iau pe strada aia ... Cand m-am apropiat am vazut 2 care jucau badminton pe strada... cand am ajuns in dreptul lor, aveam capu intors spre grupul de gagici... si am auzit: "bah, ai grija la sarma aia..." instinctiv am apucat franele - si in secunda imediat urmatoare am simtit cum ceva parca imi taie gatul :angryfire: . Sarma aia nu a cedat, noroc ca nu am avut viteza. M-am ridicat pe roata din spate sprijinit cu gatul in sarma aia! Am avut un fel de arsura, de la faptulÂş ca gatul s-a frecat cu putere de sarma aia. Am avut mare noroc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ceva asemanator am patit si io in urma cu vre-o 10 -12 ani. Eram la tara, meream cu semicursiera.. Si pe strada la vre-o cateva case departare era un grup de gagici.. si cativa baieti. io sa ma falesc cu semicursiera, zic ssa trag o tura prin zona.. imi iau avant si o iau pe strada aia ... Cand m-am apropiat am vazut 2 care jucau badminton pe strada... cand am ajuns in dreptul lor, aveam capu intors spre grupul de gagici... si am auzit: "bah, ai grija la sarma aia..." instinctiv am apucat franele - si in secunda imediat urmatoare am simtit cum ceva parca imi taie gatul :) . Sarma aia nu a cedat, noroc ca nu am avut viteza. M-am ridicat pe roata din spate sprijinit cu gatul in sarma aia! Am avut un fel de arsura, de la faptulÂş ca gatul s-a frecat cu putere de sarma aia. Am avut mare noroc.

 

 

TARE!!!! :angryfire: :angryfire: :angryfire: ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine ca esti tu in stare de functionare.

Off topic: e tare enervant sa incerci sa citesti o fraza in care apare in loc de "c" "k" sau in loc de "s" de la sarpe "j". Poate incercati si voi sa scrieti pe limba noastra, nu de alta dar nu degeaba am tinut abecedarul ala in mana. :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine ca esti bine! Dar eu tot nu am inteles.... cecautai tu pe malul marii cu motoreta? S-a dezinventat soseaua la mare???

 

 

 

Ochi mari , multi & bine deschisi!

fiindca sunt si fan asfalt dar si fan off-road...cand mai am ocazia sa scot mobra undeva la un dakkar mai scurt prin padure sau pe plaja... :crack: i just like to ride in any kinda' weather....or terrain :crack:

 

 

mobra si motoristul sunt refacuti 99%......azi am scos-o la o plimbarica de 20 km :crack: :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...