Eliza Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 In luna august al acestui an va avea loc cea dea treia intrunire a posesorilor de Suzuki XF 650. locatia Soveja judetul Vrancea, Iar toti Free Wind-istii sunt asteptati cu motoarele din dotare. Mai multe pe /index.php?...&start=1050 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 Foarte bine, Eliza! Am deschis acest topic de la inceputul anului pentru a discuta despre aceasta intalnire. Asa cum am discutat pe topicul dedicat motocicletelor noastre, dorim sa realizam in acest an o editie , unde sa participe cat mai multi posesori de SUZUKI FREEWIND (acum 2 ani am reusit sa ne intalnim 5). Stiu ca sunt mult mai multi posesori de Freewind si am venit cu urmatoarea propunere: Un weekend din perioada 01-15 august. Data o vom stabili cu totii de comun acord. Primele inscrieri au fost facute pe topicul dedicat dar am sa le copiez aici. Pana acum: 1. Eliza 2. Razvan 3. Cumpagnero 4. Sorin 666 5. Shooty13cris 6. SilviuR 7. Ruler+Maria (fosti posesori) 8. Nicon (detine inca freewind pe langa Varadero)- daca nu il vinzi te asteptam cu freewindul 9. Stefanson 10. Dragan Vasile (asteptam o confirmare) 11. Topgun 12. Dima Adrian (Timisoara nu mai poate intra pe motociclism) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cumpagnero Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Confirm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Asteptam inscrieri si confirmari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Ianuarie 23, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2011 Si cateva poze de la intalnirea din 2009. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draganvasile80 Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Salutare lume....eu chiar vreau sa vin la intâlnirea de la Soveja, sper sa nu intervina pre-o piedică până atunci. Suza mea aÂşteaptă de 3 ani să-Âşi vada suratele, ...sa ne vedem cât mai mulți....la adunarea suzelor....sau...cum ziceți voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanson Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Daca nu intervine neprevazutul, 99,9%(pret psihologic ) , cred ca voi ateriza si eu impreuna cu nervul meu optic(nevasta ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 Hai Eliza sa-ti confirm si aici . asta pe langa topicul de freewindisti,facebook,messenger,etc . . Nu ma pot gandi la intalnire inca, pt ca in iulie fac un tur prin europa. Toate gandurile mele sunt spre acea excursie,dar cand ma intorc ma dedic 100 % intalnirii din august. Clar, o sa vin ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Februarie 10, 2011 Autor Share Postat Februarie 10, 2011 Frumos atunci iti urez drum bun, asfalt uscat si poate ne vedem la Soveja sa ne spui cum a fost calatoria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Sunteti de acord sa fac ceva ecusoane sau patch-uri cu intalnirea din acest an?! Costurile le suport eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Februarie 19, 2011 Autor Share Postat Februarie 19, 2011 Sunteti de acord sa fac ceva ecusoane sau patch-uri cu intalnirea din acest an?!Costurile le suport eu. Sigur ma gandisem deja la asta o sa vorbim la telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
porky08 Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Primiti si BMW-isti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 chiar asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 chiar asa... In contextul in care intrunirea se va desfasura in casa si curtea ei, cred ca singura care va poate raspunde este Eliza! Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
porky08 Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Nu vrem sa deranjam pe nimeni in nici un fel! Poate o sa tercem in plimbare sa va salutam! Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiaan Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Nu vrem sa deranjam pe nimeni in nici un fel! Poate o sa tercem in plimbare sa va salutam! Respect! Bogdane poate mergem impreuna cand trec prin Tecuci. (Rosu Cristi) Mesaj completat Mai am si eu 2 prieteni din Iasi cu F 650 GS poate merg si ei. Iar daca nu e loc stam la cort nu e problema, avem nevoie doar de un colt de masa sa crapam o ceapa Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
porky08 Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Salut! Cu cea mai mare placere Cristi! (si poate pana atunci ne-om vedea prin tecuci sau iasi) Si daca tot veni vorba de stat la cort si de faptul ca s-ar putea sa nu fie destul loc pentru toata lumea...pot aranja eu cu socrii mei care au o curte acolo in soveja, sa putem campa la ei in ograda, iar cei care nu or mai avea loc la Eliza vor fi si ei bineveniti sa campeze cu noi! (asta cu acordul organizatorilor si sperand sa nu deranjez pe nimeni!) Stima!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Salut! Cu cea mai mare placere Cristi! (si poate pana atunci ne-om vedea prin tecuci sau iasi) Si daca tot veni vorba de stat la cort si de faptul ca s-ar putea sa nu fie destul loc pentru toata lumea...pot aranja eu cu socrii mei care au o curte acolo in soveja, sa putem campa la ei in ograda, iar cei care nu or mai avea loc la Eliza vor fi si ei bineveniti sa campeze cu noi! (asta cu acordul organizatorilor si sperand sa nu deranjez pe nimeni!) Stima!! Din punctul meu de vedere nu este nici o problema! Cred ca este mult prea devreme sa incepem sa discutam detalii! Sa vedem pana la urma cati ne vom aduna! Respect! Mesaj completat Din punctul meu de vedere nu este nici o problema!Cred ca este mult prea devreme sa incepem sa discutam detalii! Sa vedem pana la urma cati ne vom aduna! Respect! Nu vreau sa fiu nepoliticos si mi-as dori sa nu va suparati! Tinand cont de parerea gazdei si a altor posesori de freewind, intalnirea va fi strict a posesorilor de freewind. Chiar daca sunt posesori de freewind si detin si altfel de motociclete, îi asteptam la Soveja doar pe Freewind! Acum 2 ani, cand am tot incercat sa adunam posesori de Freewind, am reusit intr-un final, sa ne adunam 5 posesori de freewind si un fost proprietar (initiatorul topicului). Va rog, inca odata sa ne intelegeti ca suntem destul de putini proprietari de astfel de motociclete, și organizatorii doresc sa cunoasca cat mai multi din cei ce au o astfel de motocicleta! Cu scuzele de rigoare, va multumim pentru intelegere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 Din punctul meu de vedere nu este nici o problema!Cred ca este mult prea devreme sa incepem sa discutam detalii! Sa vedem pana la urma cati ne vom aduna! Respect! Mesaj completat Nu vreau sa fiu nepoliticos si mi-as dori sa nu va suparati! Tinand cont de parerea gazdei si a altor posesori de freewind, intalnirea va fi strict a posesorilor de freewind. Chiar daca sunt posesori de freewind si detin si altfel de motociclete, îi asteptam la Soveja doar pe Freewind! Acum 2 ani, cand am tot incercat sa adunam posesori de Freewind, am reusit intr-un final, sa ne adunam 5 posesori de freewind si un fost proprietar (initiatorul topicului). Va rog, inca odata sa ne intelegeti ca suntem destul de putini proprietari de astfel de motociclete, și organizatorii doresc sa cunoasca cat mai multi din cei ce au o astfel de motocicleta! Cu scuzele de rigoare, va multumim pentru intelegere! Ma Ducule da rau te-ai facut. Deci nu pot sa vin numa cel mult sa va fac cu mana de la poarta daca ma hotarasc ? O sa o rog dulce ca o savarina pe Eliza sa ma primeasca, poate ea nu ii asa exclusivista ca tine. Sauuu inchiriaza cineva un freewind ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 Din punctul meu de vedere nu este nici o problema!Cred ca este mult prea devreme sa incepem sa discutam detalii! Sa vedem pana la urma cati ne vom aduna! Respect! Mesaj completat Nu vreau sa fiu nepoliticos si mi-as dori sa nu va suparati! Tinand cont de parerea gazdei si a altor posesori de freewind, intalnirea va fi strict a posesorilor de freewind. Chiar daca sunt posesori de freewind si detin si altfel de motociclete, îi asteptam la Soveja doar pe Freewind! Acum 2 ani, cand am tot incercat sa adunam posesori de Freewind, am reusit intr-un final, sa ne adunam 5 posesori de freewind si un fost proprietar (initiatorul topicului). Va rog, inca odata sa ne intelegeti ca suntem destul de putini proprietari de astfel de motociclete, și organizatorii doresc sa cunoasca cat mai multi din cei ce au o astfel de motocicleta! Cu scuzele de rigoare, va multumim pentru intelegere! unde erau elitistii!!!sa mai zica ceva ,cineva despre BMW-isti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
porky08 Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 Nu-i nici o suparare stai linistit! am inteles perfect! Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 Ma Ducule da rau te-ai facut. Deci nu pot sa vin numa cel mult sa va fac cu mana de la poarta daca ma hotarasc ? O sa o rog dulce ca o savarina pe Eliza sa ma primeasca, poate ea nu ii asa exclusivista ca tine. Sauuu inchiriaza cineva un freewind ? Dorinta ii apartine Elizei! Stiu eu ca o sa te vad venind calare pe un v-storm, dar tinand cont ca ai fost si la intalnirea de acum 2 ani cand aveai freewindul te primim! Prajiturile le aduci tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 Dorinta ii apartine Elizei! In mod cert n-o sa se bage nimeni cu forta peste intalnirea voastra de 5 motoare, dar cam de 2 lei decizia asta. Si daca tot a fost dorinta "matroanei" Eliza, de ce n-ai lasat-o pe ea sa anunte? N-a avut indrazneala, sau ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 In mod cert n-o sa se bage nimeni cu forta peste intalnirea voastra de 5 motoare, dar cam de 2 lei decizia asta.Si daca tot a fost dorinta "matroanei" Eliza, de ce n-ai lasat-o pe ea sa anunte? N-a avut indrazneala, sau ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 E, cred c-am fost cam rau cu replica mea. Sper ca nu v-ati suparat pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate