chill0ut Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Eu sunt la constatatari la Politie... e misto aici )) Aveti insa grija Calea Grivitei e plina de ulei... Eram in intersectie in coloana... pe calea grivitei a venit un baiat... cam tare ce e drept si nu a mai putut frana... a intrat direct in mine fara a ma putea evita... NOROC ca eram cu masina pt ca altfel ramaneam fara picioare!!! Deci aveti mare grija in dreptul acelei intersectii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_ipaq Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Caderea Bastiliei pleaca din Piata Romana si da in Iancu de Hunedoara. Care-i legatura cu Calea Grivitei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Cred ca se referea, de fapt, la strada Piata Amzei. Ca se intalnesc toate 3 in intersectia aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulterieri Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 A patit ceva motociclistu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 A patit ceva motociclistu??? Pai eu n-am inteles exact. Baiatul care a intrat in tine, avea motor sau masina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 pariez ca avea motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 pariez ca avea motor Probabil. Altfel n-ar mai avea nici o legatura cu motociclismul. In afara de faptul ca soferul accidentat e motorist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jawa the Hutt Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Oricum, bine ca ne-a anuntat cat de buna e aderenta pe acolo ... da' totusi de unde atata ulei?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Caderea Bastiliei n-are nicio treaba cu Grivita. Despre ce intersectie e vorba de fapt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
child_of_maya Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 n-ati baut cafeaua sau nu si-a facut inca efectul...omu zice "eram la intersectie IN coloana"..., nu pomeneste decat de Calea Grivitei, nu si de Romana, Coloane, Amzei alte alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chill0ut Postat Septembrie 16, 2006 Autor Share Postat Septembrie 16, 2006 ma oameni... aveti mila de mine nu sariti la gatul meu! Eram cam socat... Deci intersectia aia de pe calea victoriei unde e fundatia de petrol si gaze... strada aia de taie calea victoriei nu se cheama grivitei/bastiliei unde e si ase-ul (una din 2)... eeeh aia era plina de ulei.... EU sunt motociclistul (dar conduceam masina) am postat doar sa va anunt... dar nu am dat toate detaliile (care intersectie, samd)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate