stoeanp Postat August 28, 2007 Autor Share Postat August 28, 2007 de unde as putea face rost de roti spitate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 de unde as putea face rost de roti spitate? Cred ca cel mai simplu,ebay-ul nemtzesc..Fox-ul si-a luat de-acolo roata cu totu',pt. VN-ul lui.Teoretic,eu i-am luat-o...Foloseste adresa mea de ebay.Atita timp cit isi plateste cumparaturile ... ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 Intrebare stupida: motoru' de pe EN500 fiind pe carburatie, teoretic ar trebui sa mearga cu benzina cu plumb, corect? Daca-i pun fara plumb de 95, ce se intampla nasol? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 Intrebare stupida: motoru' de pe EN500 fiind pe carburatie, teoretic ar trebui sa mearga cu benzina cu plumb, corect? Daca-i pun fara plumb de 95, ce se intampla nasol? Benzina fara plumb se pune. la greu. Cea cu plumb fuge mai tare doar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 Benzina fara plumb se pune. la greu. Cea cu plumb fuge mai tare doar. * Idem si la Intruder Cum s-au gandit japonezii astia la toate, domn'le! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Daca-i pun fara plumb de 95, ce se intampla nasol? Uite circel i-a pus numai fara plumb si a suferit mai multe mutatii. In prima faza lui circel i-a crescut intre craci rinocerul ala de intruder. Apoi EN-ul a primit alt proprietar dar a pastrat numerele si domiciliul. Acum o sa ii bag si eu niste fara plumb sa ii creasca o sea solo si portbagaj curbat. Ii baga si darian niste fara plumb si o sa creasca la seaua aia solo si un backrest. Nasol, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Uite circel i-a pus numai fara plumb si a suferit mai multe mutatii. In prima faza lui circel i-a crescut intre craci rinocerul ala de intruder. Apoi EN-ul a primit alt proprietar dar a pastrat numerele si domiciliul. Acum o sa ii bag si eu niste fara plumb sa ii creasca o sea solo si portbagaj curbat. Ii baga si darian niste fara plumb si o sa creasca la seaua aia solo si un backrest. Nasol, nu? S-a intins boala lui darian Sukhoi, incepi sa cazi si tu din pat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 S-a intins boala lui darian Sukhoi, incepi sa cazi si tu din pat? Aaaa...What?! Sa mori tu,cand o sa vezi ce sea o sa-i fac ...Mir-am-as sa nu vrei si la "rinocer"...Desi ar fi degeaba,ca tu stai aplecat in fatza,ca pe vitezane ...Lasa pushtiul in pace,el macar vrea chestii simple si la indemina,nu ca altii,monstrii cu 3 cilindri ... Urmatoarele 3 zile ma dau cu EN-ul...Vulcanul,in fine,e la reparat...Drept sa fiu,mi-ar fi placut sa fi avut EN-ul ca prima motoreta...Nu pleaca la fel k Vulcanu' (cai mai multi,cardan),un pic,doar,da' foarte elastica, sportiva,o inclin mai ceva k pe-a mea,mica,se strecoara usor printre masini...Nici n-am simtzit diferentza cu sau fara pasager.Astea,asa,k prime impresii...Prin amabilitatea Sukhoi-ului...O sa am de ,pina .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 .O sa am de ,pina .... Varianta noua: darian "beat" a cazut din pat!! laser frate. Asa se inmultesc bolile. Dar sincer, cred ca fabulezi: darian si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Varianta noua: darian "beat" a cazut din pat!! laser frate. Asa se inmultesc bolile. Dar sincer, cred ca fabulezi: darian si Poate merge cu Nestea verde?! Imbatat stapina-su',nu eu...! On-topic:cat haleste EN-ul,in oras ? Sa stiu cand sa-i bag diesel ...Ca de!N-are indicator de combustibil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat August 29, 2007 Autor Share Postat August 29, 2007 la al meu am scos un consum mediu de 5,5/100 si ar veni la plin autonomie de aprox. 270 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 de unde as putea face rost de roti spitate? E de vinzare,pe ebay.com, o janta spate. Costa 176 $. Transportul,insa ...Poate sa ajunga si la 100-150...Pot sa-ntreb,nu ma doare...Posibil sa gasesc si janta fatza. Mersi de info,cu consumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Poate merge cu Nestea verde?! Imbatat stapina-su',nu eu...! On-topic:cat haleste EN-ul,in oras ? Sa stiu cand sa-i bag diesel ...Ca de!N-are indicator de combustibil... 5.5 -6 mers normal Cum mergi tu ca apucatul, cred ca mai mult oleaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat August 29, 2007 Autor Share Postat August 29, 2007 E de vinzare,pe ebay.com, o janta spate. Costa 176 $. Transportul,insa ...Poate sa ajunga si la 100-150...Pot sa-ntreb,nu ma doare...Posibil sa gasesc si janta fatza. Mersi de info,cu consumul. baga si tu un link sa belesc ochii ca io nu am gasit nika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Ai gasit-o,acuma? Sa-l intreb cat face transportul ?Io zic sa gasesti intai un EN model nou,sa vezi daca s-ar potrivi jentile model cu spitze,in locul astorlalte. Sa dai o carutza de bani,si degeaba,sa te trezesti ca nu se potrivesc,ar fi cam nashpa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 (editat) baga si tu un link sa belesc ochii ca io nu am gasit nika intreaba aici Editat August 29, 2007 de sukhoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Mai e de acord cineva cu faptul ca motoru' asta are o cutie de viteze a naibii de scurta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Septembrie 5, 2007 Autor Share Postat Septembrie 5, 2007 este destul de scurta, dar e ok din partea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Nu ma deranjeaza cu nimic,si merg TARE...Cu Vulcanu' meu nu merg asa sportiv...La semafor,ma mai enerveaza k stau sa "crosetez" pina-n neutral ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Bine, nici pe mine nu ma deranjeaza foarte tare ca e scurta. Oricum 2/3/4 e o secventa care lasa in urma orice masina (si din nefericire imi si place sa trag un pic de gaz in secventa cu pricina ceea ce e cam trist pentru un incepator ca mine). Da' din cauza ca e scurta, ajung intr-a 6-a pe la 80 (cred). Eh, oricum mai mult de 120 nu pot sa merg prea mult, desi am un parbriz mic si cochet ma cam zboara vantu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Bine, nici pe mine nu ma deranjeaza foarte tare ca e scurta. Oricum 2/3/4 e o secventa care lasa in urma orice masina (si din nefericire imi si place sa trag un pic de gaz in secventa cu pricina ceea ce e cam trist pentru un incepator ca mine). Da' din cauza ca e scurta, ajung intr-a 6-a pe la 80 (cred). Eh, oricum mai mult de 120 nu pot sa merg prea mult, desi am un parbriz mic si cochet ma cam zboara vantu'. Mda,si eu,pe la 80 sunt intr-a 6-a...Da' nu protesteaza! He,he...Ieri,cu pasagera,fara parbriz, 150...SSST,sa nu m-auda Sukhoi,ce-am facut cu motoru' lui ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Mda,si eu,pe la 80 sunt intr-a 6-a...Da' nu protesteaza! He,he...Ieri,cu pasagera,fara parbriz, 150...SSST,sa nu m-auda Sukhoi,ce-am facut cu motoru' lui ... Nu te aude de la claxonul ala nesimtit si fii linistit ca las amenzile sa curga spre tine. 150 nu va vedea de la mine asa ca sa se bucure cat o mai primi saptamana asta, ca de la mine a primit doar 21 si o pauza nemeritata. Duminica isi va recapata stralucirea si probabil luni va merge in noua ei casuta. Cand va primi manetele de vtx si capacele de la comenzi curatate/cromate, capacul de radiator si seaua, va fi desavarsita, i se vor face poze si daca e cuminte, poate ma gandesc si la ghidon pentru sezonul urmator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Bai, parca AWD avea janta spate de vanzare de EN, din aia spitata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Bai, parca AWD avea janta spate de vanzare de EN, din aia spitata. Eu stiu ca VROIA una... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Bai, daca esti mic si rau nu mai comenta, ca are sigur, da nu stiu la ce bani o dadea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate