TheFatBob Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Salut ,am vazut ca uni s-au schimbat cuciucurile .Si ale mele dau semne de oboseala ,cam la ce preturii le-ati gasit .Si ce dimmesiuni au .Mersi sal,ai roata pe 16" pe spate? iti intra guma de 150 latime? am Dunlop nou de vinzare,la 130euro....+camera daca vrei,la 20euro,transport inclus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Salut ,am vazut ca uni s-au schimbat cuciucurile .Si ale mele dau semne de oboseala ,cam la ce preturii le-ati gasit .Si ce dimmesiuni au .Mersi Da, eu mi-am luat. Am luat de la Heidenau: 1. Pe fata (100/90 - 19) - 215 ron - http://www.heidenau.ro/index.php?page=shop...=1&Itemid=5 2. Pe spate (150/90 - 15, desi in talon este 140 ) - 350 ron - http://www.heidenau.ro/index.php?page=shop...rt&Itemid=5 La ala pe spate daca ii iei cat e normal, adica 140/90 - 15, te costa mai putin: 260 ron - http://www.heidenau.ro/index.php?page=shop...rt&Itemid=5 Dar na... Eu daca as putea mi-as pune si o roata de tractor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Ce-a uitat sa precizeze Beatrice,e ca nu-s tubeless. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Ba sunt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 in weekend se anunta ploi, asa ca am stabilit cu alex sa ne vedem tot la potcoava, pe la 19.00 la o bere cu grade; sper sa veniti cat mai multi, calare sau pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Cand, azi vineri sau sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 (editat) sorry am uitat sa pun ziua; ha ha ha, se vede ca fac comunicate de presa zilnic; deci maine, sambata, ne vedem la potcoava; alte propuneri nu am vazut deci pastram vechea locatie deocamdata Editat Mai 14, 2010 de Filosofull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Salut ,am vazut ca uni s-au schimbat cuciucurile .Si ale mele dau semne de oboseala ,cam la ce preturii le-ati gasit .Si ce dimmesiuni au .Mersi Pirelli ROUTE 140/90-15 de la ROMI3 de pe forum - 550 ron cu tot cu transport. Pe fata (100/90-19) nu l-am schimbat pentru ca inca mai rezista vreo cateva mii de km. Este tot in jur de 500 ron la ROMI3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 O sa incerc sa vin si eu sambata... Deci... Nimeni nu are nici o idee stralucita de unde pot sa scot niste cuzineti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 omuletz, am cautat ieri pe niste site-uri in germana si degeaba; azi le-am scris celor de la care am luat semeringurile, tot nemti, sa vedem ce raspund Mesaj completat mi-au raspuns ca doar la importator oficial se pare ca depinzi de united, ia uite aici ce scrie aici http://www.motoflash.ro/stiri/evenimente/u...l_kawasaki.html cica aduc orice piesa in regim de urgenta; asta e chiar haios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BAAL666 Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Vand grila radiator dotarea standard EN 500 ( a fost cumparata pt. a o modifica in vederea montarii pe vn800,... am renuntzat la tziganisme si am cumparta una cromata de pe ebay). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Poze, pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 mda...eu i-am cumparat-o de pe ebay...Ce mica-i lumea... Beatriciule...Intai,fa-o sa mearga...Lasa bling-bling-urile,acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 O sa mearga si ea... Intr-un final... Anu' asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 mda...eu i-am cumparat-o de pe ebay...Ce mica-i lumea...Beatriciule...Intai,fa-o sa mearga...Lasa bling-bling-urile,acuma spus al care nu-si mai scoate cosciugul ala, numit vn din cimitirul elefantilor pana la pastele viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulturash Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 +1 la 19 la potcoava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SaK Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Si eu maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Io o sa vin si o sa beau apa plata cu lamaie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Io o sa vin si o sa beau apa plata cu lamaie . Huo! Apa plata cu lamaie... M-ai dezamagit complet... Unde-ti e bre, spiritul ala rebel, bautor de bere? Sau vii cu motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Vin bre cu motoru da nu e vorba de asta... Vreau sa fiu apt de munca dupa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Aha... Tu ne minti... Tii la silueta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Io o sa vin si o sa beau apa plata cu lamaie . Huooooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BAAL666 Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 Am revenit cu poze pentru grila de radiator EN 500. Cat despre pret ..ma gandeam la 50 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 Am aflat care e problema la semnalizare: releul ars; mersi Eugen, tre sa te cinstesc; Darian, esti sigur ca ala de dacie se potriveste? dar unul de scuter? stii vreun magazin de unde sa-l iau? Ne vedem diseara la 7, incerc sa ajung primul si sa ocup o masa de 6 persoane, ca ne-am inmultit; probabil voi fi la parter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 Eugen, vii si tu, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate