tamas_09 Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 Sticker moto la comanda,cine face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 Sticker moto la comanda,cine face? Am un prieen care se ocupa cu asa ceva. Daca vrei, pot sa-ti dau telefonul lui. Este in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Ianuarie 12, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2011 sunt din cluj.da-mi o adresa de mail te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puffy2zero10 Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 si eu fac si la preturi omenesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Ianuarie 21, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2011 din pacate mi-am comandat deja de la un baiat din timisoara!ms oricum! Mesaj completat din pacate mi-am comandat deja de la un baiat din timisoara!ms oricum! Cam scump,dar le-a facut fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Pai ce inseamna "scump"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 (editat) 30 lei 4 stickere cu transport inclus . Cred ca a uitat sa puna ghilimelele Editat Ianuarie 28, 2011 de Robyb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 (editat) Sa intelegem ca tu te ocupi de asa ceva? Nu de alta dar s-ar putea sa apelez si eu in curand la tine, doar trebuie sa ma decid ce fel le vreau (sa imi termin si carenele de vopsit ca sunt la a 3-a vopsea care nu imi place ) Editat Ianuarie 28, 2011 de banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Se poate fabrica orice marime si orice culoare si aceste stickere se pot acoperii cu lac fara a se degrada ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 (editat) @banzay, da . vb pe PM cand vrei ceva @-alex- se poate orice marime orice culoare ( dar o singura culoare pe rand) si se pot acoperi cu lac. Practic de aia le acoperi cu lac sa nu se degradeze in timp . Editat Ianuarie 29, 2011 de Robyb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 @banzay, da . vb pe PM cand vrei ceva @-alex- se poate orice marime orice culoare ( dar o singura culoare pe rand) si se pot acoperi cu lac. Practic de aia le acoperi cu lac sa nu se degradeze in timp . Salut , stiu ca de aceia se acopera cu lac , intrebam ca sa stiu daca stickerele sunt compatibile cu lacul , ma gandesc ca altele nu! O sa te contactez cand am nevoie de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Ok, Roby, am bagat linkul la favorites. Cand se mai incalzeste sa trag si eu o mana de vopsea, te caut pt abtibilde... mersi frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2011 la banii mei de student e mult E ok! Recomand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adicaza Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 www.stickeretotale.ro 0721476974 adrian_cazangiu@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UzZy4rs Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 salutare..si eu as avea nevoie de stickerele de pe carena stanga la un rs 2003? este posibil? adica facut la comanda sau nush..plz help Mesaj completat modelu este urmatorul : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adicaza Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 salutare..si eu as avea nevoie de stickerele de pe carena stanga la un rs 2003? este posibil? adica facut la comanda sau nush..plz helpMesaj completat modelu este urmatorul : salut. fac numai prin decupaj. nu am cum face la marimea aia tiparit, asta inseamna ca nu pot scoate degradeurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 salutare..si eu as avea nevoie de stickerele de pe carena stanga la un rs 2003? este posibil? adica facut la comanda sau nush..plz helpMesaj completat modelu este urmatorul : Salut , incearca aici /index.php?showtopic=628000 bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaTTraP Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Pentru mai multe detalii intrati pe profilul meu de facebook (linkul este la semnatura), acolo veti gasi si adresa mea de YM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cusmanm Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 @banzay, da . vb pe PM cand vrei ceva @-alex- se poate orice marime orice culoare ( dar o singura culoare pe rand) si se pot acoperi cu lac. Practic de aia le acoperi cu lac sa nu se degradeze in timp . salut, chiar daca e veche discutia, ne putem auzi/vedea in Tm?! Am nevoie de cateva stickere pentru al meu motor... mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Iulie 7, 2021 Share Postat Iulie 7, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iulie 7, 2021 Share Postat Iulie 7, 2021 Dar ai tinut supararea in tine 8 anisori buni vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 7, 2021 Share Postat Iulie 7, 2021 Acum 8 ore, VyXxer a spus: Eu cand vad unul ca are sticker de asta cu motociclisti, daca nu raman indiferent, ma enervez ca se da lumea in stamba. Nu cred ca autocolantul face pe nimeni care il vede mai respunsabil. Doar creste orgoliul celui din masina pe care e aplicata galbejenia. De acord cu tine. E ca atunci când ești prost. Trebuie să o arăți. Acum 3 ore, Djenavar a spus: Dar ai tinut supararea in tine 8 anisori buni vad Haha as fi scris și eu dar am ratat topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate