Ioana Suzuki Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Salut, Mergem sambata la o plimbare? Ma gandeam la un oras medieval la 36 km de Ruse. Vedeti aici despre ce e vorba. http://amfostacolo.ro/bulgaria-pareri,4/ru...canta__4868.htm Vizitam, revenim la Ruse, mancam in centru si ne intoarcem la Bucuresti. Traseu estimat: 250 km. Intalnire la 10.00, plecare la 10.30. Ce spuneti, cine vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Daca nu ninge vin eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Daca nu ninge vin eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Bravo Ioana,asa te vreau cat mai multe excursii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Ianuarie 17, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2011 Daca nu ninge vin eu. Nu ninge, nu ninge!! Mesaj completat Bravo Ioana,asa te vreau cat mai multe excursii. Mi-am propus una pe saptamana! Mesaj completat Am uitat sa va zic, in ruinele respective mergem pe jos la vizitat, nu stam langa motoare 2 minute la o si ne intoarcem, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varu'1 Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 daca e vorba de sambata 29 ianuarie , venim si noi...sambata asta inca pregatim motoarele pt primavara.... Mona si Dan Mesaj completat vino joi la Pui de urs pe la 18.30 si mai vorbim.. pana atunci poate pui si " evenimentele Kodak " facute pe traseu si la masa Mona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Ianuarie 17, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2011 daca e vorba de sambata 29 ianuarie , venim si noi...sambata asta inca pregatim motoarele pt primavara....Mona si Dan Mesaj completat vino joi la Pui de urs pe la 18.30 si mai vorbim.. pana atunci poate pui si " evenimentele Kodak " facute pe traseu si la masa Mona Kodak moments sunt in primul link - sunteti si voi! Si ne organizam si pe 29 ianuarie, dar vreau sa ies saptamana asta. Am un asemenea motor care nu merita sa stea in curte Incerc sa ajung joi, sa mai stam de vorba Pentru restul... haideti la plimbare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VTwin Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Kodak moments sunt in primul link - sunteti si voi! Si ne organizam si pe 29 ianuarie, dar vreau sa ies saptamana asta. Am un asemenea motor care nu merita sa stea in curte Incerc sa ajung joi, sa mai stam de vorba Pentru restul... haideti la plimbare!!! Ehh, o fi el naravash, dar nici pe ploaie n-o merita scos ! ... dar mai e pan-atunci, sa nu vb cu pacat ! .. altfel, m-as baga si eu la tineri si nelinistiti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varu'1 Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Kodak moments sunt in primul link - sunteti si voi! Si ne organizam si pe 29 ianuarie, dar vreau sa ies saptamana asta. Am un asemenea motor care nu merita sa stea in curte Incerc sa ajung joi, sa mai stam de vorba Pentru restul... haideti la plimbare!!! unde este linkul de care vorbesti? Ca m-am tot uitat si nu am gasit nimic???? Cel mai bine , daca poti, trimite-le pe adresa de mail : mona_tico@yahoo.com sau daniel.dinu1106@yahoo.com. Si speram sa vi joi la Pui de urs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Ianuarie 20, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2011 unde este linkul de care vorbesti? Ca m-am tot uitat si nu am gasit nimic???? Cel mai bine , daca poti, trimite-le pe adresa de mail : mona_tico@yahoo.com sau daniel.dinu1106@yahoo.com.Si speram sa vi joi la Pui de urs. Uite linkul. http://s125.photobucket.com/albums/p69/Me_...2011%2001%2015/ Incerc sa ajung, dar nu promit. Sper sa fie sambata vreme de plimbare! Mesaj completat Dragi to'arasi si pretini, avand in vedere vremea mega naspa de afara... ar trebui sa o lasam pe altadata. Dar o sa ies macar prin Bucuresti, asa, sa dau nasul cu vantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Uite linkul. http://s125.photobucket.com/albums/p69/Me_...2011%2001%2015/ Incerc sa ajung, dar nu promit. Sper sa fie sambata vreme de plimbare! Mesaj completat Dragi to'arasi si pretini, avand in vedere vremea mega naspa de afara... ar trebui sa o lasam pe altadata. Dar o sa ies macar prin Bucuresti, asa, sa dau nasul cu vantul avand in vedere ce au comentat la meteo zic sa stai pe acasa asta ca sa ai nasul intreg pentru vremea frumoAsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 22, 2011 Admin Share Postat Ianuarie 22, 2011 Haideti baieti si fete, unde ne intalnim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 inchiriez saniute la intrarea de la arc in herastrau intalnire la ..... clopotei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 inchiriez saniute la intrarea de la arc in herastrauintalnire la ..... clopotei Nu-i corect! Am fost la Arc, dar nu era nicio saniuta de inchiriat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 inchiriez saniute la intrarea de la arc in herastrauintalnire la ..... clopotei * dai si-o cafea? sau un vin fiert...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 Nu-i corect!Am fost la Arc, dar nu era nicio saniuta de inchiriat! le.am dat in max 15 minute de la aparitie ca painea calda astept programari pentru maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 Maine treccu Cria p-acolo! Sa ne pastrezi o saniuta (la jumate) si un vin fiert! Vezi ca ne bizuim pe tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 * mda, a trecut Cria pe la Arc, da' nici urma de motociclist... sa speram ca la party or sa vina mai multi, altfel va trebui sa beau toata berea singura cateva fotografii din Bucuresti (nu Ruse) - iarna: (pe cele din Ruse le voi pune la primavara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2011 * mda, a trecut Cria pe la Arc, da' nici urma de motociclist...sa speram ca la party or sa vina mai multi, altfel va trebui sa beau toata berea singura cateva fotografii din Bucuresti (nu Ruse) - iarna: (pe cele din Ruse le voi pune la primavara ) Super tare monumenul cu Michael, nu stiam ca e unul in Bucuresti! Dar in alta ordine de idei... si motorul? Unde-i motorul?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 Motorul l-a dat pe...saniuta! ...ca vin fiert nu mai era! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 Se pare ca ieri toata lumea a nascut oameni de zapada in Herastrau! Acu' o saptamana am fost exact pe traseu propus aici: cucerirea cetatii Cherven cu motocicleta Bafta in cucerirea cetatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate