Paul_Gabriel Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Merita un Suzuky GXR 600 aproximativ 600 euro? (ca defect ar fii in primul rand optice si dupaia mecanice (curge ulei, is duse telescoapele + altele care nu mi le-o zis inca). As prefera sa-mi dati un raspuns pana maine dupa masa. Va multumesc, ramand dator si asfalt intins.(apropo cam car ar costa reparatiile) +ambreiaj, era sa uit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 am nevoie urgent de o platforma pentru o masina. a facut maica-mea accident si vreau sa aduc masina acasa. era cineva care avea platforma de inchireat pe zi din cate am inteles. stie cineva cine? sau un nr de telefon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Tractari Auto Cluj 0733.666.999 - 0752.515.313 - 0768.522.355 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Cine cauta sirena de alarma? Sa imi dea un semn, ca i'o dau eu de pe motorul meu. Nu de alta, dar la cate bazaconii ( de regula inutile si offtopic), nu mai gasesc anuntul cu pricina... si mai ales, topicul unde a postat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladbalas Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 daca e p aici vreun electrician meserias sau cunoasteti vreunul rog un numar de telefon; am cva probleme electrice la un gsx r600;stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 vreau carbid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Si eu, sa-mi fac o puscatoare!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragon tech Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Salut, In urma cu vre-o 3 ani am cumparat un sistem de comunicare Albrecht, pe care nu l-am mai folosit un an. Acum am nevoie de el pentru o excursie mai lunga si nu mai gasesc castile si microfonul care se monteaza in casca. Arata cam asa: Daca are cineva acelasi sistem sau un sistem compatibil si poate sa imi imprumute un set de casti cu microfon m-ar scoate dintr-o mare incurcatura. Teoretic maine ar trebui sa plec si un singur set de casti nu imi foloseste la nimic. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 teoretic, am eu acasa si nu il folosesc. Dar practic, trebuie sa ajung acasa de la servici si sa verific daca mai sunt unde le-am pus. 0745927446. Suna-ma pe la 1,30 si daca ai noroc, ai noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel_wings Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 am mers cu motorul la lucru si pe drum a inceput sa.mi curga ulei pe la cutia de viteze sau stiu eu ce.i akolo si nu am unde a o las este noapte si.mi curge ft mult...va rog ajutati.ma cumva sa o aduk acasa sau careva care se pricepe cat de cat la mecanica sa vina sa o vada ,k nu mai am niciun numar de la mecanic sau prieteni k mi s-a stricat telefonul si toate numerele mi.s salvate pe telefon.va rog mult si multumesc anticipat! P.S\;las numarul meu de telefon\\;0753646404 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 (editat) postasem ceva..dp aia am vazut ca esti din Cluj..cuze! Editat Septembrie 9, 2012 de euforiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel_wings Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 postasem ceva..dp aia am vazut ca esti din Cluj..cuze! ii ok...nu conta ca nu esti...si un sfat ii bun...mersi Salut, fa o verificare simpla nu necesita cunostinte de mecanica: te uiti sub motocicleta, sub baia de ulei si ar trebui sa fie un surub infiletat in ea (surubul de golire). Vezi daca mai este acolo sau daca e slabit. ok mersi mult mare domn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Salut Am nevoie de un pic de ajutor. Organizez un Campionat de Fotbal pe teren sintetic si am nevoie de cineva care se pricepe in photoshop, design, etc... sa ma ajute sa compunem un AFIS cu evenimentul. Contra cost bine'nteles... Multumesc. 0741207849, Aron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel_wings Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 cumpar Pasla sau unde as putea gasi in cluj?va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_Gabriel Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Kitul xenon de motociclete difera fata de cel de auto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark1tdr Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Kitul xenon de motociclete difera fata de cel de auto? stiu pe cineva care echipeaza motociclete cu kituri de bi-xenon de masina, nu stiu mai multe dar daca se potriveste de la masina ma gandesc ca no-r fi asa de diferite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 stiu pe cineva care echipeaza motociclete cu kituri de bi-xenon de masina, nu stiu mai multe dar daca se potriveste de la masina ma gandesc ca no-r fi asa de diferite nu difera cu nimik e tot un bec , un releu , un balast , atata ca cele speciale pentru moto au releul si balastul mai slim ( mai mici ) sa le poti pituli pe sub carene . Dca ai loc se poate pune si cel normal pentru masina eu am avuat si normal si slim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 (editat) nu difera cu nimik e tot un bec , un releu , un balast , atata ca cele speciale pentru moto au releul si balastul mai slim ( mai mici ) sa le poti pituli pe sub carene . Dca ai loc se poate pune si cel normal pentru masina eu am avuat si normal si slim Despre ce releu vorbesti,ca am xenon si pe masina si pe moto dar,n-am niciun releu.Sau nu stiu eu...Cum arata? Editat Septembrie 14, 2012 de Poly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Despre ce releu vorbesti,ca am xenon si pe masina si pe moto dar,n-am niciun releu.Sau nu stiu eu...Cum arata? la h7 nu exista releu doar la h 4 bixenon care face schimbul dintre faza scurta cu lunga de aiai trebe releu ....si difera chitul doar la grosime balastului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_Gabriel Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 @vlady_80 unde ai pus balastul? Sub carena? (ma refer la cele standard, nu slim) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 (editat) @vlady_80 unde ai pus balastul? Sub carena? (ma refer la cele standard, nu slim) impachetat in folie si niscai banda de izolat si bagat in cerena fata undeva intre bord si far vb de un transalp 600 Editat Septembrie 14, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Putin offtopic: A intrat cineva in Croatia cu duba de 3.5 tone? Stiti cumva de ce documente e nevoie? Am sunat la ambasada, aia mi-au zis ca e ok doar cu buletinul si actele masinii. In baza acestor informatii, pe un coleg de-al meu nu l-au lasat sa intre, pe motiv ca transporta marfa. Marfa era logistica pentru niste evenimente, nicicum comerciala. Netul e plin de informatii, dar nimic concret. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_enake Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Salut, Am nevoie de suportul de oglinda de pe stanga pentru Honda Hornet 2007 (PC41), daca are cineva si eventual cat ar costa. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 de unde fac rost de o bara de poliamida pt 2 crashuri? vreo 20 cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 de la dedeman. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate