T I M B E R L A N D Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 (editat) Tot bmw- ul e baza, dar unul de scandal, sa il tina minte "lumea". oare G450x?....ajunge el inapoi la Xr Editat Aprilie 16, 2013 de timberland0910 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 A fost cineva recent pe bucata asta de traseu? m-ar interesa starea drumului Intre Poiana Horii si Albac ai pasul Ursoaia care la ora asta e precis inca sub zapada. Este posibil sa trebuiasca sa te intorci, depinde daca au deszapezit sau nu. Au largit drumul de o vreme si doar o portiune de 5-10 km mai este neasfaltata, inainte vreme era forestier pur si blocat de gheata pana in mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 (editat) in poiana horii este zapada pe marginea drumului , dar nu stiu pana unde ca la un moment dat noi am facut dreapta pe un forestier Editat Aprilie 17, 2013 de timberland0910 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 stie cineva unde pot repara un laptop dell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 stie cineva unde pot repara un laptop dell La Pcmadd langa blocul spray: https://www.pcmadd.com/ Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 este undeva in marasti sau aproape o vulcanizare unde pot sa-mi dejantez rotile de motor? vreau sa le vopsesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Intre Poiana Horii si Albac ai pasul Ursoaia care la ora asta e precis inca sub zapada. Este posibil sa trebuiasca sa te intorci, depinde daca au deszapezit sau nu. Au largit drumul de o vreme si doar o portiune de 5-10 km mai este neasfaltata, inainte vreme era forestier pur si blocat de gheata pana in mai. Cam atata a fost toata zapada in Pasul Ursoaia, troiene mari pe laterale si in unele locuri zapada pe drum dar foarte putina.. Este un indicator dupa Matisesti cu "drum inchis circulatiei publice" dar nu e de bagat in seama O sa mai pun poze de pe traseu pe topicul de poze plimbari cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Salut, Am gasit un catel auriu, de talie medie, pe strada mecanicilor, cu o zgarda de piele la gat. Daca puteti careva sa'l tineti pana luni, cand va fii luat de un voluntar al Asociatia pentru protejarea animalelor NUCA, ar fii minunat. L'as tine eu, dar mai am un caine in curte si se bat, noaptea asta il tin pe al meu in casa. Mersi fain, Adi 0751185194 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Cam atata a fost toata zapada in Pasul Ursoaia, troiene mari pe laterale si in unele locuri zapada pe drum dar foarte putina.. Este un indicator dupa Matisesti cu "drum inchis circulatiei publice" dar nu e de bagat in seama IMG_7708.jpg O sa mai pun poze de pe traseu pe topicul de poze plimbari cluj Bun feed-backul ! Se pare ca a venit pana la urma primavara. Iar traseul Poiana Horii -Albac peste Ursoaia intra in patrimoniul drumurilor accesibile oricarui motor Felicitari pentru tura din "Tara Motilor". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 totusi unde pot sa-mi schimb cauciucurile pe jantele moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Andrei(Cocmotors)nu mai face operatia asta?Eu stiu ca da.Te pot ajuta cu un nr de telefon mersi cristi. mai degraba o locatie oriunde in zona, nu stiam decat la Sebi in gheorgheni dar nu stiu unde s-a mutat. Era un zvon cum ca s-ar fi mutat pe Bucuresti undeva. mi-ar conveni enorm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Tot in Gheorgheni pe Septimiu Albini, nr. 70 totusi unde pot sa-mi schimb cauciucurile pe jantele moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 salut! o amica are nevoie pentru o mica sedinta foto de o vespa, daca detineti sau stiti pe cineva care detine dati un numar de contact si s-or intelege ei. multam fain! numa' bine & doamne-agiuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Tot in Gheorgheni pe Septimiu Albini, nr. 70 pana la urma la mechatronics am fost. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
procust Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Stie cineva unde pot sa cumpăr un adaptor de la priza moto la cea auto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Stie cineva unde pot sa cumpăr un adaptor de la priza moto la cea auto? este vre-o diferenta? daca te referi la prize in care incap banane lungi sau scurte, aceeasi chestiune este si la masini. sunt prize mai adanci sau mai putin adanci dar toate functioneaza la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
procust Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 este vre-o diferenta? daca te referi la prize in care incap banane lungi sau scurte, aceeasi chestiune este si la masini. sunt prize mai adanci sau mai putin adanci dar toate functioneaza la fel. Mă refer de fapt la banana. M-am exprimat greșit. Diametru acesteia e mai mic la motor decât la mașina. Si toate sculele mele sunt cu banana pentru mașina. Am văzut un adaptor la Wunderlich dar costa 20 Euro numai transportul. http://www.wunderlich.de/shop/adapter-fur-din-steckdose-mit-kabel-3256.html. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Mă refer de fapt la banana. M-am exprimat greșit. Diametru acesteia e mai mic la motor decât la mașina. Si toate sculele mele sunt cu banana pentru mașina. Am văzut un adaptor la Wunderlich dar costa 20 Euro numai transportul. http://www.wunderlich.de/shop/adapter-fur-din-steckdose-mit-kabel-3256.html. pai daca cauti si tu la bmw ...platesti...marca nu produsul ...la noi la cluj este la piese de dacia cu 40 de lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Mă refer de fapt la banana. M-am exprimat greșit. Diametru acesteia e mai mic la motor decât la mașina. Si toate sculele mele sunt cu banana pentru mașina. Am văzut un adaptor la Wunderlich dar costa 20 Euro numai transportul. http://www.wunderlich.de/shop/adapter-fur-din-steckdose-mit-kabel-3256.html. Nu ai nevoie de nici un adaptor. Du-te in orcare en gros (Metro, Selgros, Cora) si vei gasi cel putin 3 tipuri de prize auto duble sau triple. Adaptoarele inseamna inca un rand de contacte imperfecte si sunt solutie doar pentru cei care nu au pus niciodata mana pe o surubelnita si in plus mai au si chef de cheltuit. Iti recomand sa iei o priza tripla, ai sa vezi ca avei avea nevoie. (gps;detector radar telefon- utilizate uneori simultan) . Adaptezi mecanic blocul de prize si apoi te conectezi la firele vechii prize (eu iti recomand chiar s-o desfintezi pentru ca a fost o idee ratata din start). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Nu ai nevoie de nici un adaptor. Du-te in orcare en gros (Metro, Selgros, Cora) si vei gasi cel putin 3 tipuri de prize auto duble sau triple. Adaptoarele inseamna inca un rand de contacte imperfecte si sunt solutie doar pentru cei care nu au pus niciodata mana pe o surubelnita si in plus mai au si chef de cheltuit. Iti recomand sa iei o priza tripla, ai sa vezi ca avei avea nevoie. (gps;detector radar telefon- utilizate uneori simultan) . Adaptezi mecanic blocul de prize si apoi te conectezi la firele vechii prize (eu iti recomand chiar s-o desfintezi pentru ca a fost o idee ratata din start). cel mai simplu cum zice si Galen. doar sa pui priza dubla/tripla intr-un loc unde nu are acces apa si daca iti vine cu cablu si banana, desfaci banana si legi direct pe baterie, eventual iei 2 conectori tip shaiba sa nu legi cablurile de borne direct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 (editat) 10003690 pe louis.de, 13 eur. Daca iti trebuie urgent si ai drum prin Cluj, banuiesc ca ti-l pot imprumuta pe al meu... Dan Cata. Editat Aprilie 21, 2013 de gabriela25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggabriel Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Andrei(Cocmotors)nu mai face operatia asta?Eu stiu ca da.Te pot ajuta cu un nr de telefon. Ba mai face, inclusiv echilibrare. Acum doua zile mi-am schimbat la el amandoua cauciucurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Cu cine ar trebuii sa vorbesc in cluj...pentru cateva stikere pt un r6....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
procust Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 (editat) 10003690 pe louis.de, 13 eur. Daca iti trebuie urgent si ai drum prin Cluj, banuiesc ca ti-l pot imprumuta pe al meu... Dan Cata. Multumesc frumos. Nu e urgent. Am găsit cablul meu vechi cu priza potrivită care e pentru GPS. Cu primul drum la Louise o sa-mi achiziționez piesa potrivită. Prizele sunt originale si prea estetice sa le inlocuiesc. Pentru 9 Euro nu se merita. Editat Aprilie 21, 2013 de procust Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 unde gasesc suruburi prindere parbriz ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate