Sari la conținut

procust

Membru
  • Număr conținut

    80
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Romania-Salaj
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    BMW F650, BMW R1200RT
  • Numar Moto
    da
  • Club
    Nein

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Nein

procust's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. http://www.motorradonline.de/motorradbranche/bmw-rueckruf-k-und-r-modelle-von-november-2003-bis-april-2011/647996 Eu am si schimbat deja. In Germania.
  2. Pai daca se rupe poate trebuie schimbat tot grupul si daca mai pui manopera la BMW costa ceva. Nu am întrebat de preț dar informația o aveam de la cineva de aici din Germania si recunosc ca nu am verovicat-o. M-am bucurat ca o schimba pe cheltuiala lor.
  3. Nu stiu daca s-a mai postat asta sau nu. Daca da, rog moderatorii sa stearga. BMW Motorrad recheama in service toate modeleel R si K fabricare intre 2003 si 2011 pentru inlocuirea " Radträger". Nu prea ma pricep la tehnica si nu stiu cum sa traduc. E o chestie pe care se monteaza roata spate si care e din duraluminiu. Daca se strange prea tare surubul la montat roata poate sa crape si se pierde pe drum roata spate. Au fost doua accidente, unul in SUA si unul in Spania cred. Actiunea e pe termen nelimitat sie e pe cheltuiala firmei. Multi au primit acasa instiintare. Eu am cumparat motorul la mana a doua si am mers personal la service pentru programare. Am inteles ca e destul de scumpa afacerea- cam 2000 de E si de aia e bine de facut. Sunt cam 300.000 de astfel de motoare in lume, 81.000 in De.
  4. Unde Pot schimba o Guma la motor cu echilibrare?
  5. Gtr dus cu remorca sa nu se uzeze pe autostrada. Lumea moto e foarte pestrita.
  6. Al meu s-a stricat la Rt a doua oară. La reprezentanta in Ungaria unde a fost reparat prima data mi-a spus mecanicul ca nu se poate repara eficient, fiind o greșeală de proiectare la care lucrează inca producatorul. Si cred ca așa e. Punctul slab al acestui motor. Din fericire nu te prea afectează la placerea calaritului, având alte metode sa nu ramii fără benzina. Alte puncte slabe sunt din fericire putine.
  7. procust

    BURSA LOCALA

    De vânzare BMW F 650 1995 stare F buna, lanț schimbat acum. Are top si doua sieduri Givi mari. Are 65k km. Cer cam 1600 Euro dar negociez. 0745833148
  8. procust

    Ajutor&asistenta moto!

    Multumesc frumos. Nu e urgent. Am găsit cablul meu vechi cu priza potrivită care e pentru GPS. Cu primul drum la Louise o sa-mi achiziționez piesa potrivită. Prizele sunt originale si prea estetice sa le inlocuiesc. Pentru 9 Euro nu se merita.
  9. procust

    Ajutor&asistenta moto!

    Mă refer de fapt la banana. M-am exprimat greșit. Diametru acesteia e mai mic la motor decât la mașina. Si toate sculele mele sunt cu banana pentru mașina. Am văzut un adaptor la Wunderlich dar costa 20 Euro numai transportul. http://www.wunderlich.de/shop/adapter-fur-din-steckdose-mit-kabel-3256.html.
  10. procust

    Ajutor&asistenta moto!

    Stie cineva unde pot sa cumpăr un adaptor de la priza moto la cea auto?
  11. procust

    GPS MOTO

    Stie cineva unde Pot cumpara un adaptor de la priza moto La cea Auto?
  12. Multumesc mult. Poate ne întîlnim cândva si dau o bere. Drumuri bune si asfalt uscat!
  13. Poti Te rog sa pui o poza cu acea siguranță ? Am schimbat si eu după ce mi-a sărit odată. Dar acum tre sa schimb iar kit de lanț si parca vreau una noua. Multumiri anticipate!
×
×
  • Creează nouă...