puya123123 Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 am facut pana la motocicleta,gaura din cauciuc nu cred ca e prea mare,deoarece nu am depistat-o inca.ma gandeam sa duc cauciucul la vulcanizare,sau sa-l schimb,este fara camera.acum va intreb pe voi,care ar fi riscurile dak imi repar cauciucul ? se poate desprinde din nou in acelasi loc unde va fi peticit?voi cum procedati ? merci anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 Du-te la vulcanizare, daca nu e taietura, sau nu e foarte aproape de margine n-ai treaba. Eu merg cu un cauciuc vulcanizat de vreo 5,000 km, daca nu si mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 iti baga un vierme. E ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Septembrie 20, 2006 Autor Share Postat Septembrie 20, 2006 okay multumesc pentru raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 personal recomand Sama ..aia cu rotile....nu stiu parerea altora dar eu acolo am fost!Am avut o pana ..la 2 zile pierdeam o atmosfera! si am rezolvat-o ! m-a costat 70 lei noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrub Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 cat un cauciuc SH mi se pare mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 O pana in Crangasi la o vulcanizare : 7 lei . De zece ori mai putin ca la Sama !!! Teribil . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 eu am dat vreo 30 de mii sa`mi bage un snur de ala cu maclavais..si a tinut si inca tine ok luasem un holsurub, nou nout, cu filetul intact..ma intreb daca n`a fost cu dedicatie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 eu am dat vreo 30 de mii sa`mi bage un snur de ala cu maclavais..si a tinut si inca tine ok ala e viermele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Septembrie 21, 2006 Autor Share Postat Septembrie 21, 2006 mi-a pus si mie un vierme din ala(de fapt cauciucului i-a pus) cu 30 de mii..si vad ca tine doamne ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate