Ulita Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 Va salut, Am si eu o mica problema la acceleratia unei Honda Hornet din 2000. Se misca acceleratia(o miscare sus, jos, circulara) cu tot cu butucul unde intra cablul de acceleratie, cand se misca in sus, loveste in maneta de frana.Mentionez, ca eu asa am cumparato,si nu are ghidon original. Se poate repara?. Are cumva un surub de blocare?. Astept sfaturi de la cunoscatori! Merci fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 Se poate repara?. Are cumva un surub de blocare? Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 Va salut,Am si eu o mica problema la acceleratia unei Honda Hornet din 2000. Se misca acceleratia(o miscare sus, jos, circulara) cu tot cu butucul unde intra cablul de acceleratie, cand se misca in sus, loveste in maneta de frana.Mentionez, ca eu asa am cumparato,si nu are ghidon original. Se poate repara?. Are cumva un surub de blocare?. Astept sfaturi de la cunoscatori! Merci fain! Cred ca partea din stanga are un mic stutz/bumb care intra in o gaura din ghidon. Ghidonul nou nu o mai are si probabil stutu ala a fost taiat ca sa potriveasca. Lucru de roman facut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 Desfaci tot butucul Âşi te uiți după un Âştuț mic. Dacă nu e înseamnă că a fost tăiat. Butucul vine cu un Âştuț mic din fabrică, Âştuț ce intră în ghidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Februarie 5, 2011 Autor Share Postat Februarie 5, 2011 Da Merci ptr. raspuns!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 Merci ptr. raspuns!!!!! fara "stut" infasori banda izolatoare , carton, smirghel, sau tabla subtire ( din doza de bere) pe ghidon in locul de fixare a nucii pe ghidon, ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Februarie 6, 2011 Share Postat Februarie 6, 2011 Va salut,Am si eu o mica problema la acceleratia unei Honda Hornet din 2000. Se misca acceleratia(o miscare sus, jos, circulara) cu tot cu butucul unde intra cablul de acceleratie, cand se misca in sus, loveste in maneta de frana.Mentionez, ca eu asa am cumparato,si nu are ghidon original. Se poate repara?. Are cumva un surub de blocare?. Astept sfaturi de la cunoscatori! Merci fain! banda izolatoare dinaia de panza ,sau daca ai rabdare vezi unde a fost acel stut dai o gaura in centrul lui 1,5-2mm si bagi un holsurub mic care sa ramana aprox.4mm afara apoi dai gaura in ghidon unde va intra acel holsurub . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate