Sari la conținut

Accident filmat.


dayro_25
 Share

Postări Recomandate

"Inspirat a fost motociclistul din imagini când Âşi-a montat o cameră pe cască: a ieÂşit un filmuleț extrem de spectaculos, deÂşi motorul său a fost făcut praf.

 

După cum se poate vedea, iubitorul de deplasări pe două roți opreÂşte încetiÂşor în spatele unui SUV care a frânat Âşi se uită cum să îl depăÂşească. Nu trece prea mult timp că se trezeÂşte lovit din spate de un alt automobil, condus de o femeie.

 

Miraculos, deÂşi motorul are grav de suferit Âşi intră sub maÂşină, motociclistul aterizează în picioare, după care se uită Âşi nu-i vine nici lui să creadă că e întreg."

 

Sursa si video :

 

http://www.libertatea.ro/stire/video-iata-...ent-321585.html

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca nu ar fi fost filmata faza,scenariul ar fi sunat cam asa: O bestie de motociclist neatent si probabil baut (care circula cu viteza extrem de mare), i-a taiat calea soferitei atente si inocente care nu a mai putut evita accidentul... :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:P Mare noroc a avut..da`l dreacu de motor bine ca e el intreg..ii da dauna totala si isi ia altu` , cred ca daca era unu cu vreo dacie..lovea si masina din fata.. :)
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum ma nene de bun simt ? Mi se pare absolut normala reactia femeii respective, de altfel idioata si proasta si care merita bataie. Pai la cum a dat peste ala, a avut noroc ca n-a patit baiatul nimic, ca altfel...In cazul in care n-ati observat motociclistul era in stare de soc, nici macar nu stia ce sa spuna, nu-i venea sa creada ce s-a intamplat, cum s-o mai ia si pe aia la bataie. Ce sa mai, unii oameni nu trebuie sa conduca nimic pe drumurile publice.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ca de obicei, motociclistul a patit-o din cauza vitezei excesive cu care mergea. de fapt statea. cred ca ar fi trebuit sa i se ia permisul pe loc pt ca a dat in marsarier peste jeep-ul femeii, al naibii satanist nenorocit, voia sa o si violeze pe baba aia...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In aceasta sectiune nu se discuta despre accidente filmate de pe net sau cele in genul asta.

E plin netul de accidente filmate, daca ar fi sa le comentam pe toate mai facem o sectiune.

 

Vorbim aici de accidente despre care se cunosc date reale cat de cat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...