iTrance Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 (editat) Salutare tuturor .. sunt de ceva timp pe forum si am zis sa postez si eu problema mea .. Am 16 ani jumate , 1 m 60 si 51 de kg ..inca nu am A1 vreau sa ma duc de luni sa vad ce trb sa am la dosar si cat ma costa.. stie cnv ? vad ca ninge si e frig ma poate duce in poligon ? A 2 problema e ca sunt cam mic de statura si ma streseaza chestia asta x_x . Am mai condus o aprilia scarabeo 49 cm timp de un an si am zis sa trec si eu la 125 ca "bajetii" . Problema e ca nu stiu ce sa aleg dintre : aprilia rs 125 , cagiva mito 125 , honda nsr , gilera dna 49 cm , 70 sau 125 , derbi , yamaha tzr sau yzf . Deci vreau ceva potrivit pentru inaltimea mea .. tin sa mentionez ca o sa conduc doar in oras si ca nu vreau sa bag bani in ea din luna in luna ..macar la 2 , 3 luni sa schimb consumabilele si in rest benzina + ulei . Vreau sa o cumpar sh si am nevoie de ajutorul vostru'.. problema cea mai importanta e sa aleg un motor in care sa ajung cu picioarele jos sau macar cu varfurile . O zi buna . Ps : am vazut ca sunt oameni care fac misto de astia mai "mici" care "nu stiu" .. deci va rog fara fraze de genu' : "incearca cu tocuri" sau alte faze. Editat Februarie 19, 2011 de iTrance Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 rs 125 cred ca atingi cu varfurile jos dar bagi bani mai multi in ea (2t) yzf r125 e mai inalta, nu cred ca atingi jos dar dar bagi in ea mai putin, tine si mai mult (4t) cbr 125 ar mai fi o varianta...vad ca nu ai scris-o in topic. Ajungi jos cu varfurile, tine mult, ieftina intretinerea (4t) bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Salutare tuturor .. sunt de ceva timp pe forum si am zis sa postez si eu problema mea .. Am 16 ani jumate , 1 m 60 si 51 de kg ..inca nu am A1 vreau sa ma duc de luni sa vad ce trb sa am la dosar si cat ma costa.. stie cnv ? vad ca ninge si e frig ma poate duce in poligon ? A 2 problema e ca sunt cam mic de statura si ma streseaza chestia asta x_x . Am mai condus o aprilia scarabeo 49 cm timp de un an si am zis sa trec si eu la 125 ca "bajetii" . Problema e ca nu stiu ce sa aleg dintre : aprilia rs 125 , cagiva mito 125 , honda nsr , gilera dna 49 cm , 70 sau 125 , derbi , yamaha tzr sau yzf . Deci vreau ceva potrivit pentru inaltimea mea .. tin sa mentionez ca o sa conduc doar in oras si ca nu vreau sa bag bani in ea din luna in luna ..macar la 2 , 3 luni sa schimb consumabilele si in rest benzina + ulei . Vreau sa o cumpar sh si am nevoie de ajutorul vostru'.. problema cea mai importanta e sa aleg un motor in care sa ajung cu picioarele jos sau macar cu varfurile . O zi buna . Ps : am vazut ca sunt oameni care fac misto de astia mai "mici" care "nu stiu" .. deci va rog fara fraze de genu' : "incearca cu tocuri" sau alte faze. A1 costa cam 3-5 mil +1,5-2m analizele nu cred ca te baga in poligon acum, oricum mai dureaza cateva saptamani pana faci legislatia.. poligonul nu e greu pt scoala fa chestionare pe drpciv.com sunt la fel ca la sala.. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Salutare tuturor .. sunt de ceva timp pe forum si am zis sa postez si eu problema mea .. Am 16 ani jumate , 1 m 60 si 51 de kg ..inca nu am A1 vreau sa ma duc de luni sa vad ce trb sa am la dosar si cat ma costa.. stie cnv ? vad ca ninge si e frig ma poate duce in poligon ? A 2 problema e ca sunt cam mic de statura si ma streseaza chestia asta x_x . Am mai condus o aprilia scarabeo 49 cm timp de un an si am zis sa trec si eu la 125 ca "bajetii" . Problema e ca nu stiu ce sa aleg dintre : aprilia rs 125 , cagiva mito 125 , honda nsr , gilera dna 49 cm , 70 sau 125 , derbi , yamaha tzr sau yzf . Deci vreau ceva potrivit pentru inaltimea mea .. tin sa mentionez ca o sa conduc doar in oras si ca nu vreau sa bag bani in ea din luna in luna ..macar la 2 , 3 luni sa schimb consumabilele si in rest benzina + ulei . Vreau sa o cumpar sh si am nevoie de ajutorul vostru'.. problema cea mai importanta e sa aleg un motor in care sa ajung cu picioarele jos sau macar cu varfurile . O zi buna . Ps : am vazut ca sunt oameni care fac misto de astia mai "mici" care "nu stiu" .. deci va rog fara fraze de genu' : "incearca cu tocuri" sau alte faze. la aprilia doar cu varfurile la yzf nici vorba;) la nsr exista o optiune scoala te ajunge maxim 7 milioane jumate 5 milioane inscrierea cu tot ce este necesar la scoala si 1 milion jumate maxim 2 dosarul si cu toate taxele de examinare , de poligon s.a.m.d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 La clasa 125 exista doar 2 motociclete , mito si rs , mai departe vezi tu pe care o alegi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Ia Varadero , Honda Varadero XLV 125 , cel mai bine ar fi se te urci pe ele , si asa iti dai seama cum vine , pt ca un factor important il are latimea seii in zona picioarelor , greutatea , chiar daca atingi cu toata talpa degeaba dacai prea greu motorul pentru tine . Mesaj completat La clasa 125 exista doar 2 motociclete , mito si rs , mai departe vezi tu pe care o alegi. asa e , de moto astea trebuie sa te feresti la 125 , pe care mito si rs le stiu , stau toate in garaj ( a se citi scricate ), in timp ce celelalte se plimba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Ia Varadero , Honda Varadero XLV 125 , cel mai bine ar fi se te urci pe ele , si asa iti dai seama cum vine , pt ca un factor important il are latimea seii in zona picioarelor , greutatea , chiar daca atingi cu toata talpa degeaba dacai prea greu motorul pentru tine .Mesaj completat asa e , de moto astea trebuie sa te feresti la 125 , pe care mito si rs le stiu , stau toate in garaj ( a se citi scricate ), in timp ce celelalte se plimba Du-te cauta-ma in alta parte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 (editat) Chivu Mihai: tare postu` Chivu Mihai: de la 125 Chivu Mihai: sigur tre' sa sara vre-unu` de poponeata Chivu Mihai: Marius Vararu: Marius Vararu: a sarit alinu Marius Vararu is typing... Marius Vararu : ) Chivu Mihai: eram sigur Chivu Mihai: )) Editat Februarie 20, 2011 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Chivu Mihai: tare postu`Chivu Mihai: de la 125 Chivu Mihai: sigur tre' sa sara vre-unu` de poponeata Chivu Mihai: Marius Vararu: Marius Vararu: a sarit alinu Marius Vararu is typing... Marius Vararu : ) Chivu Mihai: eram sigur Chivu Mihai: )) Ei na?Bai baieti pana in ziua de azi nu s-a facut o alta motocicleta de 125 in afara de mito si rs.Ele sunt singurele ce au ciclistica , frane , putere , aspect si orice mai vreti voi.Tot ele sunt foarte fiabile daca sunt pe mana cui trebuie...luati-va motociudatenii gen yzf , cbr si ce mai e pe piata dar sa nu va considerati motociclisti sau detinatori de motociclete ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Ei na?Bai baieti pana in ziua de azi nu s-a facut o alta motocicleta de 125 in afara de mito si rs.Ele sunt singurele ce au ciclistica , frane , putere , aspect si orice mai vreti voi.Tot ele sunt foarte fiabile daca sunt pe mana cui trebuie...luati-va motociudatenii gen yzf , cbr si ce mai e pe piata dar sa nu va considerati motociclisti sau detinatori de motociclete ok? dc nu ? nu conducem tot 2 roti ? de cand treaba cu motociudatenii fiecare motocicleta e buna daca stii sa o folosesti , cat timp yzf si cbr-ul sunt 4 timpi nu o sa traga la fel de tare ca rs-ul dar nici n-o sa consume ca el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 dc nu ? nu conducem tot 2 roti ? de cand treaba cu motociudatenii fiecare motocicleta e buna daca stii sa o folosesti , cat timp yzf si cbr-ul sunt 4 timpi nu o sa traga la fel de tare ca rs-ul dar nici n-o sa consume ca el Bai prietene mai scuteste-ne cu consumul tau ok?E ceva fara valoare la clasa asta nu vorbimde masini cu un consum de 5 l vs masini cu un consum 20 l.Si nu , nu e suficient sa aibe 2 roti daca sunt 2 roti proaste ok? Hai ca nu stau la discutii cu voi ca oricum nu puteti intelege , sunteti niste copii entuziasmati de motociudateniile voastre care nu stiu ce este aia o motocicleta si da mi se pare normal sa le laudati , dar peste 2 ani nu o sa le mai laudati. Ciao ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 (editat) nu va considerati motociclisti sau detinatori de motociclete ok? Unde te încadrezi ? Or fi băi Aline, păcat că au rămas puțini ăia care încă mai Âştiu să tragă de ele. Restul s-au dat făr` de cuoaie. Încearcă totuÂşi să nu mai copiezi posturile lu` stresu` că nu-i frumos Dai impresia de mumu in the backside. Editat Februarie 20, 2011 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Unde te încadrezi ? Or fi băi Aline, păcat că au rămas puțini ăia care încă mai Âştiu să tragă de ele. Restul s-au dat făr` de cuoaie. Încearcă totuÂşi să nu mai copiezi posturile lu` stresu` că nu-i frumos Dai impresia de mumu in the backside. Eu ma incadrez la detinatori de motociclete , motociclist cand o sa ma consider si anume dupa vreo 100 000 km , nu am sa mai scriu pe forumul asta decat la subforumurile discutii generale si timp liber. Mesaj completat Unde te încadrezi ? Or fi băi Aline, păcat că au rămas puțini ăia care încă mai Âştiu să tragă de ele. Restul s-au dat făr` de cuoaie. Încearcă totuÂşi să nu mai copiezi posturile lu` stresu` că nu-i frumos Dai impresia de mumu in the backside. Nu copiez nimic chivule , lucrurile astea le spun dinainte sa le spuna stresu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Dacă zi tu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 (editat) mai aline , totusi , sa nu uitam ca noi ( alde astia mai fraieri : chivu , adi , eu , etc ) avem mai multe ore la semafor decat tine la tv si pc Editat Februarie 20, 2011 de marius_vararu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 mai aline , totusi , sa nu uitam ca noi ( alde astia fraieri : chivu , adi , eu , etc ) avem mai multe ore la semafor decat tine la tv si pc Cine ma adi? eu zic sa recalculezi. Iar voua va urez multi inainte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Mito e inalta , incearca RS , daca nici pe aia nu stai bine , incearca altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Da, un raptor. Mie motoreta asta nu mi s-a părut înaltă. Am 1,78 Âşi stau bine pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 /index.php?showtopic=161763 prietene intra aici si vezi ceti place si parerea mea e ca ficare motociclist isi lauda motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Salutare tuturor .. sunt de ceva timp pe forum si am zis sa postez si eu problema mea .. Am 16 ani jumate , 1 m 60 si 51 de kg ..inca nu am A1 vreau sa ma duc de luni sa vad ce trb sa am la dosar si cat ma costa.. stie cnv ? vad ca ninge si e frig ma poate duce in poligon ? A 2 problema e ca sunt cam mic de statura si ma streseaza chestia asta x_x . Am mai condus o aprilia scarabeo 49 cm timp de un an si am zis sa trec si eu la 125 ca "bajetii" . Problema e ca nu stiu ce sa aleg dintre : aprilia rs 125 , cagiva mito 125 , honda nsr , gilera dna 49 cm , 70 sau 125 , derbi , yamaha tzr sau yzf . Deci vreau ceva potrivit pentru inaltimea mea .. tin sa mentionez ca o sa conduc doar in oras si ca nu vreau sa bag bani in ea din luna in luna ..macar la 2 , 3 luni sa schimb consumabilele si in rest benzina + ulei . Vreau sa o cumpar sh si am nevoie de ajutorul vostru'.. problema cea mai importanta e sa aleg un motor in care sa ajung cu picioarele jos sau macar cu varfurile . O zi buna . Ps : am vazut ca sunt oameni care fac misto de astia mai "mici" care "nu stiu" .. deci va rog fara fraze de genu' : "incearca cu tocuri" sau alte faze. RS 125 eu am luat-o pe a mea aveam 1.72 si stateam cu genunchiu' indoit( Model 99-05 ) si se si modifica inaltimea , cel putin la rs. Mesaj completat dc nu ? nu conducem tot 2 roti ? de cand treaba cu motociudatenii fiecare motocicleta e buna daca stii sa o folosesti , cat timp yzf si cbr-ul sunt 4 timpi nu o sa traga la fel de tare ca rs-ul dar nici n-o sa consume ca el rs meu ia 4 afara si 5 in oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 RS 125 eu am luat-o pe a mea aveam 1.72 si stateam cu genunchiu' indoit( Model 99-05 ) si se si modifica inaltimea , cel putin la rs.Mesaj completat rs meu ia 4 afara si 5 in oras +ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 geezus ce e pe aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 +ulei Da mane dar cat... bagi peste 1200 de km cu un rezervor de ulei. Eu zic ca rs este cel mai putrivit pentru el e mai jos , o sa ii se potriveasca bine... Mesaj completat Salutare tuturor .. sunt de ceva timp pe forum si am zis sa postez si eu problema mea .. Am 16 ani jumate , 1 m 60 si 51 de kg ..inca nu am A1 vreau sa ma duc de luni sa vad ce trb sa am la dosar si cat ma costa.. stie cnv ? vad ca ninge si e frig ma poate duce in poligon ? A 2 problema e ca sunt cam mic de statura si ma streseaza chestia asta x_x . Am mai condus o aprilia scarabeo 49 cm timp de un an si am zis sa trec si eu la 125 ca "bajetii" . Problema e ca nu stiu ce sa aleg dintre : aprilia rs 125 , cagiva mito 125 , honda nsr , gilera dna 49 cm , 70 sau 125 , derbi , yamaha tzr sau yzf . Deci vreau ceva potrivit pentru inaltimea mea .. tin sa mentionez ca o sa conduc doar in oras si ca nu vreau sa bag bani in ea din luna in luna ..macar la 2 , 3 luni sa schimb consumabilele si in rest benzina + ulei . Vreau sa o cumpar sh si am nevoie de ajutorul vostru'.. problema cea mai importanta e sa aleg un motor in care sa ajung cu picioarele jos sau macar cu varfurile . O zi buna . Ps : am vazut ca sunt oameni care fac misto de astia mai "mici" care "nu stiu" .. deci va rog fara fraze de genu' : "incearca cu tocuri" sau alte faze. De unde esti tu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iTrance Postat Februarie 20, 2011 Autor Share Postat Februarie 20, 2011 (editat) Neamt , Roman .. imi place cum arata marca asta de gilera DNA .. oare e potrivit ptr inaltimea mea ? imi puteti da cateva specificatii sa facem comparatii ? Editat Februarie 20, 2011 de iTrance Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 M-am dat cu gilera dna. ÂŞaua e ceva mai naltă decât la rs, dar nu exagerat. @MALASORTE mie îmi sugea 1 litru la 800km pompa de ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate