Marius Mihasan Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Incerc sa gasesc o surubelnita ca cea produsa de Spectools Skewdriver, dar nu ma prea pricep la scule. Imi trebuie pentru cele doua suruburi de amestec greu de accesat la carburatoarele de F650. Ce doresc este deci o surubelnita in unghi drept cu care sa pot numara rotatiile surubului. C-am asa sa functioneze http://www.youtube.com/watch?v=18cUU0ySw-U...feature=related (faceti abstractie de partea comerciala). Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 incearca pe www.uni-max.ro au ecipamente si unelte foate bune si de calitate,ar trebui sa gasesti. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 "c-am" asa mai bine o lasi dracului de treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 (editat) Gasesti aici, costa 14 lire plus transport - trimit si in Romania. Editat Februarie 21, 2011 de ottoMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 noi ne-am luat de louis codul este 10003172 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 (editat) numai pentru atata lucru poti baga un cap de surubelnita (masina de infiletat) intr-un furtun ... eventual il asiguri cu ceva adeziv...poti desfileta dupa coltz fara sa demontezi carbul si fara sa zgarii alte piese... si il porti in trusa de scule Editat Februarie 21, 2011 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Februarie 21, 2011 Autor Share Postat Februarie 21, 2011 Multumesc pentru sugestii, codul de pe louis si link-ul de pe Carbtune sunt exact ce cautam. Bafta MM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Eu am asa ceva: http://www.ubuyez.com/index.php?main_page=...p;products_id=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Eu am una asa: O fi buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Eu am una asa: O fi buna? Daca potriveste la culoare cu motocicleta este Ok .Eu am o surubelnita cam de 4 cm si degete subtiri de pianist( ginecolog) si ma descurc. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Eu am una asa: O fi buna? Este surubelnita standard din trusa Hondei TA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Indubitabil. Lasa ca ma fac eu mare si-mi iau si bembe. La ala nu-ti mai trebe nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate