KIDROCK Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 Stiu ca sunt si muntomani pe aici asa ca cine are chef de tropaiala sambata,tura usoara,Busteni-Refugiul Costila,dati de veste aici ...asa ca sa treaca timpul mai usor pana iesim pe strazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 Salut,pleci din Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 Cum este traseul? Enduro touring? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 Cum este traseul? Enduro touring? Cel mai probabil e pe propriile picioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Martie 7, 2011 Autor Share Postat Martie 7, 2011 Salut,pleci din Bucuresti. da Cum este traseul? Enduro touring? se poate spune si asa Cel mai probabil e pe propriile picioare. corect Mesaj completat sa ma scuze admin-ul daca nu isi are locul topic-ul aici,dar in perioada asta nu cred ca incurca prea mult pe cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 Ma ai ca partener de drum,astept ora de intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Martie 8, 2011 Autor Share Postat Martie 8, 2011 Ma ai ca partener de drum,astept ora de intalnire. momentan suntem 4,deci ma gandesc ca e mai comod si mult mai ieftin sa luam masina.in cazul asta da-mi un pm cu messengerul tau ca sa vedem de unde te luam si la ce ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 Stiu ca sunt si muntomani pe aici asa ca cine are chef de tropaiala sambata,tura usoara,Busteni-Refugiul Costila,dati de veste aici...asa ca sa treaca timpul mai usor pana iesim pe strazi Hai noroc, Daca nu gresesc, traseele turistice sunt inchise in perioada asta, cel putin oficial. Pe unde vreti sa o luati spre Costila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Martie 11, 2011 Autor Share Postat Martie 11, 2011 traseul pe care vom merge noi e ok,se merge numai prin padure,altitudine mica,nu exista risc de avalansa.merge pana la refugiul costila nu intram in vale daca mai sunt doritori,maine sambata,ora 06:10,la personalul 3001 7 persoane pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 Offf, ce as fi venit si eu daca nu aveam treaba maine... Vezi ca am ajuns si eu odata pe acolo cam tot in perioada asta. Am traversat valea, ne-am invartit un pic, si cand ne-am intors nu mai recunosteam zona, tocmai fusese o avalansa. Aveti mare grija, mai bine nu intrati pe vale. Si puneti si 2-3 poze la intoarcere pe aici, sa mai imi amintesc si eu cum arata muntele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Martie 11, 2011 Autor Share Postat Martie 11, 2011 punem punem Mesaj completat 9 persoane plus un caine ora 06:10 pentru cine mai vrea sa vina la peron la 3001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate