ianachim Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 chiar asa cand sa trimitem avansul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 chiar asa cand sa trimitem avansul? Ce tot intrebi atata frate ? Cu 2 janghine de bmw ... Ti-o fi greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Ce tot intrebi atata frate ? Cu 2 janghine de bmw ... Ti-o fi greu asta e oricum am inteles ca pentru astia de pe urma"nehotaratii" tariful este majorat cu 55 la sula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian.cherches Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Se pare ca Louis ne-a influentat pe multi.Si eu incerc sa fac tura vara asta, cu 2 motociclete. Ai gasit ceva cazare buna la Bruneck? Mesaj completat Ai cumva o harta detaliata cu Dolomitii, in format electronic? Salutare , ziceti mi va rog si mie unde dau de brosura asta Louis, ca m ati facut curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 ... 55 la sula ... pot sa-ti platesc tie in avans ? in natura ? cu laptic de taur proaspat stors ? PS - cand pot sa vin sa-ti iau gunoiu ? si sa-mi raspunzi tu la usa ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 pot sa-ti platesc tie in avans ? in natura ?cu laptic de taur proaspat stors ? PS - cand pot sa vin sa-ti iau gunoiu ? si sa-mi raspunzi tu la usa ...... imi pare rau nu ai bmw sa iei gunoiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 26, 2011 Autor Share Postat Aprilie 26, 2011 imi pare rau nu ai bmw sa iei gunoiul haoleo, astia nu mai creste niciodata! Mesaj completat Salutare , ziceti mi va rog si mie unde dau de brosura asta Louis, ca m ati facut curios Din cate imi amintesc, s-a dat "la pachet" cu catalogul Louis 2011. Mesaj completat Neatza, Cand sarim cu banu? Ca sa ma pregatesc. Neatza! Incepand de maine ar fi bine... 175eur/pers avansul. Contul e acelasi: 11704858, numele: Vlad Marica, la orice Raiffeisen. Va rog insa sa asteptati sa confirm intai ca mi s-a reactivat contul ca nu l-am mai folosit de muuult si pare ca e inactiv, rezolv maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 haoleo, astia nu mai creste niciodata! " Ma asteptam " sa sari un pic in loc sa zici danke , ca mai tinem sus discutiunile p`aicea ... era cat p`aci sa ratez ( ratam ) tura anu asta am revenit cu picioarele pe pamant DECI ... MERGEM sa fii iubit Mesaj completat imi pare rau nu ai bmw ... mie-mi pare bine ca nu am bmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 26, 2011 Autor Share Postat Aprilie 26, 2011 " Ma asteptam " sa sari un pic in loc sa zici danke , ca mai tinem sus discutiunile p`aicea ... era cat p`aci sa ratez ( ratam ) tura anu asta am revenit cu picioarele pe pamant DECI ... MERGEM Si eu stiam ca "te astepti" dar de data asta te-ai inselat , nu am "sarit" ci m-am amuzat de voi, nu ca nu v-as sti Deci... stii bine ca ma bucur ca veniti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 iupiiii FAMILIA BULA vineee se face gasca are cine sa dea de baut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 iupiiiare cine sa dea de baut tot nu-ti iei mintea de la lapticu ala ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 tot nu-ti iei mintea de la lapticu ala ... cocosel taurel daca era de calitate vindea.i si in state tu pleca.i asa ca ciocu mic si haide in ALPIc iei disneylandul de la gura copiilor sa.ti tarai tu basinile pe viraje in apli ciocu mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 tot nu-ti iei mintea de la lapticu ala ... cocosel taurel daca era de calitate vindea.i si in state tu pleca.i asa ca ciocu mic si haide in ALPIc iei disneylandul de la gura copiilor sa.ti tarai tu basinile pe viraje in apli ciocu mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 " Ma asteptam " sa sari un pic in loc sa zici danke , ca mai tinem sus discutiunile p`aicea ... era cat p`aci sa ratez ( ratam ) tura anu asta am revenit cu picioarele pe pamant DECI ... MERGEM sa fii iubit Mesaj completat mie-mi pare bine ca nu am bmw In afara de faptul ca o sa ne cunoastem, eu ma bucur ca nu o sa fiu singurul cu pasager... @Vlad: sa dai unda verde la varsat malaiul cand rezolvi treburile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 In afara de faptul ca o sa ne cunoastem, eu ma bucur ca nu o sa fiu singurul cu pasager...@Vlad: sa dai unda verde la varsat malaiul cand rezolvi treburile... Stai ca nu s-a inchis lista ... Asteptam provincia Brasov pt pasagere Rabdare si nadit putin , ca la pescuit , ca doar e primavara , nu ? Sa fiti ( si ) iubiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Stai ca nu s-a inchis lista ...Asteptam provincia Brasov pt pasagere Rabdare si nadit putin , ca la pescuit , ca doar e primavara , nu ? Sa fiti ( si ) iubiti Am vorbit ieri cu Vlad, auzisem si de ei... Si voi (sa fiti iubiti)! Provincia Iasi va saluta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Stai ca nu s-a inchis lista ...Asteptam provincia Brasov pt pasagere Rabdare si nadit putin , ca la pescuit , ca doar e primavara , nu ? Sa fiti ( si ) iubiti ce ... ti ai pus atas ??????????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 ce ... ti ai pus atas ??????????????????? E clar! Am cu cine face caterinca! De asta mi'era teama: ca sunteti prea seriosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 27, 2011 Autor Share Postat Aprilie 27, 2011 De asta mi'era teama: ca sunteti prea seriosi! p.s. vezi ca pe langa Didi e chiar periculos sa mergi; sta cu casca ridicata si scoate perle non-stop, exista riscul sa nu te mai poti concentra la drum de ras Iar daca se mai ia si cu Ianachim... e show garantat! Mesaj completat Incepand de maine ar fi bine... 175eur/pers avansul. Contul e acelasi: 11704858, numele: Vlad Marica, la orice Raiffeisen. Va rog insa sa asteptati sa confirm intai ca mi s-a reactivat contul ca nu l-am mai folosit de muuult si pare ca e inactiv, rezolv maine. Am rezolvat cu contul, puteti trimite avansul. Sper ca pana sambata sa reuseasca toata lumea ca sa fac rezervarile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 Eu am vorbit cu Cristi-N si o sa investim impreuna intr-o camera dubla. Banii ii pun Vineri dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 aloo domnu vlad e valabil contul ala? investesc si eu intr.o dubla ce numai dydy sa vina cu atas?? ps vreau pat matrimonial, balcon si camera cu vedere frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 28, 2011 Autor Share Postat Aprilie 28, 2011 e valabil contul ala? Tocmai ieri am confirmat, vezi mai sus... e ok acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 Vad ca din ce in ce mai multi bagatori de seama (sau anonimi ) , posesori de cate 2 rable denumite emblematic BMW , luate pe spatele statului roman , se folosesc de numele meu , ca sa- si atraga sustinatori si crestere de nr de posturi , lucru care ma face sa ma gandesc ca ar trebui sa raman cat mai mult in spatele unor actiuni . Daca aveti ceva de comentat faceti-o public la noua mea adresa de mail : contact@magic-bait.ro sau la tel 0752.800.700 unde mai pot sa va raspund din cand in cand Ca sa nu mai lungim vorba : Noi plecam din buc cu 1 zi inaintea intalnirii de la wien , ne oprim la arad si a doua zi ajungem la wiena pe la 15.00 -standard Nu stiu data exacta , ca habar n-am cand trebuie sa ajungem , si unde mergem , dar noi participam , like always ... Sa fiti iubiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 Vad ca din ce in ce mai multi bagatori de seama (sau anonimi ) , posesori de cate 2 rable denumite emblematic BMW , luate pe spatele statului roman , se folosesc de numele meu , ca sa- si atraga sustinatori si crestere de nr de posturi , lucru care ma face sa ma gandesc ca ar trebui sa raman cat mai mult in spatele unor actiuni . Daca aveti ceva de comentat faceti-o public la noua mea adresa de mail : contact@magic-bait.ro sau la tel 0752.800.700 unde mai pot sa va raspund din cand in cand Ca sa nu mai lungim vorba : Noi plecam din buc cu 1 zi inaintea intalnirii de la wien , ne oprim la arad si a doua zi ajungem la wiena pe la 15.00 -standard Nu stiu data exacta , ca habar n-am cand trebuie sa ajungem , si unde mergem , dar noi participam , like always ... Sa fiti iubiti ce ma nu poti sa mergi cu atas pana in viena sau vrei sa te bucuri de o NOAPTE in pus cu nevasta ca acasa dau buzna copii in baie peste voi Mesaj completat aloo domnu dydy zis bula Zis bait mai nou aveti si bile de 9 mm??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Am rezolvat cu contul, puteti trimite avansul. Sper ca pana sambata sa reuseasca toata lumea ca sa fac rezervarile. Salut Vlad, M-am hotarat sa ma alatur si eu voua,Achim m-a "convins". Am fost azi si am depus avansul. Numele meu este George Niculescu. Astept o confirmare,te rog frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate