Sari la conținut

adrian.cherches

Membru
  • Număr conținut

    101
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de adrian.cherches

  1. Salutare distinsi domni posesori sau utilizatori de R 1200 GS/ RT etc. ! Recent am scapat de utilajul din dotare ( F 650 GS ) si intentionez sa trec la clasa avansat - 1200gs. M am gandit la ceva de prin 2004-2006 fara prea multe dotari si cu km multi , intrucat bugetul nu i ft mare/ maxim 6500 E . Am rasfoit forumul cu gandul de a-mi creiona un " manual achizitie R1200Gs SH cu km mlti " dar mare lucru nu am gasit . V as fi recunoscator daca m-ati ajuta cu cate va sfaturi de care sa tin cont la data achizitiei utilajului. Sunt convins ca sunt cate-va "bube" specifice modelului ( am gasit ceva referitor la flansa finala a grupului , ceva legat de ABS.etc ). Multumiri!
  2. ce uamenii domne , si eu i am si intrebat dac au anvelope dot mai vechi sa le iau la un pret mai bun, si mi au zis ca nu au , nu i posibil asa ceva..
  3. Salut , Scuze de mess. Poate cineva este interesat de chestile astea : ( sunt "oase" de inaltat GS ul ) http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-link+uri+inaltare+suspensie+spate+bmw+f650+gs+%2c+ridica+motorul+cu+aprox+8+cm%2c+su+-187653.html ( in pret este inclus si montajul / in Pitesti )
  4. ce tare , credeam ca s singurul care face ture cu mobra pe zapada dar cu trantele , domne cum e cu trantele , ca eu anul trecut de la Balea Lac la Balea cascada am facut 3 ore si am cazut de 3 ori cred ca gumele sunt secretul, ale mele erau niste tourance..
  5. ah ,imi amintesc de intersectia asta , merci fain , duminica sunt acolo daca nu ninge sus. :wave:
  6. ai idee cum observ mai usor drumul ala in stg , ca de fiecare data cand plec intracolo nu l gasesc si ajung la stana din Valea Rea.
  7. Salutare baieti, recent am redevenit si eu posesor de f65gs/ 2006. Intrebare : are cineva de vanzare un parbriz mai mare de bmw? 3 gauri / 4 gauri nu conteaza, eu am cu 4 gauri . alta intrebare : daca a inaltat cineva motoreta din suspenis spate , poate mi zice si mie cum a facut o. Merci , va salut.
  8. Suuuuper tare , bravo baieti si fete , m ati convins,imi iau scuter
  9. Absolut superba plimbare si poze , felicitari domnilor!
  10. eu am luat vro doua de la my moto cotroceni / acum vro doi ani si erau 40 si ceva de ron , astea se duca de la spalatul mobrei cu motorul ( senzorul ) incins.
  11. :| dap.. m ati convins.. o vand...am pus o pe bikeshop..apropos.. dac vrea cineva.. dac mai pun inca o mie deja. devine prea valoroasa...si nici nu am posibilitatea sa probez inante de a da banii...asa un 990 adv il pot testa inante..
  12. Saltare baieti , stie cineva daca exista suspensie fata aftermarket pt vstrom 650.
  13. iuii...nu fu prea placut..dar daca nu au fost vanatai e ft bine .. eu am un semnal pe acs dar nu ca cel de Vstrom..ceva ce a mai ramas de pe la bmw..daca l vrei ..gratis desigur ..da un semn.. e ceva de genul asta dar de marimea celui original si cu geam clar si bec galben: http://www.louis.de/_30a5f3518b20728cb10f1d570c761eddae/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=490&wgr=409&list_total=54&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10033593
  14. hmmm, dar indrasnesc sa intreb..... la ce ti trebuiesc matalutza semnal si scaritza ...si culmea..si pe aceeasi parte...
  15. salut , eu am avut protectie dinaia la primul Vstrom si in zonele unde statea foarte stransa de rezervor vopseaua se matuise, deci.. n as mai pune ...aa si nici tank bag nu mai folosesc din acelas motiv... un tank pad frumusel si pus drept ..e suficient si in plus nici nu poti admira frumusete de rezervor...cu husa pe el..
  16. frana spate " moale " ( adica pedala moale si neeficienta ) e posibil sa fie si din cauza ca nu i circuitu aerisit.
×
×
  • Creează nouă...