ca7a_73 Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 Cateva din pozele facute la plimbare la Cheile Dobrogei. Frumoasa vreme. Am fost 9. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 super fain! mi-ai facut si mie pofta de iarba verde ca-s satul de asfalt si beton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALX 35 Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 POZE CHEILE DOBROGEI SI VADU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 (editat) A fost super frumos. Poate reeditam cat de curand pe alt traseu la fel de frumos. Am fost mai multi decat ma asteptam. Cca. 150 km (nu stiu exact ca nu-mi merge kilometrajul) intr-o zi superba de 1 octombrie (data inscriptionata pe poze nu este corecta). Am mers putin cam incet pentru gustul meu , cca 70 km/ora, cel putin pana la Cogealac. Doi dintre noi nu au mai facut si ultima parte a traseului (adica la Vadu) fiindca se grabeau, dar le dam ocazia sa vada pozele aici. Data viitoare cand vom reface traseul acesta (undeva prin primavara) o luam in sens invers (luam si o masina cu noi), plecam de dimineata, pescuim la Vadu, apoi frigem pestele pe gratar la Cheile Dobrogei . Va salut pe toti, Weekendul viitor muncesc cu spor, dar peste doua saptamani daca e vremea frumoasa poate mai tragem o plimbarica...de relaxare Si acum incerc sa atasez si niste filmulete. Sper sa reusesc. octombrie2006_064.avi octombrie2006_065.avi octombrie2006_066.avi octombrie2006_067.avi octombrie2006_068.avi Editat Octombrie 1, 2006 de sabyn23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 (editat) Foarte frumoase si pozele si plimbarea. La mai multe! Mai vezi poze si aici: /index.php?showtopic=63796 Editat Octombrie 1, 2006 de sabyn23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 marfa, v-am vazut pe la pranz in peconaria de la ieshirea din mamaia spre bucale, eram cu conserva superb inceput de octombrie, eu am sarbatorit cu o baie in mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 abia astept sa ne mai dam dar sa punem si de un gratar... azi bag si io poze. apropo, pozele cu nepra mea in varful dealului unde sunt sabyn? eu zic sa lasam topicul asta activ,si pe celalalt sa-l lipim aici.sa rugam un moderator, nu? sa fie mai ordonat...and stuff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 A fost excelent dint toate punctele de vedere. Niste poze modeste cu telefonul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Uite vezi, acum chiar ca ma oftic ca am plecat acasa... Daca stiam ramaneam in Cta si mergeam si eu. Cand v-ati hotarat sa plecati? Atunci pe loc sau a fost premeditata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Octombrie 2, 2006 Autor Share Postat Octombrie 2, 2006 (editat) Uite vezi, acum chiar ca ma oftic ca am plecat acasa... Daca stiam ramaneam in Cta si mergeam si eu. Cand v-ati hotarat sa plecati? Atunci pe loc sau a fost premeditata? Vineri s-a pus un topic pe Constanta si Litoral. Si in fiecare joi ne intalnim la Montana la 19.00-19.30. Editat Octombrie 2, 2006 de ca7a_73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Super frumos si bine ca ati pus si harta acolo ca sa stim si noi pe unde daca avem chef de plimbari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Octombrie 2, 2006 Autor Share Postat Octombrie 2, 2006 Super frumos si bine ca ati pus si harta acolo ca sa stim si noi pe unde daca avem chef de plimbari Daca vreti sa mergeti pe acelasi traseu contactati-ne si merem impreuna. Suntem doritori de plimbari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Foarte frumos, n-am ce spune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 (editat) apropo, pozele cu nepra mea in varful dealului unde sunt sabyn? E drept ca pe Edi l-am prins ceva mai bine... , dar promit sa ma revansez data aviatoare /index.php?...t&id=117738 /index.php?...t&id=117740 azi bag si io poze. pai hai, ca nu mai am rabdare si trece timpu si vine noaptea... Niste poze modeste cu telefonul: Telefonul tau face poze mai calumea ca"digital camera mea"... Editat Octombrie 2, 2006 de sabyn23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 (editat) Uite vezi, acum chiar ca ma oftic ca am plecat acasa... Daca stiam ramaneam in Cta si mergeam si eu. Cand v-ati hotarat sa plecati? Atunci pe loc sau a fost premeditata? na si cateva poz(n)e : pozele sunt facute cu un super aparat care are functia "tremurat" Editat Octombrie 2, 2006 de madcox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Hai sa scriem si noi ce motoare au participat:(ordinea e aleatoare) 1.Suzuki intruder 800 2.Motto Guzzi 1064 cm3 (cred) 3.Yamaha Virago 535 4.Yamaha Maxima 650 5.Kavasaki Vn 1500 6.Handa CM 400 7.Dnepr custom (evacuare 2 in 1) 8.Kavasaki Eliminator 250 9.Honda Transalp 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 (editat) Hai sa scriem si noi ce motoare au participat:(ordinea e aleatoare) 1.Suzuki Intruder 800 2.Motto Guzzi 1064 cm3 (cred) 3.Yamaha Virago 535 4.Yamaha Maxima 650 5.Kavasaki Vn 1500 6.Handa CM 400 7.Dnepr custom (evacuare 2 in 1) 8.Kavasaki Eliminator 250 9.Honda Transalp 600 Cred ca la nr.1 e Kawa Vulcan 800. Scuze. Editat Octombrie 3, 2006 de sabyn23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wobble Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Octombrie 4, 2006 Autor Share Postat Octombrie 4, 2006 Cine mai are poze de la Chei e rugat sa puna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate