Vizitator Hairy Poker Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Battlestar Galactica Online joaca cineva??[YOUTUBE] [/YOUTUBE] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iulie 27, 2013 Share Postat Iulie 27, 2013 Outerra... Apache... Free-track headtrackin... si je la comenzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MasTerShoT Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 Dota Fratilor Dotaaaaa!!! ) mai ales Dota 2 joc mai mereu adica pe fiecare zi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MasTerShoT Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 Adica asa? dai copy paste simplu de pe youtube pe forum dar sa fie cu click dreapta la youtube copy URL intelesesi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 Dota Fratilor Dotaaaaa!!! ) mai ales Dota 2 joc mai mereu adica pe fiecare zi ) Mai bag si eu cate o dota tarziu in noapte cand am ceva timp liber. Dar DOTA 2? Ce e, de unde pot sa iau, etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MasTerShoT Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 (editat) @LATOMERU Tot chrome folosesc,fi antena aici @MANU_vvu Id meu de garena este IMasTerShoTI daca vrei sa jucam,sau ID mess IMasTerShoT daca joci pe alt servar Iar DOTA 2 este aparuta de curand este doar harta si iti trebuie steam,si o invitatie de la cineva,daca vrei sa joci iti pot da eu si joci gratis. Si inca ceva in schimb, vreau niste informatii despre R1 cat consuma ce model este bun etc etc.. ) Asa arata Dota 2: GAMEPLAY ROMANA http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iamdDqh6q7c Editat August 3, 2013 de MasTerShoT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 si eu joc dota 2, id-ul meu este OMGitsToPoR. manu_vvu vezi ca trebuie sa instalezi programelul pe care il downloadezi de aici: http://store.steampowered.com/ apoi iti faci cont, tot acolo: iar dupa asta aplici la dota 2, pentru ca este free to play, dar e posibil sa nu poti sa il downloadezi direct, ei dau drumu la oameni pe rand, in functie de solicitari, pentru a fi siguri ca serverele fac fata la numarul de oameni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marduky Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 eu joc diablo 3 mai e cineva pe aici? sau sunt singurul...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 io nu stiu cum e cu magiili astea frate... la noi e cu nasoale cind e de bataie... de la 500kg TNT in sus... uneori... "se lasa rau" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MasTerShoT Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 e aparut diablo 3? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 http://lmgtfy.com/?q=achizitie+joc+diablo+3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marduky Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 e aparut diablo 3? lol cam de multisor a aparut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MasTerShoT Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 am incercat demult diablo 2 si nu mi-a placut, si nu ma interesat prea mult 3. Am jucat doar starcraft 2 cele doua parti si au fost frumoase,iar acum joc doar dota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 1: God of War - Ascension 2: Gran turismo 5 - Academy Edition PS3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 vedeti ca pe siteul humble bundle este super oferta la jocurile Origin, cu 5 dolari va puteti cumpara jocuri de 200 de euro... daca va intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 si CUM E ? lol cam de multisor a aparut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MasTerShoT Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 SERVAR STARCRAFT NAME:MasterPlayZONA:2IP: 192.168.1.110DESCHIS NONSTOP.Crearea contului din joc,BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Joaca cineva Diablo 3 ? M-am "blocat" la un anumit nivel , in care cred ca trebuie cumparat pentru a putea progresa in joc, nu exista vreo solutie ocolitoare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 nu. sigur te-ai blocat dupa ce l-ai omorat pe leoric. singura solutie este sa cumperi jocul, momentan nu a reusit nimeni sa sparga jocul, si nici nu cred ca va reusi treaba asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costi97 Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Salut baieti Aveti vreo sugestie pt. un joc (sau mai multe) cu tiruri cu care sa-mi pierd timpul in urmatoarele zile ? Nu ma intereseaza ceva ultra-realist, vreau doar sa conduc tiruri, sa iau comenzi dintr-o locatie si sa merg zeci si sute de km pe harta, prin orase, munti si tot asa. Jocul poate sa fie mai nou sau si vechi de 10 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 (editat) euro truck simulator 2 http://www.eurotrucksimulator2.com/ il gasesti pe torrente probabil spart sau pe ban aici: http://store.steampowered.com/app/227300/?snr=1_7_15__13 e printre cele mai realiste, parerea mea. condusul pe camera din cabina e o placere. Editat Septembrie 3, 2013 de stRADu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 nu. sigur te-ai blocat dupa ce l-ai omorat pe leoric. singura solutie este sa cumperi jocul, momentan nu a reusit nimeni sa sparga jocul, si nici nu cred ca va reusi treaba asta... Da intr-adevar acolo am ramas. O sa il cumpar pana la urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costi97 Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Multam ! Chiar e tare jocu' ala Inca o intrebare Aveti niste sugestii pentru jocuri care ar putea sa placa unei femei in conditiile in care nu vrea joc cu impuscaturi, curse, rpg ori strategii ? Mie nu-mi vine nimic in minte la ora asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Mastercard, Visa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate