high_dive_eagle Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Cred ca cel mai frumos ar fi sa mergem totzi la ea acasa si sa plecam impreuna in coloana spre primarie. Deci ceea ce va trebui sa stabilim este ora la care ne intalnim (tinand cont ca evenimentul e la 14.30 , cred ca la ea ar fi ok daca ne-am grupa la 13.30) Unde mai ca tu faci cat juma de om Mah voi veniti impreuna si sunteti 2 ca toata lumea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 (editat) Mah voi veniti impreuna si sunteti 2 ca toata lumea.. Eeei da... eu si dezu impreuna facem cel putin cat doi jumate. Nenea Toma,da'... cu norii ai vorbit? I-ai anuntat ca ei nu sunt pe lista de invitati? Zi ca n-ai uitaaaat... Editat Octombrie 5, 2006 de BooBoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Eeei da... eu si dezu impreuna facem cel putin doi jumate. ..... ai vrea tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 am pus acumulatorii la incarcat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 am pus acumulatorii la incarcat lasa acumulatorii ... zi unde ai pus palinca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Bueeeeey... palinca la Snagov, nu acilea! Clar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 si noi 8 si daca ploua chiar 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
actadi Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 LMA cu Sanatate, Fericire shi Respect! Eu , probabil singur, chiar de ploua, vin , macar sa va felicit! Cele bune sa se adune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Sa fie intr-un ceas bun. Si la Brasov nu a rasuflat nimic! Sunteti oameni de actiune. Bravo! As vrea sa vin la primarie, fiind o astfel de companie de "sufletisti". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 (editat) Ajutor! E cineva care nu are pasager? Am ramas in pana de calaret! PM la mandea. Editat Octombrie 6, 2006 de BooBoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Ajutor! E cineva care nu are pasager? Am ramas in pana de calaret! PM la mandea. ai putea sa incerci la una din cele 2 mashini care or sa vina sigur la snagov :D later edit: e doar o mashina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Masina despre care am inteles ca e plina cu mancare (sarmale, alea alea)... Asa e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Masina despre care am inteles ca e plina cu mancare (sarmale, alea alea)... Asa e? dap!!! dar daca pleci pe jos acu, ajungi maine la snagov in acelashi timp cu noi!!! daca aveai pasul mai mare te sfatuiam sa pleci maine dimineatza!!! daca nu gaseshti, iei maxi taxi shi venim noi sa te luam din cel mai apropiat sat de camping Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Ajutor! E cineva care nu are pasager? Am ramas in pana de calaret! PM la mandea. daca te tzine dezu in spate , nu shtiu in rucsac undeva nu cred k o te simt , + , - , 35 kg ale tale nu o sa ma deranjeze ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 6, 2006 Autor Share Postat Octombrie 6, 2006 Sper sa nu va sperie ploaia... Ne dorim foarte mult sa veniti... Noi vom merge pe moto, indiferent daca ploua cu galeata sau sunt 40 de grade la umbra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Ne vedem maine la sfat sector x la ora 2:15! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 stam in drum de o picatura de apa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 De plouat, e clar ca o sa ploua iar iarba pt. cort e deja uda.. Daca bine tin minte nu-i asta prima ploaie si nici ultima.. Mergem oricum, ca doar nu tre sa ajungem in Ardeal.. O pauza intre rafalele de ploaie si suntem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Sper sa nu va sperie ploaia... Ne dorim foarte mult sa veniti... Noi vom merge pe moto, indiferent daca ploua cu galeata sau sunt 40 de grade la umbra... .. poate baute ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Ploaia pe mine nu ma sperie. Dar in schimb ma determina sa nu vin la snagov. Ne vedem la primarie/sfat/ce-o fi. Apropo poa sa puna careva o harta sa vaz si io unde ie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Ploaia pe mine nu ma sperie. Dar in schimb ma determina sa nu vin la snagov. Ne vedem la primarie/sfat/ce-o fi. Apropo poa sa puna careva o harta sa vaz si io unde ie? Dacă ştii intersecţia de la Răzoare - e în partea de sus a hărţii - mergi 50 m spre Drumul Taberei, stânga la primul semafor (Drumul Sării) spre Alexandriei. După încă 50-100 m e un semafor, treci de el şi 50 m pe dreapta e locul. Dacă vii dinspre 13 Septembrie - faci dreapta pe Drumul Sării la intersecţia cu Ghencea. Locul e pe stânga la vreo 500 m după intersecţie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Ce-ar fi Snagovu' fara ploaie? Ne mocirlim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Ce-ar fi Snagovu' fara ploaie? Ne mocirlim? daca se cere shi se cuvine, DA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Adrian, multumesc frumos - am inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 La sfat vin si io. deci la 1:30? La snagov, daca ploua ca azi... Da' macar sa fim multi la sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate