Sari la conținut

Snagov Reloaded

Kali
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 180
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Masina despre care am inteles ca e plina cu mancare (sarmale, alea alea)... :baldy: Asa e? :D

dap!!!

dar daca pleci pe jos acu, ajungi maine la snagov in acelashi timp cu noi!!! :P :D :D

daca aveai pasul mai mare te sfatuiam sa pleci maine dimineatza!!!

daca nu gaseshti, iei maxi taxi shi venim noi sa te luam din cel mai apropiat sat de camping ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ajutor! E cineva care nu are pasager? Am ramas in pana de calaret! ;)

PM la mandea. :baldy:

daca te tzine dezu in spate , nu shtiu in rucsac undeva nu cred k o te simt , + , - , 35 kg ale tale nu o sa ma deranjeze :D)

Link spre comentariu

Sper sa nu va sperie ploaia... ;) :baldy:

Ne dorim foarte mult sa veniti... Noi vom merge pe moto, indiferent daca ploua cu galeata sau sunt 40 de grade la umbra...

Link spre comentariu

De plouat, e clar ca o sa ploua iar iarba pt. cort e deja uda.. Daca bine tin minte nu-i asta prima ploaie si nici ultima.. Mergem oricum, ca doar nu tre sa ajungem in Ardeal.. O pauza intre rafalele de ploaie si suntem acolo. :baldy: :D ;)

Link spre comentariu

Ploaia pe mine nu ma sperie. Dar in schimb ma determina sa nu vin la snagov. Ne vedem la primarie/sfat/ce-o fi. Apropo poa sa puna careva o harta sa vaz si io unde ie?

Link spre comentariu

Vizitator AdrianB1

Ploaia pe mine nu ma sperie. Dar in schimb ma determina sa nu vin la snagov. Ne vedem la primarie/sfat/ce-o fi. Apropo poa sa puna careva o harta sa vaz si io unde ie?

post-7203-1160149506_thumb.jpg

Dacă ştii intersecţia de la Răzoare - e în partea de sus a hărţii - mergi 50 m spre Drumul Taberei, stânga la primul semafor (Drumul Sării) spre Alexandriei. După încă 50-100 m e un semafor, treci de el şi 50 m pe dreapta e locul.

Dacă vii dinspre 13 Septembrie - faci dreapta pe Drumul Sării la intersecţia cu Ghencea. Locul e pe stânga la vreo 500 m după intersecţie.

Link spre comentariu

Indiferent de vreme categoric da :lol:

Abia astept . Va pup finilor si ne vedem maine :lol:

Sar'naaa, nasa! :P :lol: :D

Sa nu uitati buletinili oai.. :lol:

Am gustat sarmalele.. sunt excelente, desi le-a prestat soacra in foi.. ;)

Am vazut cum arata pulpele de pui.. sunt deja date la mirodenii si se pare ca vor sta intr-un fel de zama de usturoi la noapte.. :baldy: ...si carnaciorii si micii arata bine.. Nu aveti decat sa va mobilizati un pic si sa petrecem cu sau fara ploaie..

De nu veniti la petrecerea data "cu ocazia prilejului" cred ca Nelson (catzelul) va manca fo luna numai carnati si mici.. :D

Aaaaa.. era sa uit maine merg (cu conserva evident DMW-ule :lol: ) sa iau si neste baxuri de bere si alte zemuri..

Va multumim ca ne sunteti alaturi! :D :lol: :lol:

Link spre comentariu