kriminal Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 Numarul 42 apare cu entuziasm primavaratic. Avem test in avanpremiera cu prima motocicleta BMW cu sase cilindri: super-tourerele K 1600 GT/GTL. Plus marele comparativ al anului: clasa supersportivelor de 1000 cmc testata amanuntit in templul vitezei - circuitul de la Monza. Aprilia RSV4 Factory, BMW S 1000 RR, Ducati 1198 SP, Kawasaki ZX-10R, KTM RC8 R, MV Agusta F4, Suzuki GSX-R 1000 si Yamaha YZF-R1 intr-un duel la limita aderentei. Veti observa, probabil, că lipsește Honda Fireblade - asta pentru ca cei de la Honda au refuzat sa participe la test. Avem povesti interesante si de la noi din tara: Ianachim, pe care multi dintre voi il cunoasteti, probabil, de-aici de pe forum ne povesteste cum a facut peste 100.000 km in trei ani cu al sau BMW R 1200 GS Adventure. Si un reportaj despre o disciplina inca nu foarte populara in Europa, dar foarte spectaculoasa: profesorul Marco Belli ne initiaza in tainele Flat Track-ului. Toate acestea si multe alte lucruri interesante in Motociclismo 42. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 reusit numar. foarte placut. scurt si intens dc se termina asa brusc reportajul cu ianachim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akruno Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Yap.achizitionat astazi,placut scoala de "drifturi" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Numarul 42 apare cu entuziasm primavaratic. Si un reportaj despre o disciplina inca nu foarte populara in Europa, dar foarte spectaculoasa: profesorul Marco Belli ne initiaza in tainele Flat Track-ului. Toate acestea si multe alte lucruri interesante in Motociclismo 42. flat trackerele vor deveni populare cat de repede asta e urmatorul "trend" si in ceea ce priveste custom-urile am zis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 (editat) Cred ca este doar o scapare... ...In comparativul supersportivelor de 1000, fisa tehnica arata raportul de transmisie pt fiecare treapta DAR omite raportul primar si final. Fara aceste date afisarea restului rapoartelor devine inutila. Stiu ca mai demult erau trecute toate rapoartele, inclusiv primar si final, dar cel mai simplu si eficient ar fi sa treceti direct produsul raportul primar x raport treapta x raport final, pt fiecare treapta in parte. Ocupa mai putin spatiu si prezinta valoarea relevanta. Editat Martie 24, 2011 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 dc se termina asa brusc reportajul cu ianachim? Tocmai cand povestea de cel mai frumos si compact grup, la Tura in Alpi... Mesaj completat Numarul 42 apare cu entuziasm primavaratic. Avem test in avanpremiera cu prima motocicleta BMW cu sase cilindri: super-tourerele K 1600 GT/GTL. Vezi ca sistemul de navigatie nu e standard la GT; iar la GTL e doar "pregatirea pt. navi"... e pacat sa informati gresit. PC on board ce inseamna? Mesaj completat Veti observa, probabil, că lipsește Honda Fireblade - asta pentru ca cei de la Honda au refuzat sa participe la test. Ii apreciez, realisti... e chiar nasol sa ai asa traditie cu RR-urile la sportive si sa vina un urat, abia intrat pe piata SS, cu un ochi stramb si sa te faca in sange. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 PC on board ce inseamna?Board computer/ computer de bord. Ii apreciez, realisti... e chiar nasol sa ai asa traditie cu RR-urile la sportive si sa vina un urat, abia intrat pe piata SS, cu un ochi stramb si sa te faca in sange. Articolul este o traducere din Motorrad insa e doar prima parte. A doua parte e pe circuit unde RSV iese in fata S1000RR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Normal ca m-am prins (iar ma crezi retard )... m-a amuzat exprimarea; dar PC parca vine de la Personal Computer... nu era mai corect computer de bord sau bordcomputer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 (iar ma crezi retard ) Ai o problema. Vezi sa nu devina grava. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akruno Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 da the "next" nu mai apare?? Mesaj completat Rectific.am luat-o,a aparut,cu tot cu "necuratul".. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crossroad Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 da the "next" nu mai apare??Mesaj completat Rectific.am luat-o,a aparut,cu tot cu "necuratul".. L-am cumparat astazi de la Rkiosh din Dorobanti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate