LOTRU Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 v-as fi recunoscator cine stie sa imi scrie codurile rulmentilor de la jug ,ptr. CBR 600 F3 . dar nu codurile de catalog (LOUIS sau altii ) ci cele stantate chiar pe rumlent . as vrea sa ii cumpar si sa ii montez fara sa stau cu mobra pe bara ptr. asta . va multumesc anticipat. (de exemplu pe rulmentii rotii fata e trecut codul 6004DU). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Daca afli codul,incearca sa cauti rulmentii la BADI: www.badi.ro Pt cei din Bucuresti,aia de pe mosilor care au rulmenti sunt escroci,am gasit acelasi rulment produs de aceeasi firma la un pret de aproape 3 ori mai mic la BADI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Octombrie 6, 2006 Autor Share Postat Octombrie 6, 2006 merci ! am luat deja de pe mosilor rulmenti roata fata facuti de SKF la 350 000 buc. mi s a parut ok , mi-au cerut cca 100 000 pe unul no name , aceleasi cote . va astept in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Octombrie 6, 2006 Autor Share Postat Octombrie 6, 2006 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 6, 2006 Admin Share Postat Octombrie 6, 2006 Salut.. Nu-i mai cauta ca nu-i gasesti pe nicaieri.La Badi sau oriunde in alta parte nu gasesti decit rulmenti pentru roata,cei de furca sunt asa numitii rulmenti conici(adica radiali/axiali) de o configuratie speciala si nu merg decit originali.Ia-ti de la Louis,sunt 40 euro setul(doua bucati),scumpi dar nu ai ce face. La motoarele mele in cel mai fericit caz nu am gasit decit unul din doi.Dar totusi eu spun sa-i demontezi si sa te duci cu ei acolo in minuta,poate la Honda ai sa gasesti,eu la Kawa nu am gasit.. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 SKF - 32006 X/Q KOYO - 32006 JR unde skf si koyo sunt marca iti recomand skf.. oricum seria de baza este 32006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Octombrie 6, 2006 Autor Share Postat Octombrie 6, 2006 ia te uita , doua raspunsuri complet diferite. eu zic ca daca e rulment (chiar si conic) trebuie sa il mai gasesc si la altcineva decat Honda . merci l.u.v. , merci BD (chiar , tocmai sunt pe lista de rulmenti de pe tanga/service si vad aici cu totul alte coduri !) ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 de oriunde ai lua, nu te duce la Honda. Mie mi-au luat 1.5 milioane pe rulemntii de pe fatza. (nu de jug) !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 pai nu i mult 1.5 mil...pt 2 rulmenti....la o taradaica de oltcit ....pt roata fata unulcosta 1.3 mil...deci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 Uite aici un PDF din care poti afla de la ce alte modele de moto se potrivesc, urmarind codul de comanda .Nu stiu daca iti da si codul rulmentului pt rulmentii de furca, studiaza "docomentu' " ! De retinut ca un kit specific pt moto include si ceva garnituri de praf, e bine sa schimbi tot pt viata lunga. Eu, unul, mi-am comandat de la louis fara batai de cap.M-am saturat sa tot fiu ca iepurasul din banc , intrand intr-un magazin: Eu : 10.000. de painicute mici aveti? Vanzatorul : N-aaaaaaaaaaaavem! PS Cata , aia de oltcit de care zici tu sunt speciali, cu 2 randuri de bile si camasa de teflon, mari cat roata carului . Aia sunt ei, scumpi Daca iti mai trebuie am eu prin beci vre-o 4, si nu-ti cer mare lucru pe ei Bearings.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 (editat) ms Axa....dar gata i a trecut vremea la taradaica (conserva)....asteapta casarea.....schimbam pe 2 roti Editat Noiembrie 19, 2006 de cata_30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Noiembrie 27, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2006 pana la urma tot LOUIS ... 40 EURO. SKF ptr roata fata au costat 600 000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate