Sinner- Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 Este prima iesire pe anul acesta, cam frig si in ciuda faptului ca toata saptamana a fost cald, acum pe weekend pare-se ca 'cineva' face misto de noi. De luni incolo iar se a nunta mai cald, dar aia e.. Tovarasu' Belbody a fost pe post de ghid. Mare om.. Mesaj completat few more 81114:IMG_4690_copy.jpg] Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 * fain castelul, faina mobra (aia rosie), dar poza asta de la avatar le intrece pe toate! misto calatorie, by the way Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Martie 27, 2011 Autor Share Postat Martie 27, 2011 emotiile ma coplesisera, trebuia sa ma exprim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 * asta inseamna sa te usurezi! iti iei ceva de pe suflet ...emotivule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 daca ai asa emotii pe langa circuit ai grija sa nu vina alea mai mari cand intrii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Martie 27, 2011 Autor Share Postat Martie 27, 2011 sa vad eu pe ala neemotiv dupa 80 km la 10 grade.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadixkid Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 sa vad eu pe ala neemotiv dupa 80 km la 10 grade.. e bine ca ai mai gasit-o, si nu s-a retras felicitari pentru plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 Misto posili, vad ca ai pus si unele cu mine, lasa ca-n viitoare plimbari o sa facem mai multe! Si au fost peste 120km.. nu 80. Mesaj completat pi es - mie imi place cel mai mult aia pe care ai alb-negrito.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Martie 28, 2011 Autor Share Postat Martie 28, 2011 da maestre, abia astept ca sa zic asa.. trebe sa vad mai detaliat castelul ala si sa ii bucuram si pe uamenii astia cu niste instantanee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 Pazea ca mai stiu vreo 4-5 castele in imprejurimi, ala e nimic.. stai sa dea caldura ... calumea. Mesaj completat Tovarasu' Belbody a fost pe post de ghid. Mare om.. (pt autografe organizam o sesiune cand gasesc o fereastra in agenda'mi incarcata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxus Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 si data viitoare dati si voi un semn ca poate ma azvarl si eu pana la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 Misto poznele mai ales cea alb-negru . P.S :Schimba culoarea aia la sa odata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Martie 30, 2011 Autor Share Postat Martie 30, 2011 o sa ii pun monopost ca e oribila intr0adevar ha ha dar pana ii pun cred k o sa va pun pozele photoshopate cu shaua roshie he ahea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate