HondaSan Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=MM-xwV529hY Cam putin nenea,cam putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Aprilie 4, 2011 Autor Share Postat Aprilie 4, 2011 661 km am facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Eu 660 km facuti, din Calarasi am ajuns pe Siriu rin Valenii de Munte si apoi cu intoarcere pe Cheia si o ciorba la Il Rifugio. Cu alte cuvinte perfect, la fel si ca si vremea. Pe curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 (editat) Am filmat apropae tot dar trebuie facut un montaj. Am sa postez diseara restul. Asta a fost un min intro. Editat Aprilie 4, 2011 de knox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 (editat) Eu 660 km facuti, din Calarasi am ajuns pe Siriu prin Valenii de Munte cu intoarcere pe Cheia si o ciorba la Il Rifugio. Cu alte cuvinte perfect, la fel si ca si vremea. Pe curand. Multumim ptr filmulet. Editat Aprilie 4, 2011 de phantom21042003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 661 km am facut Eu 660 km facuti 1-0 pentru Doru. Apropo de vreme perfecta: pe la voi n-a batut vantul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate