cip11xx Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 ce pareri aveti de acest ulei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 E bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Cine incearca sa te pacaleasca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip11xx Postat Aprilie 6, 2011 Autor Share Postat Aprilie 6, 2011 mi l-a recomandat cum ca e facut in germ. si e recomandat modelului meu de motor(11xx). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 N-am auzit in viata mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 inca un topic despre uleiuri pe sectiunea de service... nice totusi, mor de curiozitate de ce ar incerca cineva un ulei de genul asta si nu ar merge pe ceva consacrat gen motul, castrol, mobil, repsol, motorex? e 25% din pretul unuia despre care ai auzit ca e ok? sau te pregatesti de vreun serial la discovery despre uleiuri de motocicleta sau care ar fi ceea ce te indeamna sa incerci un ulei no-name? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate